remove
Trendler 10-8-2022 7 Dakikalık Okuma

Burçlara Göre Dekorasyon Nasıl Yapılır?

  • 1221
  • Doğru ev dekorasyonunu oluşturmak kimi zamanlarda zor olabilir. Ev tipi ve bütçe gibi detaylar ev dekorasyonunu doğruca etkiler. Ayrıca ev dekorasyonu sürecinin ayrıntılarından bir tanesi de karakterimizdir ve burcumuzun karakterimize şekil verdiği de sürekli dile getirilir. Peki, burçlar ev dekorasyonuna ne kadar etki ediyor? Hangi burçlar hangi dekorasyon tarzını seviyor? Burçlara göre en uygun ev dekorasyonu hangisi? Sizler için araştırdık ve bir araya getirdik.

    Koç – Canlı ve Fonksiyonel Alanlar

    Koç burçlarının enerjik ve heyecanlı yapısı, ev dekorasyonuna da yansır. Canlı renklerin hem mobilyalara hem de duvarlara yansıması, Koç burcu dekorasyonun temel özelliklerindendir. Ayrıca evde vakit geçirmekten oldukça keyif alan koç burçları için evin kullanılabilirlik ya da fonksiyonel olması her zaman ön plandadır. Bu evin boyutundan ziyade Koç burcu kişilerin evde çok fazla aktivite gerçekleştirmek istemesinden kaynaklanır.

    Boğa – Konfor Alanı Her Zaman Ön Planda

    Boğa burcu için rahatlık adeta olmazsa olmazdır! Bu sebeple evlerinde geniş kanepelerin yer alması hiç şaşırtıcı değildir. Ayrıca odalarındaki tüm eşyalar rahatlığıyla ön plana çıkar. Hatta öyle ki bazı buluşmaları dışarda yapmak yerine evde gerçekleştirmek daha çok hoşlarına gider. Boğa burçları için evleri gün içerisinde yaşadığı stresi atabildiği bir kale gibidir. Ev dekorasyonlarına ise genellikle nötr renk tonları hakim olmaktadır.

    İkizler – Teknolojik İzler Taşıyan Dekorasyon

    Hayatının her alanında teknolojik gelişmelere yer veren İkizler burcu, ev dekorasyonunda da adından söz ettirir. Yaşam alanlarında büyük dekorasyon ürünlerine yer verirler. Geniş cam panel ve pencereleri olan bir evde yaşamak ideal ev taleplerinde ilk şartlarından biri olabilir. Böylelikle her sabah odaya giren güneş ışıkları ile uyanırlar. Bunun yanı sıra akıllı ve lüks teknolojik ürünler kullanarak evlerini pratik hale getirirler.

    Yengeç – Vintage Parçalar ile Dekorasyon

    Vintage dekorasyon her kesim tarafından oldukça sevilse de Yengeç burcu kişilerin antika ev dekorasyonuna oldukça yatkın olduğu bilinir. Ayrıca yengeç burçlarının mutfak alanında da özel bir ilgiye sahip oldukları söylenilebilir. Bu sebep ile yengeç burçları mutfak dekorasyonuna oldukça önem verirler. Ada tipi mutfak, mutfağa yakın bir noktada bulunan uzun yemek masası ve canlı mutfak renkleri Yengeç burcunun ev dekorasyon zevkleri arasında yer alır.

    Aslan – Özgün, Dinamik ve Dikkat Çekici Dekorasyonlar

    İlgi odağı olacak ve eşsiz tasarımlara sahip bir ev tam olarak aslan burcuna göredir. Aslan burçları ev dekorasyonunda tercihini genellikle cesur mobilya ve aksesuarlardan yana kullanırlar. Evlerinin birçok yerinde farklı tarzda aynaların yer alması hiç şaşırtıcı değildir. Başkasında göremeyeceğiniz özel tasarımlı mobilyalar, aslan burçları için idealdir. Ev dekorasyonunda estetiği her zaman ilk planda tutarlar.

