remove
Trendler 27-1-2022 5 Dakikalık Okuma

Burçlara Şans Getiren Renkler Nelerdir?

  • 1953
  • Denizin mavisinden, ormanın yeşiline, sonbaharın kahve tonlarından, yazın ışıldayan sarı tonlarına, kışın parlayan beyazından, ilkbaharın renk cümbüşüne evren bize her konuda olduğu gibi renkler noktasında da büyük bir zenginlik sunmaktadır. Burçlar, evrenin bize sunduğu güzellikler arasında renklerle uyum sağlayan temel unsurlardır. Uğurlu renkleri ve renklerin sağladığı enerji ile karakteristik özelliklerini yansıtan burçlar aynı zamanda renklerin anlamlarından da kendilerine bir pay çıkarabilmektedir. Gelin hep beraber burçların şanslı ve uğurlu renklerini aynı zamanda bu renklerin sağladığı enerjiyi inceleyelim.

    Koç Burcunun Şanslı ve Uğurlu Renkleri
    Karizmatik duruşları ve başarının peşinden koşmalarıyla tanınan koç burçlarına uğur ve şans getiren renk, iddialı bir renk olan kırmızıdır. Kırmızı iddialı bir renk olmanın yanında hareketi ve enerjiyi de temsil etmektedir. Koç burcunun eğlenceli ve maceraperest yönüne etki etmektedir. Siz de bir koç burcuysanız kıyafetlerinizde kırmızı renk ve bordo tonlarını tercih edebilirsiniz.

    Boğa Burcunun Şanslı ve Uğurlu Renkleri
    Korumacı, sahiplenici ve ilgili yönleriyle dikkat çeken boğa burçları, doğanın anaçlığı ile bütünleşmekte ve yeşilin tonlarını yansıtmaktadır. Yeşil rengin enerjisi boğa burcuna şans ve uğur getirmektedir. Kıyafetlerinizde ve aksesuarlarınızda yeşil renk veya yakın tonlar tercih ederek kendinize şans ve uğur getirebilirsiniz.

    İkizler Burcunun Şanslı ve Uğurlu Renkleri
    Dikkat çekmeyi ve zirvede olmayı seven ikizler burcu, ışıldayan ve parıldayan tonları; sarı ve turuncu renkleri yansıtmaktadır. Bu renk tonları ikizler burcuna şans getirmekte ve enerji vermektedir. Siz de sarı veya turuncu renk tonlarında kıyafetler tercih ederek şans ve enerjinizi yansıtabilirsiniz.

    Yengeç Burcunun Şanslı ve Uğurlu Renkleri
    Saf enerjisi ve zarif duruşu ile dikkat çeken su burçlarından olan Yengeç burcu, beyaz ve gri ile uyum içerisinde yer almaktadır. Beyaz ve gri tonları yengeç burcuna şans ve uğur getirmesinin yanı sıra saf bir enerji aşılamaktadır. Günlük hayatınızda beyaz ve gri tonlarında kıyafetlere yer vermeyi unutmamalısınız.

    Aslan Burcunun Şanslı ve Uğurlu Renkleri
    Kararlı, hırslı ve asil duruşunu koruyan bir burç olan aslan burcu, dikkat çekmeyi oldukça sevmektedir. Bu nedenle altın rengi, sarı ve turuncu tonları gibi renkler şans getirmekte ve enerjileri yükseltmektedir. Bu renk tonları verdikleri enerji ile aslan burçlarına öz güven aşılamaktadır.

    Başak Burcunun Şanslı ve Uğurlu Renkleri
    Toprak burçlarından olan ve doğanın uyumuyla iç içe yaşayan başak burçları, toprak ve sarı tonlarını oldukça sevmektedir. Bu renklerin enerjisiyle şans elde etmektedirler. Siz de bir başak burcuysanız giysilerinizde toprak ve sarı tonlarını tercih edebilirsiniz.

    Terazi Burcunun Şanslı ve Uğurlu Renkleri
    Şıklığa özen gösteren ve bakımlı duruşları ile bilinen terazi burçları, bir hava burcu olarak mavi tonları ile oldukça uyum içerindedir. Mavi tonlarının haricinde pembe renk ve pastel tonlar da terazi burçlarının uğurlu renkleri arasında yer almaktadır. Kıyafetlerinizde, aksesuarlarınızda ve dekorasyon ürünlerinizde; mavi, pembe ve pastel tonlara yer verebilirsiniz.

    Akrep Burcunun Şanslı ve Uğurlu Renkleri
    Çekici bir özelliğe sahip olan, dikkat çekmeyi seven ve iddialı burçlarımızdan birisi de akrep burcudur. Akrep burçları tutkulu yapıları ile kırmızı ve tonlarını oldukça sevmektedirler. Bordo ve kırmızı akrep burçlarına şans getiren ve pozitif enerji veren renkler olarak göze çarpmaktadır.

    Yay Burcunun Şanslı ve Uğurlu Renkleri
    Enerjik yapıları ve özgürlüğe verdikleri önem ile göze çarpan yay burçları, mor tonları ve eflatun gibi dikkat çeken renkleri oldukça sevmektedirler. Bu renk tonları gösterişli özellikleri ile yay burcunun özgür yapısını yansıtmakta ve şans getirmektedir.

    Oğlak Burcunun Şanslı ve Uğurlu Renkleri
    Disipline ve geleneklere olan bağlılıklarıyla bilinen oğlak burçları koyu tonlardan hoşlanan burçlar arasında yer almaktadır. Koyu kahve tonları ve siyah rengin yanında metalik kırmızı da oğlak burcuna enerji veren uğurlu renkler arasında yer almaktadır.

    Kova Burcunun Şanslı ve Uğurlu Renkleri
    Doğayla iç içe bulunan burçlar arasında yer alan kova burçları yeşil ve mavi tonları ile uyum içerisinde bulunmaktadır. Sosyal yapıları ve renkli kişilikleri ile dikkat çeken kova burçları için mavi ve yeşil tonları enerji veren uğurlu renkler olarak göze çarpmaktadır.

    Balık Burcunun Şanslı ve Uğurlu Renkleri
    Su burçlarından olan ve duygusal iletişimleri oldukça kuvvetli olan balık burçları, canlı ve hareketli yapılarıyla göze çarpan burçlar arasında yer almaktadır. Sıcakkanlı duruşları ile dikkat çeken Balık burçlarına uğur ve şans getiren renkler ise saf enerjiyi temsil eden beyaz, mavi ve eflatun tonlarıdır.

    Diğer Makaleler