remove
Trendler 15-12-2021 5 Dakikalık Okuma

2022 Kış Zarafeti: Sarar Kadın Triko Modelleri

  • 1417
  • Triko, yün veya pamuk gibi farklı farklı ipliklerden örülebilen, geniş, dar ilmek boyutları gibi birçok farklı kalınlığa ve ağırlığa sahip olan her kadının da neredeyse her mevsim gardolabında çokça yer verdiği bir kumaş türüdür. Triko kumaşlar; jakarlı, saç örgü, selanik, haroşa gibi birçok farklı desenlerde üretilebilmektedirler. Küçük ilmeklerden sıkı bir formda örülmüş triko kumaşlar özellikle sıcak tutma özelliğinden dolayı sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmezidir. Çeşitli modellerdeki kadın trikolarla hem şık hem de spor kombinler yapmak mümkündür. Kadın triko modelleri triko kazaklar, triko hırkalar, triko elbiseler ve triko pantolonlar şeklinde farklı formlarda karşımıza çıkmaktadır. Siz de her mevsime hitap eden, birbirinden güzel Sarar kadın triko modelleri ile sonbahar ve kış zarafetini dolabınıza taşıyabilirsiniz.

    Kadın Triko Kazak Modelleri

    Triko kazaklar; kış mevsiminin en çok tercih edilen giyim ürünlerinden biridir. Özellikle kalın yün ipliklerle örülen triko kazaklar soğuk havalarda giyilecek en ideal parçalar arasındadır. Kadın triko kazak modelleri çeşitli renklerde, desenlerde ve kesimlerde tasarlanabilirler. Birbirinden farklı model ve kalıptaki trikolar; mavi, sarı, yeşil, siyah, beyaz gibi düz renklerden üretilebileceği gibi çiçekli, puantiyeli, geometrik desen işlemeli gibi modelleri de mevcuttur. Triko kazaklar kesimlerine göre de değişkenlik göstermektedir Bol kesim triko kazaklar genelde salaş bir tarz yaratmak için mükemmel parçalardır. Dar kesim triko kazak modelleri ise özellikle şık ve resmi ortamlarda etekler ve pantolonlar üzerine kombinlenebilirler. Bunun dışında uzun veya crop tarzda kadın triko modelleri de seçenekler arasında mevcuttur.

    Kadın Triko Hırka Modelleri

    Triko hırka modelleri çoğunlukla düğmeli ve kapanır formda tasarlanabileceği gibi tamamen açık, düğmesiz bir şekilde de üretilebilirler. Son moda akımları arasında oldukça fazla tercih edilen bir kullanım metodu olarak; bahar aylarında ve serin yaz gecelerinde hırka olarak kullandığınız düğmeli triko modellerinizi kış aylarında önünü tamamen kapatarak kazak formunda da kullanmayı tercih edebilirsiniz. Kadın triko hırka modellerinin crop, normal ya da tamamen bileklere kadar uzun çeşitleri vardır. Özellikle uzun triko hırkaları mini eteklerin veya elbiselerin üzerine giyebilirsiniz.

    Kadın Triko Elbise Modelleri

    Feminen bir tarzdan hoşlanan kadınların, sonbahar ve kış aylarında tarzından ödün vermeden rahatlıkla kullanabileceği kıyafetlerden biri de triko elbise modelleridir. Uzun veya kısa seçenekleri olan triko elbiseler, feminen görüntünüzü soğuk havalarda da üşümeden korumanıza yardım etmektedir. Uzun triko elbise modellerinin botlar ve uzun kabanlarla kombinleri yoğun olarak tercih edilirken kısa triko elbise modelleri ise uzun çizmeler ve pardösü gibi uzun dış giyim ürünleriyle kombinlenmektedir. Sarar triko elbiseler sayesinde şehir ve iş hayatında aktif rol üstlenmiş kadınların feminen şıklığı konfor eşliğinde zirveye taşınmaktadır. Triko elbise modellerinize şıklık katarken sizi sıcak tutacak kadın kaban modellerine Sarar kalitesiyle ulaşabilirsiniz.

    Kadın Triko Pantolon Modelleri

    Triko yalnızca üst giyim ürünleri ve elbiselerde kullanılır diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Triko artık günümüzde alt giyim ürünlerinde de yoğun olarak kullanılmakta. Özellikle de konforuna düşkün kadınlar için triko pantolon modelleri tam birer kurtarıcı parça niteliğindedir. Triko pantolon modelleriyle günlük konforun tadını çıkarırken tarzınızdan da ödün vermemiş olursunuz. Son dönemlerde oldukça popüler olan triko pantolon modellerini, gündüz yürüyüşe çıkarken, alışveriş yaparken, dışarıda bir öğle yemeği yerken veya konforun sizin için ön planda olduğu pek çok yerde kullanabilirsiniz. Özellikle sonbahar ve kış aylarının revaçta olan renklerinden toprak tonları; triko kazaklar, hırkalar, elbiseler ve pantolonlarla birer takım haline geldiğinde zarafetin adresi oluyor.

    Siz de dolabınıza birbirinden şık, kaliteli ve rengarenk triko modellerini dahil etmek istiyorsanız Sarar’ın farklı formlardaki çeşitli kadın triko modellerine göz atmalısınız. Muntazam örgüleri ve kaliteli iplikleri, muhteşem sonbahar ve kış renkleriyle harmanlayan Sarar, rengarenk ve çeşit çeşit kadın triko modelleri sizleri bekliyor.

    Diğer Makaleler