remove
Trendler 7-2-2022 3 Dakikalık Okuma

2022 Damatlık Modelleri ve Trendleri

  • 1731
  • Düğün günü davetteki en şık ve göze çarpan erkeğin damat olması gerekir. Bu nedenle damatlık seçimi de gelinlik seçimi kadar özen ve dikkat ister. Damatlık seçiminde vücut tipi, göz zevki, düğünün olacağı mevsim ve konsept gibi unsurlar dikkate alınır. Sürekli ilerleyen ve değişen moda olgusunda düğün sezonu dikkate alınarak o sezonun trendlerini göz önünde bulundurmak gerekir. Biz de 2022 yılında evlenecek olan damat adayları için yılın damatlık trendleri ve modellerinden bahsettik.

    2022 Yılının Damatlık Modelleri ve Trendleri

    Tamamen Siyah Damatlık Modelleri: Klasik siyah damatlık çeşitlerinden farklı olarak gömleği, kravatı, pantolonu ve ceketi tüm parçaları siyah olan damatlık modelleri 2022 yılının trend damatlık modelleri arasında bulunuyor. Renkli damatlık modelleri tercih etmeyen, klasik tarzdan hoşlanan, sade ve farklı bir görünüm isteyen damat adayları için tamamen siyah damatlıklar mükemmel seçimlerden biri olacaktır.

    Renkli Damatlık Modelleri

    Damatlık modelleri söz konusu olduğunda akla ilk olarak siyah ve lacivert gibi klasik damatlıklar gelse de özellikle farklılıktan hoşlanan damat adayları için 2022 yılında renkli damatlık modelleri trendler arasında yer alıyor. Özellikle kır ve bahçe düğünleri için yaz ve bahar aylarında tercih edilebilecek renkli damatlıklara çiçek desenli kravatlar da eşlik ediyor.

    Kruvaze Ceketli Damatlık Modelleri

    Özel günlerin ve resmi davetlerin vazgeçilmezi olan kruvaze ceketler, 2022 yılında damatlık modellerine de uyarlanıyor. Otel veya sahil düğünleri için kruvaze ceketli damatlık modelleri uygun bir tercih olacaktır.

    Tüvit Damatlık Modelleri

    2022 yılının trend damatlık modelleri arasında tüvit damatlıklar da yerini alıyor. Özellikle kış ve sonbahar mevsimlerinde yapılacak düğünler için tüvit damatlık modelleri tercih edilebilir.

    Kadife Ceketli Damatlık Modelleri

    Kış ve sonbahar aylarında yapılacak olan düğünler için bir diğer damatlık modeli de kadife ceketli damatlıklardır. 2022 yılının trendler arasında bulunan kadife ceketli damatlıklar, genellikle siyah renkte olsa da farklılık arayan damatlar için lacivert ve bordo kadife ceketli damatlıklar da iddialı modeller arasındadır.

    Beyaz Damatlık Modelleri

    Özellikle bahar ve yaz aylarındaki düğünlerde beyaz renkli damatlıklar, 2022 yılında da diğer yıllarda olduğu gibi popülerliğini sürdürüyor. Modern ve şık bir görünüm için beyaz ve krem renklerdeki damatlık modelleri ön plana çıkıyor.

    2022 yılında evlenecek olan damat adayları için sezonun trend damatlık modellerinden bahsettik. Damatlık modeli kadar damatlığın kesimi, dikimi ve kalitesi de oldukça önemlidir. Sarar 2022 damatlık kreasyonunda sezonun en trend damatlık modelleri, kaliteli dikimleri ve uygun fiyatlarıyla sizi bekliyor. Bu özel ve güzel gününüzde en iyi damatlık sizin hakkınız!

    Diğer Makaleler