remove
Sarev 3-4-2023 5 Dakikalık Okuma

2023 Nevresim Takımı Model ve Desen Trendleri

  • 890
  • Moda rüzgârlarının izleri sadece kıyafet ya da aksesuarlarda değil kullandığımız tüm eşyalar üzerinde de kendini göstermektedir. Özellikle de ev tekstilinde önemli bir eşya olan nevresim takımlarında renk, desen ve tasarım olarak değişen modanın etkisini görmek oldukça mümkün.

    2023 nevresim takımı model ve desen trenleri arasında da oldukça fazla renk ve desen seçeneği bulunuyor. Sadelikten, gösterişe, soft renklerden canlı ve enerjik tonlara kadar her renk 2023’te de karşımıza çıkıyor. Yaşam alanlarınızı daha keyifli hale getirecek nevresim takımı modelleri, farklı kombinasyonlara açık öneriler de sunuyor. 2023 nevresim takımı modellerinde renk ve dekorasyon trendlerine göz atalım.

    2023 Nevresim Takımı Renk Trendleri

    Renkleri kıyafetlerimizde bizi anlatması ya da o gün enerjimizi yansıtması için tercih ettiğimiz gibi ev dekorasyonunda da bizi anlatması için önemlidir. Dönemin trendlerini yansıtan renkleri tercih etmek modern bir görünüm sağlar. 2023 senesinde geçmiş yıllarda olduğu gibi mavi tonlarının etkisi devam ediyor. Birbirinden şık desenlerle bezenen mavi tonlarını diğer birçok renkle uyumlu şekilde nevresim takımlarının üzerinde görmek mümkün.

    Mavinin peşini ekru, bej, füme ve gri renkler takip ediyor. Her tarza uyan bu renkler tek renk olarak asil bir görüm sergilediği gibi birçok farklı ve renkli nevresim takımıyla da uyum sağlamasıyla hayli kullanışlıdır. Bu şık tonlar 2023 nevresim takımı renk trendleri arasında da yerini koruyor. Güncel ve modern ev dekorasyonunuzu tamamlamak için bu renkleri nevresim takımlarınızda tercih edebilirsiniz.

    2023 nevresim takımı renk trendleri içerisinde canlı renkler sade ve enerjik modellerin yanında desenlerin arasında şık tasarımlarla da karşımıza çıkıyor. Kırmızı, fuşya, pembe, mor tek renk olarak da oldukça şık bu renkleri desenli modeller içerisindeki uyumuyla da tercih edebilirsiniz. Nevresim takımı renk trendleri arasında fark yaratan seçimler yapmak ise dekorasyonunuzu ön plana çıkaracaktır.

    Soft tonlardan vazgeçemeyenler 2023’te de nevresim takımı renk trendleri arasında bol bol seçeneğe rastlayacaklar. Her rengin yumuşak bir geçişle daha hafif bir görünüm aldığı soft bir hali vardır. Bu renk tonları özellikle nevresim takımlarınızda dinlendirici bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır.

    2023 Nevresim Takımı Dekorasyon Trendleri

    Nevresim takımlarıyla dekorasyon tamamlamak ve odanızın havasını değiştirmek oldukça keyifli bir aşamadır. 2023 nevresim takımı dekorasyon trendleri, zengin ürün çeşitliliği sayesinde vintage, spor ya da klasik tarzdan vazgeçmemenizi mümkün kılıyor.

    Sürdürülebilir yaklaşımların dikkat çektiği 2023’te mavi ve yeşil renkler kadar çiçek desenleri ön plana çıkmaktadır. Mavi ve yaprak desenlerinin harmanlandığı De Jessie nevresim takımı ekolojik temayı desteleyecek ürünlerden sadece birisidir.

    Her döneme yakışan koyu renk tonları dekorasyonlarını bu tonlarla tamamlamayı sevenler için 2023’te de trend olmaya devam ediyor. Asil  ve cool koyu renk paletiyle dekore edilmiş yaşam alanlarının dramatik etkisini Fancy Stripe siyah nevresim takımıyla tamamlayabilirsiniz. Ayrıca bu etkileyici atmosferi mavinin en koyu tonuyla da öne çıkarabilirsiniz.

    Organik dokular da 2023 dekorasyon trendleri arasında yerini almış durumdadır. Bambu, seramik, ahşap, taş ya da farklı organik yüzeyleri tamamlayacak taş ve toprak tonları da sürdürülebilirlik trendlerini tamamlayan dekorasyon temaları arasında yer alır.

    Wellness rüzgârı dekorasyon temaları içerisinde de hayatımıza girmiştir. İçerisinde iyi hissedilen yaşam alanları, duyulara hitap eden ev tekstili ürünleri ve renklerin rahatlatıcı etkisi bu temanın tercih edilmesini sağlayan unsurlar arasındadır. Özellikle yatak odalarında dingin bir renk teması öne çıkarken mekânın enerjisini yükselten desenler de bu temayı tamamlar. Sandro Flanel yeşil nevresim takımı hem dinginlik hem de yenileyici enerjiyi bir arada bulabileceğiniz nevresim takımı olarak karşınıza çıkar.

    Nevresim takımları seçiminizde 2023 trendleri, renk, desen ve tasarım detaylarına dikkat ederken uykunuzu en derinden etkileyecek bu ürünlerde kalite vazgeçilmezdir. Kaliteli dokusu, en trend renk ve desen seçenekleriyle birbirinden şık nevresim takımı modelleri Sarev’de sizleri bekliyor.

    Diğer Makaleler