remove
Trendler 23-2-2023 5 Dakikalık Okuma

Balık Burçlarına Seyahat Rotası Önerileri

  • 701
  • Duyarlı, yüksek sezgili ve romantik balık burcunun seyahat ve tatil planları, ruhunu besleyecek nitelikte olmalıdır. Kalabalık ortamlar ve bol adrenalin içeren seyahatler balık burcuna göre değildir. Zodyak kuşağının en romantik ve en hassas burcu balıklar, huzur buldukları ve dinlenebildikleri tatillerden hoşlanırlar. Güneş, yükselen veya ay burcunuz sanatçı ruhlu balık ise sizin için önerdiğimiz tatil ve seyahat rotalarını değerlendirebilirsiniz.

    Balık Burcu Kadınları için Seyahat ve Tatil Rotaları

    Derin sezgilerini Neptün gezegeninden alan balık burcu kadınları, daha çok duygusal ve romantik özellikleri ile ön plana çıkar. Kendini seven ve yakınlarına ilgi göstermekten mutlu olan balık burcu kadınları için en ideal tatil yerleri denize kıyısı olan yerleşim yerleridir. Balık burcu, su grubunda yer alır. Bu yüzden denize kıyısı olan her yer balık burçlarına huzur verir. Balık burçları stresli bir dönemin ardından kalabalık ortamlar yerine yalnız tatil yapmayı tercih edebilirler. Eğlenceli ve huzurlu bir tatil planı yapmak için Yunan adaları, Roma ve Datça balık burçları için idealdir.

    Yunan Adaları

    Yunan adaları, balık burcu kadınları için hem dinlendirici hem de keyifli tatil imkânı sunan nadir yerler arasındadır. Tarihi sokakları, plajları ve Türk mutfağı ile benzerlik gösteren mutfağı oldukça keyif verir. Rodos, Santorini ve Mikonos’un eşsiz doğası ve plajları balık burcu kadınlarına ilham verirken sık sık ziyaret etmek isteyeceği yerler arasına girebilecek Yunan adaları romantik tatiller için de tercih edilebilir.

    Datça

    Datça, tertemiz denizi, dingin havası, tarihi dokuları ve sıcak insanları ile aklınızda ve ruhunuzda iz bırakacaktır. Datça’nın muhteşem doğasında tatil yapmak bağımlılık yapabilir. Knidos Antik Kenti, Ovabükü Plajı, Hayıtbükü Plajı, Can Yücel’in Evi ve Kargı Koyu Datça’da mutlaka görülmesi gereken yerler listesinde yer almaktadır. Eşsiz gün batımı manzarası ve hafif esintili havası bile romantik bir tatil için yeterlidir.

    Roma

    Sanata ve tarihe meraklı balık burcu kadınları için en ideal rotalardan bir tanesi de Roma’dır. Ziyaret edilmeye ve görülmeye değer birçok sanatsal ve tarihi yapının bulunduğu Roma için uzun bir tatil planlayabilirsiniz. Çünkü “Aşıklar Şehri” ve “Ölümsüz Şehir” gibi isimlerle anılan Roma’da gezebileceğiniz birçok saray, kilise, bazilika, çeşme, müze ve katedral mevcuttur. Sanat eseri gibi tasarlanan evler başınızı döndürebilir. Balık burcu geçmişte ve gelecekte yaşamayı sever. Bu yüzden ölümsüz şehir Roma balık burcu kadınlarına çok iyi gelecektir.

    Balık Burcu Erkekleri için Seyahat ve Tatil Rotaları

    Kalpleri ile düşünen balık burcu erkekleri şefkatli, empatik ve yaratıcıdır. Akışta yaşamayı sevdikleri için aksayan programlar balık erkeklerini huzursuz etmez. Hayal gücü yüksek, keşfetmeyi seven balık burcu erkekleri harika bir tatil geçirmek için Venedik, Barcelona ve Alaçatı’yı tercih edebilir.

    Venedik

    Buram buram romantizm kokan Venedik, balık burcu erkekleri için en ideal tatil yeridir. Dünya mirasları arasında yer alan bu eşsiz şehre âşık olabilirsiniz. San Marco Meydanı, San Marco Bazilikası, Dükler Sarayı’nı gezebilirsiniz. Büyük Kanal ve Rialto Köprüsü yanı sıra Venedik de mutlaka görülmesi gereken Aziz Mark’ın Çan Kulesi, Murano Adası, Torcello Adası, Lido di Venezia ve Fenice Tiyatrosu gibi önemli yerlerde keyifli anılar biriktirebilirsiniz.

    Alaçatı

    Su grubu etkisinde olduğu için balık burcu erkekleri su sporlarına oldukça yatkındır. Yüzme ve doğada zaman geçirme gibi aktivitelerin yanı sıra Alaçatı’da sörf yapmak, balık burcu erkeklerine muhteşem bir deneyim yaşatacaktır. Huzur dolu ve dinlendirici bir tatil için Alaçatı ideal tercihler arasında yer alır. Konforlu tatilleri seven balık burcu erkekleri Alaçatı’da çeşitli konaklama seçenekleriyle dinlendikleri ve eğlendikleri bir tatil dönemi geçirecektir.

    Barcelona

    Sanatçı ruhunuza iyi gelecek yerlerden biri de Barcelona’dır. Gaudi’nin izlerini taşıyan bu harika kentte ziyaret edebileceğiniz yerler arasında; Sagra da Familia, Park Guell, Gotik Sokaklar, El Born Bölgesi, Casa Mila, Poble Espanyol, Nou Camp Stadyumu ve Las Ramblas bulunur. Özellikle de tatile arkadaşlarınızla beraber gitmeyi düşünüyorsanız Barcelona eşsiz bir seyahat deneyimi sunacaktır.

    Balık burçları için en güzel seyahat ve tatil kıyafetleri Sarar’da sizleri bekliyor. Gezi sırasında hem rahat hem de şık görünmek için erkek giyim ve kadın giyim koleksiyonundaki kıyafetlere hemen göz atmaya başlayın.

    Diğer Makaleler