remove
Trendler 26-5-2022 2 Dakikalık Okuma

Avrupa Liginde Anadolu Efes Rüzgarı

  • 1229
  • Sarar moda ve giyim sektöründe göstermiş olduğu başarıyı farklı spor branşlarına yansıtarak hem ülkemizdeki sporun gelişimine katkı sunmakta hem de sporcuların yanında olarak onları desteklemektedir.

    Sarar, Eskişehir’de kurduğu Sarar Spor Kulubü ile yüzme, taekwando, satranç ve masa tenisi gibi farklı branşlarda lisanslı sporcular yetiştirmektedir. Ayrıca ülkemizi özveri ile temsil eden, Dünya ve Avrupa şampiyonlukları bulunan 6-18 yaş arası 300’e yakın sporcuya destek olmaktadır.

    Futbol, basketbol, jimnastik ve taekwondo gibi farklı spor branşlarında sponsorluklarına devam etmektedir. Avrupa kupalarında ülkemizi başarı ile temsil eden 2020 – 2021 ve 2021 – 2022 sezonlarında Euroleague şampiyonluğu kazanan Anadolu Efes ile birlikteliği 1998 yılından günümüze ulaşan Sarar, geçmişten bu yana sayısız başarılarda beraber olmanın gururunu yaşamaktadır.

    Basketbol sahası dışında Anadolu Efes ile birlikte farklı sosyal sorumluluk projelerine de imza atan Sarar, toplumda yardıma ihtiyacı olan kişilere dikkat çekmek ve sivil toplum kuruluşlarını gündeme taşıyarak aynı zamanda toplumsal bilincin oluşmasını desteklemek amacıyla Anadolu Efes oyuncuları ile beraber Darülaceze ziyareti gerçekleştirmiştir.

    Şıklık sponsoru olmaktan büyük bir mutluluk duyduğumuz Anadolu Efes’in üst üste 2. kez elde ettiği Avrupa ligi şampiyonluğunu büyük bir coşku karşılamaktayız. Zorlu ve başarılarla geçen bu sezonda da Anadolu Efes bizleri gururlandırmıştır. 24 yılı geride bıraktığımız Sarar ve Anadolu Efes birlikteliğinde gelecek yıllarda da ülkemize yeni kupalar kazandırmak için omuz omuza çalışmaya ve hayatın her alanına dokunan projeler gerçekleştirmeyi sürdüreceğiz.

    Sarar geçmişten günümüze ülkemizin değerli birçok spor kulübüne resmi sponsor olmuş ve unutulmaz başarılara ortak olmanın gururunu yaşamıştır. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de Türk sporuna ve sporcularına katkı sunmaya devam edecektir.

    Sporculara ilham kaynağı olmayı ve desteklemeyi ilke edinmiş olan Sarar, sporculardan aldığı enerjiyi koleksiyonlarına yansıtmayı sürdürecektir.

    Diğer Makaleler