remove
Trendler 24-1-2023 5 Dakikalık Okuma

2023 Kaban ve Mont Trendleri

  • 695
  • Sonbahar & Kış koleksiyonlarının öne çıkan parçaları arasında dış giyim ürünleri yer almakla birlikte kabanlar ve montlar, bu kategoride tek başına stilin ya da şıklığın belirleyicileri olabilir. Doğru kabanı ve doğru montu seçmek birçok yönden önemlidir. 2023 yılının Sonbahar & Kış tasarımlarında dikkat çeken kaban ve mont trendlerine bu yazımızdan ulaşabilirsiniz.

    2023 Erkek Kaban Modelleri ve Trendleri

    Belirgin Omuzlar: 2023 yılında erkek kaban modellerinde göze çarpan detaylardan ilki, belirgin omuzlar. Vücuda tam oturan, keskin omuzlarla daha maskülen ve modern tasarımların ön plana çıktığını söyleyebiliriz. Oversize ve ve düşük omuzları ise kaban modellerinde bu yıl daha az göreceğiz.

    Düz Hatlar: 2023 yılı erkek giyimi kaban modellerinde düz hatlar öne çıkıyor. Slim fit ya da oversize olarak bildiğimiz geniş kesimlere bu yıl raflarda pek rastlamayacağız. Fakat düz hatlar sıklıkla karşımıza çıkacak. Ayrıca belirtmek gerekir ki her zaman kullanabileceğiniz ve hiçbir zaman demode olmayan bu kesim her erkeğin gardırobunda yer almalıdır.

    Kırçıllı Kumaşlar: Sonbahar ve kış kumaşlarının vazgeçilmezlerinden olan kırçıllı kumaşlar 2023’te yeniden trend oluyor. Hem vintage hem de modern kaban modellerinde kırçıllı kumaşları sıkça göreceğiz.

    2023 Kadın Kaban Modelleri ve Trendleri

    Oversize: Erkek kabanlarının aksine kadın kabanlarında oversize modellere rastlıyoruz. Fazlasıyla kullanışlı olan bu parçaları günün her anında ve farklı yerlerde giymek mümkün. Oversize kabanları günlük yaşantınızda hemen hemen her şekilde kullanabilirsiniz.

    Leopar Deseni: Bluz, gömlek, pantolon, ayakkabı… 2023 yılında leopar deseni her yerde ve elbette kadın kabanlarında. Feminen giyimin en dikkat çekici deseni olan leoparın modası hiçbir zaman geçmese de bu yıl daha çok karşılaşacağımızı söyleyebiliriz.

    Kuşaklar: Bu sene kadın kabanlarında kuşaklara ve düşük omuzlara da yer açılmış durumda. Rahat ve zarif bir stilin vazgeçilmezi olan kuşaklı modeller hem çok sıcak hem çok kullanışlı.

    Uzun Kürkler: 2023 yılının en cazibeli parçalarından biri de uzun kürkler.  Bir yandan yumuşacık dokusuyla sıcak ve konforlu hissedilmesini sağlayan uzun kürkler, diğer yandan da güçlü ve iddialı bir stil oluşturuyor.

    2023 Erkek Mont Modelleri ve Trendleri

    Kapitone:  Erkek giyiminde klasik, sportif ve modern bir stilin olmazsa olmazı olan kapitone, yeniden trend listesinde. Hem kış aylarında hem de bahar akşamlarında gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bu montları ofis şıklığınıza ve yürüyüşlerinize de dahil edebilirsiniz.
    Ekose:
    Ekose deseni 2023 yılının favori desenleri arasında. En kullanışlı desenlerden biri olan ekose hem şık hem de farklı bir stilin vazgeçilmezi. İnce hatlarla çizilmiş kalın ekoselere erkek montlarında sık sık rastlayacağız.

    Puffer: Son yıllarda anladık ki pufferlar trendlerden hiç düşmeyecek. Hem sıcak ve konforlu hem de oldukça şık olan bu parçalardan nasıl vazgeçebiliriz? Bu yıl erkek mont tasarımlarında da puffer geniş bir yer kaplıyor.

    2023 Kadın Mont Modelleri ve Trendleri

    Dikkat Çekici ve Konforlu: Hafif olduklarını, sıcak tuttuklarını ve hareket alanı sunduklarını düşündüğümüzde montların her zaman konforlu bir tercih olduğunu söyleyebiliriz. Kış aylarında günlük ve spor giyimin en önemli parçalarından biri olan montlar her kadının dolabında kendine yer buluyor. Bu yıl mont alışverişi yapacaklarımız ise biraz dikkat çekici olanlara yönelebilir. Zira renkli, dolgun, tüylü ve aksesuarlı montlar bu yılın trendini oluşturuyor.

    Diz altı Pufferlar: 2023 yılında geri gelenlerden biri de diz altı puffer trendi oldu. Diz altı pufferlar da diğer montlar gibi ilgi çekici tasarımlarda karşımıza çıkıyor.

    Sarar’da 2023 yılının trend erkek kaban ve mont modellerinin yanı sıra kadın kaban ve mont modellerini bulabilirsiniz. Sarar dış giyim koleksiyonunda birbirinden şık ve modern modeller sizleri bekliyor. Şık tasarımlarla, kaliteli kumaş yapısını birleştiren Sarar mont ve kaban modelleriyle, 2023 yılında da göz kamaştıracaksınız.

    Diğer Makaleler