remove
Trendler 15-12-2021 4 Dakikalık Okuma

2022 Kış Kadın Kombin Önerileri

  • 1457
  • Sonbahar ve kış gibi soğuğun hâkim olduğu aylarda kıyafetlerimizde dikkat ettiğimiz en önemli şey bizi sıcak tutma özellikleridir. Fakat kış aylarında seçtiğimiz parçalar soğuktan korurken aynı zamanda tarzımızdan da ödün vermemelidir. Sonbahar ve kış aylarında da diğer aylarda olduğu gibi şık ve stil sahibi kombinler yapmak her kadın için önemlidir. Rengarenk triko kıyafetler, triko elbiseler, sıcacık tutan dış giyim ürünleri, botlar, çizmeler ve çeşitli aksesuarları bir araya getirip kombin oluştururken doğru seçimler yapmak gerekir. Sonbahar – kış sezonu kadın kombini önerileri yazımız, dikkat çekmeyi seven stil sahibi kadınların kesinlikle çok işine yarayacak. Sarar sonbahar ve kış koleksiyonundaki parçalar ile girdiğiniz her ortamda tarzınızı yansıtmaya ne dersiniz? Peki Sonbahar – Kış sezonu için trend parçalar nasıl kombinlenir?

    Sıcacık Tutan Kazaklar ve Hırkalar

    Kışın vazgeçilmez giyim ürünlerinden biri tabi ki de kazaklar ve hırkalardır. Pamuk, yün gibi birçok farklı elyaf ipliklerinden üretilen kazak ve hırkalar neredeyse her kadının dolabında bulunmaktadır. Özellikle %100 doğal elyaflardan üretilen kazak ve hırkalar kış aylarında oldukça sıcak tutma özelliğine sahiplerdir. Bunun dışında kolayca kombinlenebilir olması özelliğinden dolayı da kadınlar tarafından sık sık tercih edilmektedir. Kazak ve hırkaları jeanler, pantolonlar, spor ayakkabılar, yüksek botlar ve şişme montlarla kombinleyerek günlük ve spor bir tarz yakalayabilirsiniz. Spor tarzın dışında yine kazak ve hırkaları eteklerle, kumaş pantolonlarla, bot veya çizmelerle, topuklu ayakkabılarla ve trençkot gibi dış giyim ürünleriyle kombinleyerek daha resmi ve şık bir stil de oluşturabilirsiniz.

    Feminen Bir Tarz İçin Triko Elbiseler

    Feminen tarzını mevsimlere uyum sağlayan parçalarla sonbahar ve kış aylarında da korumak isteyen kadınlar için triko elbiseler tam birer kurtarıcıdır. Özellikle kalın ipliklerle örülen triko elbiseler kışın sıcak kalmanıza yardımcı olacaktır. Triko elbiseleri uzun çizmeler, botlar ve uzun kabanlarla kombinleyerek harika bir stil oluşturabilir, kendi tarzınızı yansıtabilirsiniz

    Sonbahar ve Kış Sezonunun En Önemli Parçası Dış Giyim

    Sonbahar ve kış aylarında kombinimizde ilk görülen en büyük parça dış giyim tercihlerimizdir. Bu yüzden, dış giyim ürünleri kış kombinlerimizin ayrılmaz bir parçasıdır. Girdiğiniz ortama göre ve tercih ettiğiniz kombinlere göre doğru dış giyim ürününü seçmek gerekir. Örneğin iş hayatında veya resmi ortamlarda trençkotlar mükemmel birer tercih olacaktır. Şık bir davete katıldığınızda ise elbisenizin üzerine giyeceğiniz uzun bir kaban veya pardösü en ideal seçimlerden biri olacaktır. Günlük spor tarzda ise uzun veya crop model şişme montlar veya parkaları rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Sarar kalitesi ile şık modellerin buluştuğu kadın kaban, mont ve parkaları inceleyebilir ve tarzınıza uygun seçimlerle göz doldurabilirsiniz. Ayrıca kadın trençkot modelleriyle iş kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz.

    Mükemmel Tamamlayıcı Aksesuarlar

    Ne giyerseniz giyin her kombinin tamamlayıcısı aksesuarlardır. Kombininizi oldukça uyum içerisinde gözüküyor olsa da yanlış seçilen aksesuarlar ile tarzınızın uyumunu tamamen kaybedebilirsiniz. Genellikle Şık davetler, resmi organizasyonlar gibi özel gecelerde deri veya rugan ayakkabılar çantalar tercih edilmektedir. Özellikle yılan ve timsah deri desenli ayakkabılar ve çantalar günümüzde oldukça popülerdir. Bunun dışında yağmurlu ve çok soğuk havalarda ise şık botlar ve topuklu çizmeler kullanabilirsiniz. Günlük kombinlerde ise kalın tabanlı botlar ve çizmeler konforlu ve oldukça revaçtadır. Ayakkabı ve çanta dışında sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmez aksesuarları tabi ki atkı, bere ve şapkalardır. Kombininize uygun renklerdeki bu aksesuarları kullanarak tarzınızı mükemmel şekilde tamamlayabilirsiniz.

    Siz de en güzel sonbahar ve kış kadın kombinlerini yapmak istiyorsanız Sarar sonbahar – kış kadın kreasyonuna kesinlikle göz atmalısınız. Sarar’ın birbirinden güzel ve kaliteli Sonbahar – Kış trend parçalarıyla bu sezonun en iyisi siz olacaksınız.

    Diğer Makaleler