remove
Tips & Tricks 4-7-2022 3 Dakikalık Okuma

Body Scanner (Vücut Tarama) Teknolojisi Nedir?

  • 1271
  • Dünyanın en seçkin kumaşları ile koleksiyonlarını üreten Sarar, beden ölçülerinize en uygun kıyafeti hızlı ve kolay bir şekilde oluşturmak için de yüksek teknolojiden yararlanıyor. Body scanner adı verilen bu teknoloji, özel dikim kıyafetlerin hazırlanma sürecinde en doğru ve şık sonuca ulaşmada önemli bir rol oynuyor.

    Body Scanner (Vücut Tarama) Teknolojisi Nedir?

    Body scanner, insan vücudunun 3 boyutlu görüntüsü elde etmeyi sağlayan ve lazer sistemli bir teknolojidir. Kişiye özel dikim tasarımlarda kullanılan vücut tarama teknolojisi ile en doğru görünümün ortaya çıkması sağlanır.

    Body Scanner (Vücut Tarama) Teknolojisinin Özellikleri Nelerdir?

    Temassız Ölçüm: İnsan vücudunun temassız olarak 3 boyutlu ölçümü gerçekleşir. Vücut 360 derece taranarak en iyi ve doğru sonuç el elde edilir.

    Yüksek Tarama Teknolojisi: Hassas bir şekilde tasarlanmış ve geliştirilmiş tarama teknolojisi ile en gerçek veriler sağlanır.

    Hızlı Tarama: Uzun süre beklemeye gerek kalmadan, birkaç saniye içerisinde tüm vücudun taraması tamamlanır.

    Uluslararası Standartlar: İnsan vücut ölçüsünün elde edilmesinde kullanılan bu teknoloji ISO 20685, ISO 8559 ve ISO 7250 ile uyumludur.

    Daha Fazla Veri: Body scanner ile gerçekleştirilen ölçü alma işleminde, manuel ölçüme göre daha fazla veri elde edilir.

    Body Scanner (Vücut Tarama) Teknolojisi Nasıl Kullanılır?

    Sarar, üretim aşamasında en özel ve kaliteli kumaşları kullandığı gibi ölçümleme sırasında da en iyi ve en yüksek teknolojiden yararlanır. Özel dikim olarak tasarlanan ve üretilen kıyafetlerin ölçümlemesinde kullanılan vücut tarama cihazında 3 farklı ayak ve toplam 12 kamera bulunur. Böylece vücudun 360 derece görüntüsünün alınması sağlanır. Görüntünün elde edilmesi için cihazda yer alan 3 ayak kısmının ortasında durmak yeterlidir ve işlem saniyeler içinde tamamlanır. Ortaya çıkan simülasyon, çeşitli yazılımlar ve programlar kullanılarak model atölyesine aktarılır. Burada takım elbise, ceket ve pantolon gibi ürünlerin simülasyonda vücuda uygunluğunun kontrolü sağlanır. Prova süresini sadece birkaç saniyeye düşüren vücut tarama teknolojisi hem zaman kazanımına hem de vücut için en şık ve doğru kıyafetin oluşmasına yardımcı olur.

    Geçmişten günümüzde giyim sektöründe öncü olmuş Sarar, üretim süreçlerinde sahip olduğu ve kullandığı teknolojilerle bunu bir kez daha kanıtlıyor. Müşterileri için daima eşsiz ve özel bir stil yaratmaya çalışan Sarar, bu noktada her zaman en son teknolojiden yararlanıyor. Kişiye özel olarak üretilen kıyafetlerde istenilen sonuca en kısa sürede ulaşmak ve aynı zamanda özgün kıyafetler tasarlamak için vücut tarama teknolojisi, Sarar’da sizleri bekliyor. Özenle seçilmiş kumaşların uzman tasarımcıların elinde şekil alarak ortaya çıkan kıyafetlerin içinde şık bir görünüme sahip olarak kusursuz bir deneyim yaşamak için Sarar özel dikim mağazaları ile iletişime geçebilirsiniz.

    • İstanbul Sarar Rumeli – 0 212 232 08 04
    • Ankara Sarar Panora – 0 312 490 60 68
    • İzmir Sarar Gaziemir – 0 232 252 01 40
    • Bursa Sarar Korupark – 0 224 241 29 62
    • İstanbul Sarar Akasya – 0 216 510 57 33
    • İstanbul Sarar Metropol – 0 216 504 20 32
    • Eskişehir Sarar Espark – 0222 333 01 12
    • Eskişehir Sarar Merkez – 0 222 236 04 00

    Diğer Makaleler