remove
Trendler 7-2-2022 4 Dakikalık Okuma

2022 Yılının Eşarp Modası ve Renkleri

  • 1421
  • Günümüzde popülerliğini her sezon sürdüren şallar çok sık olarak kullanılsa da klasik tarzdan hoşlanan kadınlar için eşarp vazgeçilmez bir aksesuardır. Hem günlük yaşamda hem de düğün veya davet gibi organizasyonlarda eşarplar tercih edilmektedir. Bu sebeple eşarp seçimi oldukça dikkat ve özen ister. Eşarplar opsiyonlu birçok kullanımının yanı sıra günümüzde ayrıca omza atılan veya saça bağlanan bir aksesuar olarak da kullanabilmektedir.

    Eşarplar üretildikleri kumaş türüne göre çeşitlilik gösterirler. Tamamen saf ipekten üretilen eşarplara sura ipek eşarp denilmektedir. Sura eşarplar; parlak ve yumuşak dokusundan dolayı oldukça şık olan eşarp türlerindendir. Aynı şekilde ipekten üretilen fakat kumaşının biraz daha kalın olduğu eşarplar ise twill ipek eşarp olarak adlandırılmaktadır. Bunların kullanımı sura ipek eşarplara göre daha kolaydır. Polyester kumaşlardan üretilen eşarplara ise rayon eşarplar denir. Hem diğer eşarplara göre daha uygun fiyatlıdır hem de kullanımı oldukça kolaydır. Kendinden desenli olan eşarp türlerine ise jakarlı eşarplar denilmektedir.

    Üretildikleri kumaşlara göre pek çok çeşit eşarp bulunsa da renkler ve desenler açısından her sene farklı türdeki eşarplar ön plana çıkmaktadır. 2022 yılının eşarp modasına ve trendlerini yazımızda bulabilirsiniz.

    2022 Yılının Eşarp Modası ve Renkleri

    Modern Geometrik Çizgiler

    Eşarp koleksiyonlarına bu sene geometrik desenler hâkim. Geometrik desenlere sahip eşarplar 2022 yılının en gözde parçalarını oluşturuyor. Oldukça modern görüntüsüyle hem günlük olarak hem de şık davetlerde geometrik desenli eşarpları kullanabilirsiniz. Genellikle çiçek desenli eşarplarda karşımıza çıkan detay yoğunluğunu bu sezon geometrik eşarplarda da görüyoruz. Kare, üçgen, dikdörtgen gibi şekillere ve çizgilere sahip olan geometrik desenli eşarplar modern görüntüsüyle bu sezonun gözde eşarp modellerinin başında gelmektedir. Siz de geometrik desenlerin modern çizgilerine sahip olmak istiyorsanız Sarar eşarp koleksiyonundaki geometrik desenli eşarplara göz gezdirebilirsiniz.

    Çiçek Desenleri

    Modası hiç geçmeyen eşarp modellerinden biri çiçek desenli eşarplardır. Floral ve oryantalist desenlere sahip bu eşarplar her sezon gözde parçalar arasındadır. İster yoğun bir floral desene sahip olsun isterse de minimalist desenlere sahip olsun çiçek desenli eşarplar her daim şık ve hoş görünürler. Hem günlük hem de şık ortamlarda kullanabileceğiniz en kaliteli çiçek desenli eşarpları Sarar eşarp kreasyonunda bulabilirsiniz.

    Minimal ve Sade

    Tek renkten oluşan, sade ve minimal eşarplar her kadının dolabında mutlaka bulunması gerekir. Genellikle günlük tarzda sadelikten hoşlanan kadınlar için minimal ve sade eşarplar vazgeçilmezdir. Özellikle kombinin diğer parçaları renkli ve hareketi desenlerden oluşuyorsa bununla en iyi kombinlenecek parça: minimal ve sade eşarplardır. Sadece günlük ve iş hayatında değil şık davetlerde de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Şık davetlerde giyilen kıyafetler daha gösterişli olduğu için üzerine takacağınız eşarpları sade olanlardan tercih etmelisiniz.

    Her sezonun popüler bir aksesuarı olarak kullanılan eşarplar 2022 modasının en gözde parçalarından biridir. Siz de birbirinden güzel renklere ve desenlere sahip olan sezonun gözdesi kaliteli eşarplar için Sarar 2022 eşarp kreasyonuna bakabilirsiniz.

    Diğer Makaleler