remove
Trendler 27-2-2023 4 Dakikalık Okuma

2023 Damatlık ve Takım Elbise Trendleri

  • 701
  • Hayatınızın en önemli gününde size eşlik edecek belki de o güne kadar giydiğiniz en değerli kıyafetiniz damatlığınız olacaktır. Eşinizle en mutlu gününüzde, birlikte kameralara gülümsediğiniz her an şıklığınızla göz kamaştırmalısınız. Size en çok yakışacak damatlık için 2023 yılı damatlık modelleri arasından seçim yapabilirsiniz.

    Düğün sahibi olmanın yanında katılacağınız etkinliklerin de dikkat çeken davetlisi olmak için takım elbise modellerini tercih edebilirsiniz. Vücut tipinize uygun rahat kalıplar, kaliteli kumaşlar ve eşsiz detaylar…

    2023 yılının öne çıkan damatlık ve takım elbise modellerini birlikte keşfedelim.

    2023 Damatlık ve Takım Elbise Trendleri

    Saten Etkisi

    Şık dokusu ve parlak yapısıyla saten her zaman göz alıcı bir kumaş olmuştur. Öyle ki daha ilk bakışta pürüzsüz, yumuşak bir kumaş olduğunu anlarız.  Kadın giyiminde ve gelinliklerde sıklıkla karşımıza çıkan bu doku, 2023 yılında damatlıklarda da kendine yer buluyor. Özellikle ceket yakalarında yer alan ve klasik kumaşlarla eşleştirilen saten dokular ile daha modern, zarif ve çekici bir görünüm elde edebilirsiniz.

    Maskülen Şeritler

    Şerit detayı spor giyimin ve maskülen giyimin her zaman bir parçası olmuştur. Spor giyimde daha kalın ve dikkat çekici olarak kullanılan bu detay, 2023 yılında takım elbise ve damatlık modellerinde de ön plana çıkıyor. Zarif ve ince haliyle kullanılan şerit detayı, takım elbiselerin şık bir dokunuşla dikkat çekici olmasını sağlarken aynı zamanda daha maskülen bir imaj yaratıyor.

    Ekose Yeniden Revaçta

    2023 yılı takım elbise modellerinde sık karşılaşacaklarımızdan biri de ekose. Çeşitli, renkli ve uyumlu yapısıyla ekose, her zaman kurtarıcı bir desen olmuştur. Ayrıca her türlü giyimde kullanılabilen nadir desenler arasında yer alır. Ekose takım elbiselerle her zaman fark yaratabilir ve modern bir görünüme sahip olabilirsiniz.

    Yelekler

    Bu sene yelekler hem damatlık hem takım elbise modellerinde yeniden canlanıyor. Daha modern tasarımlarla askıda yerini alan yelekler, 2023 yılında damatlık ve takım elbiselerin en gözde tamamlayıcılarından biri olacak. Estetik ve şık bir görünüm elde etmek için yelekli damatlık ve takım elbise modellerine göz atabilirsiniz.

    Aksesuarlar

    2023 yılında takım elbise ve damatlıklarınızı aksesuarlar ile süsleyebilirsiniz. Ceket cepleri ve yakalara takılan zincirler hem sportif hem de zarif dururken çiçek gibi aksesuarlar daha centilmen bir görünüm yakalamanızı sağlayacaktır. Özellikle damatlar düğün günlerinde aksesuar kullanarak gelinle birlikte uyumlu bir görüntü oluşturabilirler. Ayrıca kol düğmeleri, mendiller ve kravat iğneleri gibi aksesuarlar da 2023 yılı damatlık ve takım elbise trendleri arasında yer alıyor.

    2023 yılının en özel damatlık ve takım elbise modelleri Sarar’da erkek giyim koleksiyonunda yer alıyor. Kaliteli kumaş yapısına sahip ve özenle dikilmiş damatlık ve takım elbise modelleri ile özel günlerde tüm bakışları üzerinizde toplayacaksınız.

    Diğer Makaleler