remove
Trendler 15-12-2021 4 Dakikalık Okuma

2022 Kış Erkek Kombin Önerileri

  • 1677
  • Sonbahar ve kış aylarında stil sahibi erkekler için kombin önerileri yazımız, şık bir duruş sergilemek isteyen herkes için oldukça yardımcı olacak. Sonbahar – kış erkek kombin önerileriyle kombinlerinizin gölgede kalmasına izin vermeden hem tarzınızı koruyacak hem de soğuk havalarda sıcacık kalmaya devam edeceksiniz. Erkekler için Sonbahar – Kış kombinleri nasıl yapılır ve ne giyilmelidir sorusuna yanıt arıyorsanız bu yazımızı dikkatle okumalısınız. Bu sonbahar – kış sezonunda sweatshirtler, hırkalar, kazaklar, montlar ve takım elbise modelleri erkek kombinleri için mükemmel parçalar olacak. Bu parçalarla oluşturulabilecek en iyi Sonbahar – Kış erkek kombini önerilerine gelin birlikte bakalım.

    Spor Şıklığın Adresi Sweatshirtler

    Her erkeğin dolabında en az birkaç tane bulundurduğu kurtarıcı niteliğindeki sweathirtler hem sonbahar-kış aylarında sizi sıcak tutacak hem de kombininize bağlı olarak spor ve tarz bir görünüme kavuşmanıza yardımcı olacaktır. Kış ayları için oldukça uygun, pamuktan üretilmiş kapüşonlu sweatshirtleri jeanlerle ve eşofman altlarıyla rahatça kombinleyebilirsiniz. Aynı şekilde kapüşonsuz bisiklet yaka sweatshirtleri de spor kıyafetlerle kombinleyerek salaş ve günlük bir tarz yaratabilirsiniz. Özellikle son dönemlerde oldukça popüler olan oversize denilen geniş kesim sweatshirtler; jeanlerle, spor ayakkabılarla ve bol montlarla kombinlendiğinde cool bir tarz ortaya çıkaracaktır. Daha sade bir tarz yaratmak isteyenler ise düz renkte olan basic sweatshirtleri tercih ederken daha canlı bir tarz yaratmak isteyenler ise önü veya arkası desenli olan sweatshirtleri tercih edebilirler.

    Sıcacık Tutan Hırka ve Kazaklar

    Kazaklar ve hırkalar kombinlenmesi neredeyse en kolay olan parçalardır. Sonbahar ve kış aylarında sizi sıcacık tutacak olan kazaklar ve hırkalar aynı zamanda şıklığınızın adresi olacak. Kazakları ve hırkaları her türlü jean ve pantolonla kombinleyebilir, isterseniz şık isterseniz de spor bir tarz elde edebilirsiniz. Spor bir tarz için genelde bisiklet yaka bol kazakları jeanlerle kombinlemek gerekmektedir. Ayrıca elde edilen bu spor tarzı şişme montlar ve spor ayakkabılarla da tamamlamak mümkündür. Resmi bir tarz yaratmak istiyor iseniz v yaka kazakların veya hırkaların içine gömlek giyerek kumaş pantolonlarla kombinleyebilirsiniz. Bu tarz kombinlediğiniz kazak ve hırkaları trençkotlarla, uzun kabanlarla, klasik ayakkabılar veya botlarla birbirinin tamamlayıcısı olacaktır. Erkek trençkot modellerini şıklığı ve kaliteyi buluşturan Sarar’da bulabilirsiniz.

    En Tarz Mont Modelleri

    Sonbahar ve kış modasının vazgeçilmez kahramanı tabi ki de bizi soğuktan en çok koruyacak olan erkek kaban ve mont modelleridir. Montların bizi sıcak tutarken şık göstermesi de gerekmektedir. Kombininize uygun bir mont modeli seçmek bu sebeple oldukça önemlidir. Spor ve günlük bir kombini şişme montlar, kapitone montlar veya uzun parkalarla tamamlayabilir. Kombininizin alltına ise spor ayakkabı veya spor botlar tercih edebilirsiniz. Daha resmi bir kombin yaptıysanız da trençkotlar, pardösüler ve uzun kabanlarla birlikte kombinlenen klasik ayakkabılar ve botlar en ideal seçimlerden biri olacaktır.

    Şık ve Resmi Ortamların Vazgeçilmezi Takım Elbiseler

    Takım elbise her erkeğin dolabında bulunması gereken parçalardan bir tanesidir. İş yaşamı gibi resmiyet gerektiren ortamlarda ve şık davetlerde neredeyse stil sahibi olan tüm erkekler takım elbise tercih etmektedirler.  Takım elbiseleri doğru kombinlemek çok önemlidir. Takım elbiseyle uyumlu ayakkabı, kemer, kravat gibi çeşitli aksesuarları kullanırken dış giyim ürünü olarak da trençkotları ve uzun kabanları tercih edebilirsiniz.

    Sarar birbirinden güzel ve kaliteli çeşit çeşit sweatshirtler, kazaklar, hırkalar, montlar ve takım elbiselerle Sonbahar – Kış sezonu için en güzel erkek kombinlerini oluşturmanıza yardımcı olacak. Siz de stil sahibi erkekler olarak Sarar’ın Sonbahar – Kış koleksiyonuna göz gezdirmeyi unutmayın.

    Diğer Makaleler