remove
Trendler 29-11-2022 5 Dakikalık Okuma

2022 – 2023 Sonbahar & Kış Modası

  • 777
  • Her yıl heyecan verici yeniliklerle karşımıza çıkan moda sektörü, 2022-2023 sezonuna rengarenk modeller ve yeni stiller ile giriş yapıyor. Moda tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği sonbahar & kış modasına hakim olacak desen, renk ve modeller stilinizde yenilikler sağlayacak. 10 maddede 2022-2023 Sonbahar & Kış modasına bir göz atalım.

    1. Renkli Takımlar

    Farklı renklerde yeni sezonun casual takımları, kadın giyimde olduğu kadar erkek giyimde de canlı bir hava yaratacak. Aynı zamanda iş yaşamında ve sosyal aktivitelerinizde oldukça şık ve enerjik görünmenizi sağlayacak. Hem iddialı hem canlı görünüşleriyle renkli takımlar her modelde ve desende karşımıza sıkça çıkacak gibi görünüyor.

    2. 2000’ler Etkisi

    Son zamanlarda eskilere duyduğumuz özlem sonbahar & kış modasını da etkisi altına alacak. Bu senenin modası içerisinde size tanıdık gelen tarzlar yer alıyor olabilir. Alt ve üst eşofman takımları, geniş paça pantolonlar, desenli gömlekler… Sevdiğiniz eski parçalarla trend parçaları bir araya getirip günümüze uyarlayarak kendi modanızı oluşturabilirsiniz.

    3. Modaya Yön Veren Blazer Ceketler

    Blazer ceketler, özellikle iş dünyasının casual stille buluştuğu noktada her kadının ve erkeğin dolabında bulunması gereken olmazsa olmaz parçalardan ve bu sene de ön planda. Sonbahar – kış sezonunun kurtarıcı parçası olan blazer ceketleri, kot pantolonlardan kumaş eteklere kadar birçok farklı kıyafetle kombinleyebilirsiniz. Her stil ile uyum içerisinde olan blazerlar bu sezon da trend bir görünüm elde etmenizi sağlayacak.

    4. Deri Parçalarla Kombininizi Farklılaştırın

    Kış sezonunun trend giyimlerinden olan deri kıyafetler ile kombilerinize yeni yorumlar katabilirsiniz. Ceketten ayakkabıya her parçanın içerisinde bulunan deri yansımalarla sonbahar modasına hızlı bir adaptasyon sağlayabilirsiniz. Deri kıyafetler ve aksesuarlar ile kombinlerinize modern bir dokunuşta bulunabilirsiniz.

    5. Transparan Kumaşlar

    Gece kıyafetlerinden günlük stile kadar her kombinde rastlayabileceğiniz dantel motifli tasarımlarla farklı bir görünüm elde etmek mümkün. Öz güvenli bir duruşu yansıtan bu parçalara sonbahar & kış sezonunda gardıroplarınızda yer açabilirsiniz.

    6. Modern Duruşuyla Balıkçı Yaka Kazaklar

    Yeni sezonun sonbahar & kış modasında kombinlere farklı bir duruş katacak balıkçı yaka kazaklar oldukça popüler. Hem soğuk havalara hazırlık hem de modern bir kombine şıklık katacak balıkçı yaka kazakların her modelini kombinlerinizde kullanmayı unutmayın.

    7. Klasik Kazakların Yerini Alan Desenli Kazaklar

    Klasik kazakların yanı sıra bu sezon trend olan desenli kazak modası, kıyafetlerinde hareketli seçimlerden yana olanların favorisi olacak. Desenli kazaklarla yaratıcı kombinler ortaya çıkarabilir ve farklı kıyafetlerle kombinleyebilirsiniz.

    8. Klasik Görünümlü Jogger Pantolonlar

    Birçok sezondur hayatımızda olan jogger pantolonlar bu sene de oldukça trend. Farklı kumaş çeşitlerine sahip ve farklı tarzlara uygun jogger modelleri bulunsa da klasik modelleri bu sene daha fazla görmeniz mümkün. Hem rahat hem de kombininize stil katan bu pantolon modellerini oldukça konforlu bulacaksınız. Kumaş, kot ve daha birçok tarzda jogger modellerini alışveriş listenize eklemeyi unutmayın.

    9. Kombininizi Tamamlayacak Rengarenk Gömlekler

    Eğer gömlek giymeyi seviyorsanız bu sezonda sonbahar ve kışa özel olarak tasarlanmış farklı renk ve model seçeneklerine sahip gömlekleri gardırobunuza dahil edebilirsiniz. Geniş desen ve renk skalasına sahip gömlekler arasından tarzınıza en uygun olanı seçip birbirinden şık kombinler oluşturabilirsiniz. Sonbahar ve kışın soğuk havasını seçeceğiniz sıcak tonlardaki gömlek modelleriyle ısıtmanız mümkün.

    10. Şık ve Asil Duruşuyla Polo Yakalar

    Sonbahar ve kış sezonunun en çok kullanılacak parçaları kesinlikle polo yakalar olacak. Günlük stilinizin yanı sıra özel etkinliklerde tercih edeceğiniz kombinlerinize de farklı bir hava katacak bu stili kumaş ve kot pantolonlarınızla tamamlayabilirsiniz. Kısa kollu polo yakalarınızı hırka ve ceketlerle kombinleyebilir ya da uzun kollu modellerini tercih edebilirsiniz.

    2022-2023 Sonbahar & Kış sezonunda size eşlik edecek ve tarzınıza uyum sağlayacak kıyafetleri Sarar erkek ve kadın koleksiyonlarında bulabilirsiniz. Gömlekler, pantolonlar, ceketler, kazaklar ve çok daha fazlası sarar.com’da avantajlı fiyatlarla sizleri bekliyor.

    Diğer Makaleler