    Başak – Düzenin Ön Planda Olduğu, Organize Edilmiş Dekorasyonlar

    Başak burçları kontrolcü taraflarını ev dekorasyonuna da yansıtmak ister. Başak burcu ev dekorasyonunda çekmecelerin, rafların ve düzenleyicilerin oldukça önemli bir yer tuttuğunu kesinlikle söyleyebiliriz. Ayrıca başak burçları gösterişten çok kullanıma dikkat eder. Bu sebeple de onlar için rahatlık her zaman ilk kriterdir. Başak burçlarının tek istediği düzenli ve sade tasarıma sahip bir evdir.

    Terazi – Açık ve Pastel Renklerin Birleştiricisi

    Modern ve dengeli hissettiren bir alan yaratmak Terazi burçları için önemlidir. Bu nedenle ev dekorasyonuna çoğu zaman farklı renkleri dahil ederler. İlk tercihleri genellikle açık ve pastel renkler kullanmaktır. Çok fazla eşya Terazi burçlarına göre değildir ve bunun yerine daha sade tasarımlara yönelirler. Ev dekorasyonunda hem zevkli hem de çok gösterişli olmayan aksesuarlar vazgeçilmezleridir.

    Akrep – Kontrastın Ön Planda Olduğu Güçlü Dekorasyonlar

    Akrep burcu kişiler için koyu renkli ev dekorasyonları vazgeçilmezdir. Aksesuar seçiminde ise açık tonda aksesuarlar kullanarak kolay bir şekilde kontrast yakalarlar. Okuma, oyun ve giyinme odası gibi kendilerini özgür bırakabileceğini alanlar yaratmak, ev dekorasyonunda Akrep burçlarını mutlu eder.

    Yay – Minimalist ve Özgürlükçü

    Evde çok fazla zaman geçirmeseler de Yay burçları ihtiyaçlarına uygun bir alan yaratmaktan hoşlanırlar. Minimalist dekorasyon ve ürünler Yay burçları için en uygun seçeneklerdir. Sade ve doğal renklerin yanı sıra düz ve ince kumaşlar, Yay burçlarının ev dekorasyonlarında geniş yer tutar.

    Oğlak – Minimalist Homeoffice Alanları

    Oğlak burcunun hayalindeki ev, verimlilik ve sıkı çalışma gibi değer verdiği kavramları yansıtmalıdır. Çoğu kişi evden çalışmaya imkan veren bir alana sahip olmak istese de ofise benzeyen bir düzen Oğlak burçları için ideal olacaktır. Ayrıca şık bir tasarım ile minimalist bir tarz tercih etmek de mümkün. İyi bir şekilde odaklanmak için düzenli ve tertipli bir ortama sahip olmak Oğlak burçları için önemlidir. Bu doğrultuda birden fazla çekmecesi bulunan ve raflı büyük bir masa, Oğlak burçları için harika bir seçenektir.

    Kova – Özgün Dekorasyon

    Geniş alanlar ve ferah bir ortam yaratmak Kova burcunun ev dekorasyonun temel özelliğini oluşturur. Özgün ve kişiselleştirilmiş bir zevke sahip olan Kova burçlarının evlerinde farklı renkte duvarlara, uzun perdelere ve ahşap eşyalara sıklıkla rastlanır.

    Balık – Bohem ve Sakinleştirici Dokunuşlar

    Balık burcu kişiler kendileri ile vakit geçirmeye oldukça değer verir ve bu ev dekorasyonuna da yansır. Huzur veren ve sakinleştirici renkler balık burcu dekorasyonunu temsil eder. Yastıklar ve battaniyeler ile oluşturulan bohem stil, balık burcunun ev dekorasyonunu en iyi şekilde yansıtır. Aksesuar olarak denize çağrışım yapan ürünler kullanılırlar.

    Sarev ev tekstili koleksiyonunda tüm burçların tarzına ve zevkine uygun ürünler yer alıyor. Beyaz grup ürünleri, çarşaf, nevresim ve pike takımları; battaniyeler, masa ve yatak örtüleri Sarev’in geniş ürün yelpazesinde bulunuyor. Farklı renk çeşitleri ve modern tasarımlara sahip Sarev ev tekstil ürünleri ile burcunuzun özelliklerini en iyi şekilde yansıtarak evinizi dekore edebilirsiniz. Sevdiğiniz ve değer verdiğiniz kişilere burçlarının özelliklerinde hediyeler alarak mutlu olmalarını sağlayabilirsiniz.

    Diğer Makaleler