remove
Trendler 9-5-2023 6 Dakikalık Okuma

Blazer Ceketler Nasıl Kombinlenir?

  • 706
  • Ceketlerin günlük kullanıma uygun şekilde tasarlanmasıyla, kombinlerde ve dolaplarda yeri arttı. Günlük şıklık için sıklıkla tercih edilen blazer ceketler karakteristik, rahat ve havalı kombinler oluşturmaya oldukça uygun. Özel günlerden sportif kombinlere kadar birçok şekilde kullanılabilen blazer ceketleri çeşitli renk ve desenlerde bulmak da mümkün.

    Kadınlar için Blazer Ceket Kombin Önerileri

    Blazer ceket modelleri kadınlar için adeta kurtarıcı niteliğindedir. Elbise, etek, şort ve pantolon modelleri ile kombinlenebilen blazer ceketlere dolabınızda daha çok yer ayırarak her an şık görünmek mümkün. Blazer ceket ile yapabileceğiniz ofis, hafta sonu ve davet kombin önerilerimizi inceleyerek yeni fikirler edinebilirsiniz.

    Kadınlar için Blazer Ceket ile 3 Ofis Kombini Önerisi

    Ofiste şık ve rahat kombinler kullanmayı tercih ediyorsanız üzerinize tam oturan bir kumaş pantolon modeliyle blazer ceketi kullanabilirsiniz. Beyaz bir tişört bu kombinde oldukça şık ve havalı görünmenizi sağlayacaktır.

    Kalem ve maksi eteklerle blazer ceketleri babet ya da topuklu ayakkabı ile eşleştirerek klasik bir kombin yaratmak da mümkün. Bu kombin özellikle sunum ya da toplantınız varsa rahatlıkla tercih edebileceğiniz türden.

    Blazer ceketler ve elbiseler de oldukça zarif görünüm sağlayan kombinler arasında yer alır. Elbise türüne göre bu kombini sneakerlarla tamamlayabilir ve çok rahat bir iş günü geçirebilirsiniz.

    Kadınlar için Blazer Ceket ile 3 Hafta Sonu Kombini Önerisi

    Blazer ceketlerle çok yakışan diğer kıyafetler ise bluz ve denim pantolonlardır. Özellikle hafta sonu sosyal ortama uyumlu bir stil yakalamak için tercih edebileceğiniz bu kombini, babetle tamamlayabilirsiniz.

    Mini elbise ve blazer ceket kullanarak hafta sonu için havalı ve çekici bir kombin oluşturabilirsiniz. Yaz akşamlarında sakin bir yerde bir şeyler içmek için bu kombini kullanabilirsiniz.

    Etekleri uçuş uçuş, renkli bir elbise ve desensiz açık renk blazer ceket kombininizi sneaker veya loafer ayakkabı ile tamamlayabilirsiniz.

    Kadınlar için Blazer Ceket ile 3 Davet Kombini Önerisi

    Göz alıcı blazer ceket kombininiz ile etkinliklerde cool bir davetli olabilirsiniz. Mini abiye elbise ile blazer ceketinizi kombinlerken ufak bir çanta, şık takılar ve stiletto ayakkabılarınızı tercih etmelisiniz.

    Açık tonlarda blazer ceket kullanıyorsanız elbisenizi canlı renklerden seçerek dengeyi yakalayabilirsiniz. Tam tersi de mümkün, açık tonlarda bir elbiseyi canlı renklerden seçeceğiniz bir blazer ceket ile de kullanabilirsiniz.

    Desenli modellerde de aynı çaprazlamayı yapmak gerekir. Desenli, hareketli blazer ceket ile düz mini ya da kalem etek ve gömlek seçebilirsiniz. Düz blazer ceketlerle desenli bir bluz ya da gömlek kullanabilir, eteğinizi de yine ceketinizle uyumlu şekilde düz modellerden tercih edebilirsiniz.

    Erkekler için Blazer Ceket Kombin Önerileri

    Tarzı ve duruşuyla business casual stili benimseyenlerin seveceği blazer ceketler ile ofiste, davetlerde ve hafta sonu gezmelerinde ihtiyacınız olan şıklığı yakalayabilirsiniz.

