remove
Trendler 15-12-2021 4 Dakikalık Okuma

2022 Kış Erkek Triko Modelleri

  • 1469
  • Triko kıyafetler, kış aylarında insanların sıcacık hissetmesini sağlayan ve her alanda rahatlıkla kullanılabilmektedir. İster iş ortamında bir gömlek üzerinde kullanılsın, ister günlük yaşamda spor ve salaş bir tarz yaratmak için kullanılsın erkek triko modelleri her ortamda erkeklerin sıklıkla kullandığı parçalardır. Genelde yün ve pamuk gibi ipliklerinden üretilen triko modelleri kış aylarında tam bir kurtarıcı parça kategorisine girmektedir. Özellikle kalın ipliklerle örülen erkek triko modelleri sonbahar ve kış aylarında kullanılmak üzere her erkeğin dolabında bulunması gereken kıyafetlerdendir. Erkek triko modellerine göz attığımızda karşımıza v yaka trikolar, bisiklet yaka trikolar, dar kesim trikolar ve geniş kesim trikolar gibi modeller çıkmaktadır. Birbirinden güzel ve kaliteli ipliklerle örülen erkek triko modellerini Sarar’da bulabilirsiniz.

    V Yaka ve Bisiklet Yaka Erkek Triko Modelleri

    V yaka erkek triko modelleri denildiğinde karşımıza en çok çıkan modeller v yaka kazaklar, hırkalar ve süveterlerdir. V yaka triko kazak ve hırka modelleri tek başlarına kullanılabileceği gibi gömlek ya da tişörtlerin üzerine de giyilebilirler. Özellikle sert geçen kış aylarında iş hayatında sadece gömlek giymek mevsim şartlarını karşılamayacağı için, gömlek üzerine giyilen v yaka triko bir kazak, hırka veya süveterler erkekler için mükemmel bir kombin olacaktır. Rahatlık ve konfordan ödün vermeden sonbahar ve kış aylarında mevsime uygun spor tarzını yansıtmak isteyen erkekler için bisiklet yaka triko modelleri ideal bir seçim olacaktır.

    Boğazlı Erkek Triko Modelleri

    Boğazlı erkek triko modelleri sert geçen kış aylarında soğuktan korumada bir numara olan parçalardan biridir. Özellikle kalın yün ipliklerle sık bir şekilde örülen boğazlı triko modelleri sonbahar ve kış aylarında en sert hava koşullarında imdadınıza yetişecektir. Geniş kalıplı boğazlı erkek triko modelleri günlük giyimde salaş ve spor bir tarz yaratmak için kullanılırken, daha ince ipliklerle örülen dar kalıp boğazlı erkek triko modelleri ise takım elbisenin içine gömlek yerine giyilerek hem spor hem de resmi bir iş kombini oluşturabilir.

    Dar Kesim Erkek Triko Modelleri

    Dar kesim erkek triko modelleri slim fit kalıpta üretilen parçalardor Bu tarz dar kalıp triko kazak, hırka ve süveterler özellikle resmi ortamlarda, iş hayatında, şık yemeklerde kullanılabilecek en iyi giyim ürünlerinden biridir. Özellikle kış aylarında gömleklerin üzerine ya da takım elbise modelleri içine giyilen dar kesime sahip erkek triko modelleri casual bir görünüme kavuşmanıza yardımcı olacaktır.

    Geniş Kesim Erkek Triko Modelleri

    Geniş kesime sahip erkek triko modelleri daha çok günlük yaşamda kullanılır. Özellikle kalın ipliklerle örülen geniş kesim erkek triko modelleri kombininizde salaş bir hava yakalayacaktır. Dolayısıyla sonbahar ve kış aylarında günlük yaşamda spor bir tarz yaratmak için uygun seçeneklerdir. Jean’lerin ve pantolonların üzerine giyilen geniş kesim erkek triko kazak, hırka ve süveter modelleri ile tarzınızdan ödün vermeden kış soğuğundan korunabilirsiniz. Bir trikonun kalitesini belirleyen en önemli detay kullanılan ipliklerin kalitesidir. Polyester ve sentetik malzemelerden örülen trikolar yerine %100 pamuk ve yün gibi doğal ipliklerle örülen erkek triko modelleri daha kalitelidir. Dolayısıyla sonbahar ve kış aylarında soğuktan korunmada çok daha başarılıdır.

    Kaliteli iplikleri ve muntazam örgüleri uygun fiyatlarla birleştiren Sarar erkek triko modelleri ile hem iş ortamında hem de günlük yaşamda stil sahibi kombinler yaratabilirsiniz.

    Diğer Makaleler