remove
Trendler 29-8-2022 4 Dakikalık Okuma

Beach Stilini Yakalayın

  • 885
  • Güneşli günlerde rahatlığı ve şıklığı aynı anda yakalayabilmek için beach stilinizi doğru bir şekilde oluşturmalısınız. Erkekler için beach stilini tasarlamak zorlu bir süreç gibi gözükse de doğru tercihlerle istenilen sonucu elde etmek çok kolay! Yaz aylarında kıyafet seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, mevsim koşullarına uygun kumaş yapısına sahip kıyafetler tercih etmektir. Beach’te farklı zamanlar için kullanabileceğiniz en iyi erkek plaj kıyafetlerini ve ipuçlarını sizler için yazımızda derledik.

    Erkekler için Beach Stili Oluşturmanın İpuçları

    Erkek plaj giyimi sıcak günlerde deniz kenarında rahatça giyebileceğiniz her şeyi kapsar. Erkek mayoları ve deniz şortları olmazsa olmazlardandır. Ayrıca marine desenlerindeki tişörtler, sandaletler, terlikler ve gömlekler erkek plaj giyiminin en çok tercih edilen modelleri arasında yer alır. Tercih edilen kıyafetlerin kumaş yapısının ise pamuk ve keten gibi hem hafif hem de nefes alabiliyor olmasına dikkat edilmelidir. Ayrıca çabuk kuruyan kumaş yapısına sahip mayolar da ön plana çıkmaktadır.

    Beach stili oluştururken vaktinizin büyük bir bölümünü denizde, kumsalda güneşlenirken veya kokteylinizi yudumlarken keyifli müziklere eşlik ederken harcayacağınızı göz önünde bulundurarak plaj stilinizi oluşturmak için deniz şortları ve mayolardan başlayabilirsiniz. Gün içinde yapacağınız aktivitelerde rahat ve konforlu hissetmeniz önemlidir. Bu noktada hızlı kuruyan, esnek ve tahriş önleyen kumaş yapısına sahip deniz şortları seçmek doğru bir tercih olacaktır. Aynı zamanda ayrıcalıklı bir stil yansıtmak için modern tasarımlara, renklere ve desenlere sahip şık ürünlere göz atmalısınız. Sarar Interview koleksiyonunda yer alan deniz şortu modelleri iyi ve konforlu hissetmenizi sağlarken aynı zamanda şık bir görünümün anahtarını sunuyor.

    Deniz şortunuzu belirledikten sonra onunla eşleştirebileceğiniz bir gömlek, bulunduğunuz beach’e uygunluk açısından size şık bir görünüm sağlayacaktır. İster klasik ister spor görünümü, seçeceğiniz gömlek modelleriyle kolayca elde edebilirsiniz. Gömlek tercihi yaparken hava sıcaklığını göz önünde bulundurarak koyu renkler yerine açık renklere yönelebilirsiniz. Kumaş yapısı olarak ise %100 pamuk veya keten seçmek günü daha ferah geçirmek için uygun olacaktır.

    Sarar Marine gömlek koleksiyonunda her tarza uygun bulabilir ve şık kombinler oluşturabilirsiniz.

    Deniz şortları, gömleklerin yanı sıra tişört modelleri ile de eşleşerek şık bir görünüm elde etmenize imkân sunar. Aynı zamanda polo yaka tişört modelleri başta olmak üzere farklı tişört modelleriyle de uyum içinde kullanılabilir. Beyaz renkli tişört modelleri çoğu zaman şık kombinler için kurtarıcıdır ve tatil valizinizde mutlaka yer almalıdır.  Sarar erkek giyim koleksiyonundan ihtiyacınıza ve stilinize uygun farklı renklerde tişört modelleri yer alıyor.

    Beach stilinizi tamamlamak ve kusursuz bir görünüm elde etmek için aksesuar seçimi de önemlidir. Yaz mevsimini yansıtan marine bilekler tercih ederek, stilinizi doğru dokunuşla kusursuz hale getirebilirsiniz. Ayrıca günün büyük bir kısmı plajda geçeceği için kıyafetlerinize uyumlu estetik tasarıma sahip şık plaj havluları stilinizi tamamlamaya yardımcı olacaktır.

    Sarar koleksiyonunda modern ve şık bir beach stili oluşturmak için ihtiyacınız olan tüm kıyafet ve aksesuarları bulabilirsiniz.  Sarar ürünleri ile hem gündüz hem de akşamları şıklığın ve tatilin keyfini çıkaracaksınız.

    Diğer Makaleler