remove
Trendler 21-12-2022 4 Dakikalık Okuma

Çanta & Eşarp Kullanım Kılavuzu

  • 785
  • Günlük bir stilde ya da özel gün kombinlerinde fark yaratmanın yolu aksesuarlardan geçiyor. En çok tercih edilen aksesuar çeşitleri arasında ise çanta ve eşarp modelleri dikkat çekiyor. İster yaz isterseniz de kış kombinlerinizde kullanacağınız çanta ve eşarplar ile göz alıcı bir görünüm yaratmak mümkün.

    Bu yazımızda çanta ve eşarp modellerini eşleştirerek oluşturabileceğiniz kombinlerden bahsedeceğiz.

    Göz Alıcı Aksesuar Şıklığı: Çanta ve Eşarp Modelleri

    Kıyafetlerinizle kullanabileceğiniz birbirinden şık ve özgün aksesuarlar sayesinde bambaşka bir tarz yakalamak mümkün. Çanta ve eşarp modellerinin tamamlayıcı olacağı kombinlerle her zaman zarif bir görünüm elde edebilirsiniz.

    Birbirinden farklı renkte ve modelde çantalar, kombinleri en iyi şekilde tamamlamaya yardımcı olur. Tasarımlarıyla dikkat çeken çanta modelleri, her ihtiyaca ve stile uygun olarak kullanılabilir. Farklı boyutlardaki düz veya desenli çanta modelleri her kadının gardırobunda mutlaka yer almalıdır. Günlük veya iş yaşamı için yapılan kombinlerin yanı sıra özel günlerdeki kombinlerde de çanta modelleri kusursuz bir stilin en önemli aksesuarlarındandır.

    Eşarp modelleri, kombinleri farklılaştırmak için sıkça tercih edilen aksesuarlar arasında yer alır.  Farklı renk ve desen çeşitleri ile eşarp modelleri, her tarza ve ihtiyaca uygun olarak kullanılabilir. Eşarp modelleri farklı bağlama teknikleri ile çok yönlü bir kullanım sunar. Bandana olarak kullanabileceğiniz gibi fular olarak da eşarp modellerini kullanabilmeniz mümkün. Hayatın her alanında eşarp modelleri ile modern ve estetik kombinler oluşturabilirsiniz.

    Çanta ve Eşarp Kombin Önerileri

    Eşarp modellerini kombinlerinizde aksesuar olarak kullanmayı düşünüyorsanız, kumaş yapısına ve boyutuna dikkat etmelisiniz. Aksesuar olarak kullanılan eşarpların boyutları farklıdır ve ipek, pamuk, bambu veya saten kumaş yapısına sahip eşarplar aksesuar olarak tercih edilebilir. Eşarp modelleri ile kombin oluşturulurken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta ise renklerdir.  Eğer sade tonların hakim olduğunu bir kombin oluşturuyorsanız, canlı renklere sahip desenli bir eşarp tercih edebilirsiniz. Fakat seçtiğiniz kıyafetler renkli ise kombininizle uyumlu olacak şekilde düz ve sade eşarp modelleri ile görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

    Çantalar günlük hayatta sıkça tercih edilen, kıyafetleri en iyi şekilde tamamlayan önemli aksesuarlardır. Çanta modelleri ile kombin oluştururken renk, desen ve kıyafet uyumu gibi farklı kriterlere dikkat etmelisiniz. Çantalarla kombin oluşturmanın en kolay yolu ayakkabılarla eşleştirmektedir. Eğer renkli ve gösterişli bir ayakkabı tercih ediyorsanız, nötr renklerde çanta modelleri tercih edebilirsiniz. Öte yandan ayakkabınız sade ve koyu tonlardaysa desenli veya renkli çanta modellerine kombininizde yer verebilirsiniz. Ayrıca kıyafetiniz desen ve motiflere sahipse, düz renkte bir çanta kullanarak iyi bir görünüm elde edebilirsiniz. Son olarak giydiğiniz kıyafetin kumaş yapısının yanı sıra katıldığınız etkinliğe bağlı olarak çanta modeli ile kıyafetinizi eşleştirebilirsiniz.

    Çanta ile eşarpları ayrı ayrı kullanabileceğiniz gibi aynı kombin içerisinde de tercih edebilirsiniz. Özellikle çantanıza eşarp bağlayarak şık aynı zamanda da farklı bir görünüm elde etmeniz mümkün. Dikkat etmeniz gereken nokta tercih ettiğiniz çanta ve eşarp modellerinde zıtlığı yakalamanızdır. Örneğin desenli ve renkli bir çanta kullanacaksanız, düz ve sade bir eşarp tercih edebilirsiniz. Eğer desenli bir eşarp tercih edeceksiniz, uyumlu ve dengeli bir stil için eşarp modelindeki hakim renk veya renkleri çantanızda kullanabilirsiniz.

    Şık ve estetik ürünlerin ilk adresi olan Sarar, yeni sezonda birbirinden güzel çanta ve eşarp modelleri ile sizleri bekliyor. Farklı kombinler oluşturabileceğiniz çanta ve eşarp modellerini sarar.com’da bulabilirsiniz.

    Diğer Makaleler