remove
Trendler 19-12-2022 5 Dakikalık Okuma

Aralık Ayının Stil İlhamı

  • 623
  • Modayı her yaşta takip ederek stilini ve duruşunu koruyan ünlülerden ilhamla kendi tarzımızda değişiklikler yapabilir ya da çeşitli etkinlikler için kombin fikirleri edinebiliriz. Birçok ünlü isim gerçekleştirdikleri başarılı projelerin yanı sıra kendilerine has stilleriyle de tanınır. Bu ay stiliyle bize ilham olacak ünlüler ise karizmatik aktör Steve Mcqueen ve ikonik aktris Jane Fonda.

    Steve Mcqueen, Western dizilerinin tanınan yüzü olmasının yanı sıra birçok başarılı filmde rol almıştır. Oyunculuk hayatının neredeyse tamamında aksiyon ve macera yapımlarının içerisinde bulunan karizmatik aktörün 60’lar stili bugün bile bize heyecanlandırmaya devam ediyor.

    Döneminin dokusunu yansıtan seçimleri hala geçerli olmakla birlikte şüphesiz günümüz business casual stilinin en karizmatik örnekleri arasında yer alıyor. İş yaşamınızda şık görüntünüzden taviz vermeden gün içerisinde rahat olmak istiyorsanız bu stil önerisi tam size göre.

    Yoğun tempolarda bile sizi rahat ettirirken şık duruşunuzu tamamlayacak olan siyah kumaş bir pantolon üzerine kaliteli dokusu ve fit kalıplarıyla neredeyse tüm kıyafetlerinizle uyumlu olabilecek klasik beyaz gömlek tercihlerinizin arasında yer alabilir.

    Başarılı aktör Steve Mcqueen, aynı zamanda sporcu oluşu ve spor yarışlarına olan ilgisiyle de bilinmektedir. Kıyafet seçimlerinde de sportif dokunuşlarda bulunan ünlü Amerikan yıldızı, kullanmış olduğu ceketiyle de spor klasik çizgiyi yakalamış görünüyor. Kumaş pantolon ve beyaz gömlek üzerine çizgili ya da kareli bir casual, mendil cepli bir ceket tercih etmek kombininizi hareketlendirirken size dinamik bir görünüm kazandırır. Erkek giyiminin imza dokunuşu olan kravatlar da artık business casual stiline uygun dokularda üretilmektedir. Kumaş pantolonunuzla uyumlu bir kravat renk akışını tamamlarken klasik çizgiye biraz daha yaklaşmanızı sağlayacaktır. Geniş desen ve renk yelpazesiyle Sarar kravatları inceleyerek kombininize uygun kravatı kolayca bulabilirsiniz.

    Dokulu kahverengi ceketlerle ve balıkçı yaka trikolarla cool bir hava yakalamak mümkün. Ayrıca dolabınızdaki çeşitli gömleklerle uyumlu olabilecek yün karışımlı bu ceketler soğuk havalarda sıcak tutan özellikleriyle sonbahar & kış aylarında konforlu bir seçenek olabilir. Yün kumaş pantolonlar da trend görünümleri ile şık bir stil sunarken sıcak tutan dokusuyla da soğuk havalarda kurtarıcı parçalarınız arasına girecektir.

    Sinema yıldızı Steve Mcqueen başarılı filmlerinin yanı sıra yarış arabalarına merakıyla da bilinirdi. Tutkulu bir ralli pilotu olan ünlü aktör sosyal hayatında spor bir tarzı benimsemiştir. Kombinlerinde dikkatleri çeken denim pantolon, beyaz gömlek ve trikolar, arkadaş ve aile buluşmalarınızda stil sahibi bir duruş elde etmenizi sağlayabilir. Serin ya da soğuk havalarda bu kombini eskimeyen, klasik, cool bir trençkot mükemmel tamamlayacaktır.

    Aralık ayı stil ilhamının bir başka başarılı oyuncusu Jane Fonda, tarzı ve iş hayatıyla yıllara meydan okuyan bir aktris. Hayatının neredeyse her yılına bir film sığdıran ünlü sinema yıldızı, insan hakları konusunda da duyarlılığıyla tanınan bir isim.

    Dolu dizgin yaşayan oyuncu iş yaşamı ve özel davetler dışında oldukça konforlu bir giyim tarzına sahip. Sosyal yaşamında sık sık rahat kıyafetler seçerken ufak ve renkli dokunuşlar yapan Jane Fonda, böylece enerjik yapısına dair ipuçları da veriyor. Jane Fonda’nın günlük şıklık için seçtiği denim tercihini, siz de konforlu ve şık olmak istediğiniz bir arkadaş buluşması için rahatlıkla giyebilirsiniz. Denim bir mont ile beraber kullanacağınız denim pantolonu, triko beyaz süveter ile tamamladıktan sonra geriye buluşmanızın tadını çıkarmak kalıyor.

    Klasik giyim stilini hareketlendirerek standart görünümlerden uzaklaştıran başarılı oyuncu, seçmiş olduğu kahverengi kumaş pantolon ve beyaz gömleği ile cool bir hava yakalayarak stilinde şık bir dokunuş gerçekleştiriyor. Klasik bir seçime kendi dokunuşunuzu katabildiğiniz bu kombin, yoğun bir iş gününde rahat ve tarz bir kurtarıcı olacaktır.

    İki Oscar’a sahip kült aktris Jane Fonda, kullandığı hareketli desenlerle klasik bir kombinde bile tarzını yansıtıyor. Hem iş kadınlarının hem de daha klasik bir görünüm elde etmek isteyenlerin tercih edeceği bu kombin, sadeliğin içerisine biraz hareket katarak günlük kombinlerinize oldukça havalı bir duruş kazandıracaktır. Bej bir pantolon üzerine desenli bej bir gömlek, özenli ve klasik olmanız gereken zamanlarda tarzınızı da yansıtabilmeniz için en doğru seçimlerden olacaktır.

    Sarar’ın erkek ve kadın giyim koleksiyonundan stil sahibi seçimler yapabilir, farklı kombinler tasarlayabilir ve geniş ürün yelpazesiyle ünlü isimlerden ilham alarak kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz.

    Diğer Makaleler