    Erkekler için Blazer Ceket İle 3 Ofis Kombini Önerisi

    Günün büyük bir bölümünü ofiste geçiriyor ve rahat kombinlere ihtiyaç duyuyorsanız blazer ceketler oldukça konforlu seçimlerdir. Ofiste hem şık görünmeyi hem de rahat etmeyi sağlayan blazer ceketler klasik çizgiye yakın görünümüyle iş yaşamına oldukça uygundur.

    Gün içerisinde toplantı planınız varsa sade bir gömlek ve kravatı blazer ceket ile kombinleyebilirsiniz. Ofis kombinlerinde mevsime göre ceket seçimi yaparken pantolonu da yün, pamuk veya keten pantolon olarak tercih edebilirsiniz. Bu kombinle loafer ya da sneaker ayakkabılar veya şık botlar tercih edilebilir.

    Ekose desenleri seviyorsanız ve iş yaşamınız buna uygunsa düz renkli ve desensiz gömlek ya da tişörtlerle ekose ceket tercih edebilirsiniz. Ekose blazer ceketle birlikte hem kot hem de keten pantolon uygun seçimler olabilir. Sneaker ayakkabılar tercih ederek bu kombini daha spor bir kullanıma kavuşturabilirsiniz.

    Blazer ceket söz konusu olunca trikolarla da muhteşem bir uyum ortaya çıkar. Göz alıcı bir ofis kombini için blazer ceket, balıkçı yaka triko, pantolon ve oxford ayakkabı tercih edebilirsiniz. Blazer ceketin içine bisiklet yaka triko da oldukça şık durur. Kombinlerinizi zevkinize uygun aksesuarlarla tamamlamayı da unutmayın!

    Erkekler için Blazer Ceket ile 3 Hafta Sonu Kombini Önerisi

    Hafta sonu arkadaşlarla buluşmada ya da özel bir davette şık kombinlerle karşımıza blazer ceketler çıkıyor. Sahilde bir kahve içmeye giderken ya da turistik yerlere gidip birkaç fotoğraf çekip temiz hava almak istiyorsanız beyaz bisiklet yaka tişört, jean pantolon ve blazer ceket kombinini seçebilirsiniz.

    Blazer ceketlerle kumaş pantolon ve gömlek kombinini de rahat ve cool bir görünüm için tercih edebilirsiniz. V yaka tişört modelleri de bu kombinle havalı bir görünüm oluşturur. V yakalı beyaz tişört, kahverengi kanvas pantolon ve açık kahve blazer ceket harika görünmenize yardımcı olabilir.

    Denim pantolon, beyaz gömlek ve ekose blazer ceket ile hafta sonu arkadaş etkinliklerinde  şık ve rahat bir gün geçirebilirsiniz. Tüm bu kombinlerinizi hafta sonu bir sergiye ya da buluşmaya giderken de rahatlıkla kullanabilirsiniz.

    Erkekler için Blazer Ceket ile 3 Davet Kombini

    Blazer ceket, seçkin davetlerde kullanılabilen kıyafetler arasında yer alır. Klasik stile yakın duruşuyla davetlerde de sıklıkla tercih edilen blazer ceketleri, çeşitli şekillerde kombinlemek mümkün.

    Şık bir akşam daveti için koyu tonlar ideal olabilir. Blazer ceket; beyaz gömlek, kumaş pantolon ve kravat ile klasik, risksiz ve zamansız bir seçim yapabilirsiniz.

    Özellikle bahar ve yaz mevsimlerinde tercih edebileceğiniz açık tondaki blazer ceketlerle ferah  bir görünüm yakalayabilirsiniz. Açık tonlardaki blazer ceketle renkli pantolon kombinleri yapabilir, ayakkabı olarak da loafer modelleri tercih edebilirsiniz.

    Birbirinden şık ve zarif blazer ceket seçimi için Sarar kalitesini tercih edebilirsiniz. Ayrıca kombinlerinizde kullanacağınız erkek giyim ve kadın giyim seçeneklerini de inceleyebilirsiniz.

    Şimdi sarar.com’u ziyaret edebilir, kampanya ve indirimlerden haberdar olmak için e-bülten’imize abone olabilirsiniz.

    Diğer Makaleler