remove
Trendler 14-1-2022 4 Dakikalık Okuma

2022 Kış Sezonu Aksesuar Trendleri

  • 1323
  • Aksesuarlar; kombininizi tamamlayan en önemli parçalardan biridir. Bir kombin ne kadar iyi olursa olsun doğru aksesuarlarla tamamlanmadığı takdirde iyi görünmeyecektir. Dolayısıyla kombininizi öne çıkaracak olan detay aksesuarlarınızdır. Özellikle kış aylarında çantalar ve takıların yanında atkı, bere, şal, eldiven ve şapka gibi aksesuarlar oldukça ön plana çıkmaktadır. Bu kış aksesuarları sadece soğuktan korunmamıza yardım etmez, ayrıca tarzımızı bir üst seviyeye taşıyarak mükemmel kombinler yaratmamızı sağlar. Peki 2022 kış mevsimlerinin aksesuar trendleri nelerdir? Bu sezon sonbahar ve kış aksesuar trendleri arasında ekstra büyük çantalar, gösterişli takılar, deri eldivenler, uzun atkı ve şallar, telefon cüzdanları ön plana çıkmaktadır.

    Ekstra Büyük Çantalar

    Küçük çantaları bu sezon bir kenara bırakıyoruz. 2022 kış sezonunda ekstra büyük XL boy çantalar ön plana çıkıyor. Özellikle büyük portföy çantalar özel davetlerden günlük sokak stiline taşınıyor. Sadece portföy çantalar değil, normal kol çantaları da bu sezon geniş ve büyük boyutlarda karşımıza çıkıyor. Özellikle büyük boy örme çantalar bu sezon oldukça popüler. Özellikle yeşil, turuncu, sarı gibi canlı renklere sahip gösterişli ve büyük örme çantalar bu sezona damgasını vuracak.

    Gösterişli Takılar

    Bu sezon takılar minimalist formlarını kaybediyor. 2022 kış sezonunda kıyafetler sade ve düz iken takılar bir o kadar büyük ve gösterişli. Özellikle bu sezon kocaman metal zincirleri sık sık göreceğiz. Kolye, bileklik ve hatta küpe formundaki parlak ve büyük zincir aksesuarlar sezonun gözdesi olacak gibi duruyor. Ayrıca bu gösterişli zincirleri kemerlerle de sıkça göreceğiz. Zincirin yanında oldukça popüler olacak bir detay daha var: Gösterişli ve zarif inciler! Sıradan inci formlarını da bu sezon unutun. Gösterişli ve büyük inciler kolyelerde, küpelerde, bilekliklerde ve hatta kıyafetlerde bile karşımıza çıkacak.

    Deri Eldivenler

    Eldivenler sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmez aksesuarlarından biridir. 2022 sezonunda iddia sadece çanta ve takılarda değil eldivenlerde de kendini gösteriyor. Bu sezon yün eldivenler yerine dirseğe kadar çıkan uzun ve deri eldivenler ile sık sık karşılaşacağız. Alışılmışın dışındaki farklı tarza sahip parmak uçları kesik deri eldivenler de bu sezon geri gelecek modeller arasında yerini alıyor.

    Büyük Atkı ve Şallar

    Büyük ve adeta bir battaniyeyi andıran atkılar son birkaç yıldır moda. Bu gösterişli ve büyük atkılar bu sezon da popülerliğini koruyor. Bu kış en ön plana çıkacak atkı modelleri ise ekose ve geometrik desenli atkılar olacak. Kalın yün ipliklerle örülen bu gösterişli atkıların yanında ipek şalları da sık sık göreceğiz. Özellikle şık olmanız gereken ortamlarda bir ceketin üzerine veya çantanıza bağlayacağınız ipek bir şal ile farklı bir stil yaratmanız da mümkün.

    2022 kış mevsimlerinin en trend aksesuarlarını Sarar’da bulabilirsiniz. Sarar birbirinden güzel ve rengarenk çantalara, ışıl ışıl parlayan gösterişli takılara, birbirinden kaliteli atkı, şal ve eldivenlere yer vererek bu sezon da kombinlerinizi mükemmel şekilde tamamlamanıza yardımcı olacak.

    Diğer Makaleler