remove
Trendler 15-6-2022 4 Dakikalık Okuma

Babalar Günü Hediye Önerileri

  • 1203
  • Babalar günü, babalara verilen değerin ve sevginin yanı sıra saygının da gösterildiği anlamlı bir gündür. Babalar günü ilk kez 19 Haziran 1910 yılında resmi olmadan kutlanmış, resmi olarak kutlanması ise 1966 yılında gerçekleşmiştir. Her yılın haziran ayının üçüncü pazar günü kutlanan babalar günü, geçmişten günümüze tüm dünyada önemli ve özel bir gündür. Bu özel günde yaptığımız hediye seçimleri ile babalarımızı mutlu etmek isteriz. Bu yazımızda sizler için babalar günü hediye önerilerimizi sıraladık.

    Ceket:

    Babalar günü hediyesi olarak ceket modelleri ön plana çıkmaktadır. Babanıza hem özel günlerde hem de iş ve günlük yaşamında giyebileceği şık bir ceket hediye edebilirsiniz. Mavi tonlarında keten Rexford ceket veya lacivert tonlarında ekoseli Artemis ceket modellerini tercih edebilirsiniz.  

    Gömlek:

    Eğer risksiz bir babalar günü hediye seçimi yapmak istiyorsanız, farklı alternatifleri bulunan gömlek modellerine göz atabilirsiniz. Babanıza her mevsim giyebileceği %100 pamuk kumaş yapısına sahip Eleta Selection gömlek ya da Pisa Fo Slimeo gömlek hediye verebilirsiniz.

    Cüzdan & Kartvizitlik

    Babalar günü hediyesi olarak cüzdan ve kartvizitlik çeşitleri kullanışlı hediyeler olarak dikkat çekiyor. Babanıza her zaman kullanabileceği, işlevsel bir hediye almak istiyorsanız Sarar yatay siyah cüzdan ve siyah kartvizitlik modellerini inceleyebilirsiniz.

    Pantolon:

    Günlük yaşamda sıkça tercih edilen pantolonlar “babalar gününde ne hediye alabilirim?” Sorusuna kolay bir şekilde cevap bulmanızı sağlayabilir. Mevsim koşullarına da uygun pamuk dokuma kumaş yapısı ile Sarar Costelle Koton pantolon veya Sarar Pirlo Koton pantolon modelleri arasından babanızın stiline uygun pantolonu seçebilirsiniz.

    Ayakkabı:

    Babalar günü hediye önerileri arasında kıyafetlerini en iyi şekilde tamamlayacak aynı zamanda rahat ve konforlu yapısı ile gün boyu rahat etmesini sağlayacak ayakkabı modelleri dikkat çekiyor. Hem özel davetlerde hem de günlük yaşamda farklı kıyafetlerle giyebileceği Sarar Microlight taban ayakkabı ve Sarar Eva taban ayakkabı modellerine göz atabilirsiniz.

    Tişört:

    Şüphesiz yaz mevsimi için ideal bir hediye olan tişört modelleri en güzel babalar günü hediyesini almanıza yardımcı olabilir. Farklı renk seçenekleri ile Sarar Polo Yaka tişört ve Sarar bisiklet Yaka tişört modellerini sarar.com’da bulabilirsiniz. Hem şortlar hem de pantolonlarla şık bir uyum sağlayan tişörtler, en gözde babalar günü hediyeleri arasındadır.

    Spor Giyim:

    Babanıza her zaman rahat ve konforlu hissettirecek spor giyim ürünleri de hediye verebilirsiniz. Her mevsim giyebileceği %100 pamuk kumaş yapısına sahip Sarar Premium Kapusonlu Ekru Sweatshirt ve Sarar Kapüşonlu Haki Sweatshirt modellerini satın alabilirsiniz.

    Kravat:

    Babanıza gömlek çeşitleri ve takım elbise modelleriyle görünümünü tamamlayacak şık bir kravat hediye edebilirsiniz. CCS Sarar Microfiber kravat ve Interview Microfiber kravat modellerine göz atabilirsiniz. Düz ve desenli birçok farklı kravat modeli sarar.com’da.

    Kol Düğmesi:

    Babanıza şık bir aksesuar olan kol düğmesi hediye vererek babalar gününde mutlu edebilirsiniz. Gömlek ve ceketleri en iyi şekilde tamamlayan, şık ve zarif kol düğmeleri sarar.com’da yer alıyor. Sarar çelik kol düğmesi başta olmak üzere farklı kol düğmesi modellerini inceleyebilirsiniz.

    Çanta:

    Çantalar hem kullanışlı hem de günlük hayatın bir parçası olan aksesuarlardır. Babalar günü için hediye fikri olarak mutlaka erkek çanta çeşitlerini düşünmelisiniz. Sarar siyah postacı çantası ve evrak çantası modellerini sarar.com’da bulabilirsiniz.

    Sarar erkek giyim koleksiyonunda her babalar gününde olduğu gibi bu sene de en özel ve şık babalar günü hediyesini bulabilirsiniz. Babanızın yüzünde tebessüm oluşturup, mutlu edebileceğiniz bir babalar günü olması dileğiyle.

    Diğer Makaleler