remove
Trendler 15-12-2021 4 Dakikalık Okuma

2022 Kış Kadın Renk Trendleri

  • 1427
  • Moda sektörü ile ilgilenen herkes bilir ki her sezona damga vuran trend renkler her sene değişmektedir. Gelecek sezonların favori renklerini belirlenerek, her sene renk standartlarını belirleyen açıklamalar yapılmaktadır. Modanın Renk Trendleri Raporu ile açıklanan bu renkler gelecek senenin ağır basan renkleri olurlar ve tüm bilinen markalar yeni kreasyonlarında bu renk tonlarına ağırlık vererek koleksiyonlarını oluştururlar. Yayınlanan son renk raporuna göre 2021 – 2022 Sonbahar – Kış sezonunun iddialı renkleri fazlaca içinizi ısıtacak gibi duruyor! “Kışın açık renkler giyilmez” algısını yıkacak olan 2021 -2022 sezonu sonbahar – kış renklerinin neşeli ve hareketli sıcak tonları; asil, koyu ve cesaret isteyen tonlarla birleşiyor. Özellikle doğadan ilham alan bu renklerle sezonun kapıları açılıyor. Peki, yayınlanan son renk raporuna göre Sonbahar – Kış sezonu için kadın renk trendleri nelerdir?

    Mykonos Blue, Spring Lake ve Rhodonite

    Mavinin tonları olan bu üç renk sezona adeta damgasını vuracak. Akdeniz esintili canlı ve parlak bir mavi olan Mykonos Blue ile şık davetlerin en dikkat çekici isimlerinden biri olacaksınız. Dinginlik, sakinlik ve huzur veren daha yumuşak pastel bir mavi tonu olan Spring Lake ile gündüz şıklığının temsilcisi yine siz olacaksınız. Mavi alt tonlu bir mor olarak karşımıza çıkan ve göz alıcı koyu bir renk olan Rhodonite rengini özellikle gece kıyafetlerine taşıyarak cesur ve asil bir tarz yaratabilirsiniz. Sonbahar – kış sezonu için oldukça popüler olan bu mavi tonlarda kıyafetleri dolabınıza dahil etmeyi unutmayın.

    Adobe, Root Beer ve Fire Whirl

    Kırmızının ve kahvenin tonları olan ve doğadan ilham alan bu toprak tonları sezonun sıcaklığını artıracak. Güneşte kurutulmuş kil rengi olarak tanımlanan ve sıcak bir turuncu tonu olan Adobe rengini kazaklarda, bluzlarda, elbiselerde kullanarak enerjik bir tarz yaratabilirsiniz. Kök kabuğundan ilham alan bir kahverengi tonu olan Root Beer sezonun en kurtarıcı renklerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. İddia ve cesaret seven kadınlar için ise ateş kırmızısı rengi olan Fire Whirl ile tutkunun cazibesini yakalayacaksınız. Girdiğiniz bir ortamda parmakla gösterilen o dikkat çekici kadın siz olmak istiyorsanız Fire Whirl rengi kıyafetleri dolabınızdan eksik etmemelisiniz.

    Fuchsia Fedore ve Pale Rosette

    Pembeyi hangi kadın sevmez ki! Feminenliğin adeta temsilcisi olan pembe tonları bu sezon da trendler arasında yerini alıyor. Canlı, enerjik ve oldukça iddialı parlak bir pembe tonu olan Fuchsia Fedore ile üretilmiş elbiselerle göz kamaştırıcı feminen tarzınızı zirveye taşıyabilirsiniz. Feminen tarzınızı daha masum ve romantik bir havada yaratmak istiyorsanız da Pale Rosette tam size göre bir renk olacak. Bu pastel pembe rengine sahip kıyafetleriniz ile sevgi dolu hissedecek ve hissettireceksiniz.

    Coconut Cream ve Soybean

    Bej tonlar neredeyse her sezon favoriler arasındadır. En kolay kombinlenebilen renklerden biri olan bu tonlar sezonun kurtarıcı rengi olmaya devam edecek. Zarif ve asil soft bir bej tonu olan Coconut Cream renkte kıyafetlerden en az birkaç tane dolabınıza dahil etmeyi unutmayın. Soya bitkisinden ilham alan Soybean rengi ise yine soft ve kombinlenmesi çok kolay ve zevkli olan renklerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Sonbahar – Kış sezonunun trend kadın renkleri arasında yine neşeli ve canlı sarılar, doğadan ilham alan yeşiller ve güven verici olan griler de yer alıyor. Sarar, sonbahar – kış kadın koleksiyonunda sezonun trend renklerine bolca yer veriyor. Modayı takip eden stil sahibi kadınlar olarak ilham verici kombinler yaratmak için mutlaka sezonun trend renklerine sahip Sarar kadın kreasyonuna göz atmayı unutmayın.

    Diğer Makaleler