remove
Özel Seçimler 27-10-2021 4 Dakikalık Okuma

Damat Olmaya Hazırlananlar için Sarar Seçimleri

  • 1353
  • Yeni bir hayatın ilk günü olan düğün günü, damatlar için oldukça önemlidir. Damatlık sadece bir takım elbiseden ibaret değildir. Kumaşıyla, rengiyle, kesimiyle gecenin en şık erkeğinin damat olması için tasarlanan özel bir takımdır. Bu yüzden damatlık seçiminde büyük bir özen göstermek gereklidir. Kendinize uygun damatlığı seçerken vücut tipiniz, mekan seçiminiz, konseptiniz, içerisinde bulunduğunuz mevsim ve gelinliğe olan uyumunuz gibi detayları göz önünde bulundurmanız büyük önem göstermektedir. Sarar’ın damatlık koleksiyonu; geniş renk kartelası, çeşitli modelleri ve kaliteli kumaşları ile size en özel gününüzde şık ve prestijli bir görünüm sunar.

    Smokin

    Smokin, içine beyaz gömlek giyilen genellikle siyah bir ceket ve pantolondan oluşan özel bir takım elbise modelidir. Smokine genelde papyon, kuşak veya yelek eşlik eder. Smokini diğer takım elbiselerden ayıran en önemli fark smokinin rengidir. Smokin genellikle siyah, nadiren tercih edilmesiyle birlikte gece mavisi renklerinden oluşurken, takım elbiseler ise tercih ve talebinize göre geniş renk aralıklarında farklı detaylarda olabilir. Takım elbise ile smokini birbirinden ayıran bir diğer önemli fark ise,  takım elbiselerin yakaları takımda kullanılan kumaşın aynısı ile yapılırken smokin yakalarının genellikle dah dikat çekici olan parlak satenden yapılmış olmasıdır. Yaka farklılığının yanında pantolon, cepler, boyun bağı da farklılık gösterebilmektedir.

    Damatlık denilince genel olarak ilk algınan ve hayal edilen görüntü aslında siyah bir smokindir. Smokin; keskin hatları, elit duruşu ve prezentabl tarzıyla damatların çoğunlukla giymeyi tercih ettiği bir modeldir. Bu sebeple şık bir konsepte hazrlanmış düğün sahiplerinin en çok tercihi olan, modası geçmeyen, zamansız bir damatlık seçimidir. Sarar damatlık koleksiyonu, kendi tarz ve stilinize göre özelleştirilebileceğiniz birçok siyah smokini koleksiyonunun içerisinde barındırır. Bu özel geceniz için en kaliteli kumaşlardan, muntazam dikişler ve işçilik eşliğinde üretilmiş Sarar damatlık smokinler sayesinde en şık görünümünüz elde edeceksiniz.

    Takım Elbise

    Takım elbiseler, tasarımlarında smokinler ya da fraklar gibi sert çizgileri belirli, hatları ve değişmez detayları bulundurmazlar. Takım elbiseler size kendi zevkinize göre özelleştirebileceğiniz daha fazla alan yaratmaktadır. Düğün konseptiniz uygunluğuna göre dizayn edebileceğiniz takım elbiseler size kişiselleştirebileceğiniz pek çok alan sunmaktadır. Takım elbiseler düz renklerde olabileceği gibi kareli, çizgili gibi geometrik minimal desenlere de sahip olabilirler. Takım elbisenize şık ve elegant bir görünüm kazandırararak smokin görüntüsü elde etmek isterseniz düz renklerde tercih edebileceğiniz gibi, size özel bu gecede daha soft bir tarza bürünmeyi tercih ederseniz hafif desenlendirilmiş damatlıkları sizin için en uygunu olacaktır.

    Sarar damatlık koleksiyonu, en özel gününüzde sizlere ayrıcalıklı hissettirebilmek adına onlarca farklı çeşitte renkler ve desenlere sahip takım elbiseleriyle yanınızda. Vücut tipiniz ve tercihinize göre seçim yapabileceğiniz, size en uygun dar kalıp kesim veya klasik kalıp kesim Sarar takım elbiselerinin tamamı zevkiniz, tercihleriniz ve konforunuz dikkate alınarak tasarlandı.

    Kış düğünleriniz için siyah, lacivert ya da bordo renklere sahip takım elbiselerle, yazlık düğünleriniz için ise buz mavisi veya beyaz takım elbiselerle size bolca çeşitlilik sunar. Ayrıca farklı bir tarz yaratmak isteyenler için gri ve mürdüm gibi seçenekler de mevcuttur. Sarar kravatlar, papyonlar ve mendillerle damatlık takım elbiselerinizi çeşitli aksesuarlarla kombinleyebilir takım elbisenizin hiçbir detayında kaliteden taviz vermemiş olursunuz. Düğün temanızın farklılığına uygun olarak tasarlanmış Sarar keten takım elbiselerle bohem bir konsepte sahip kumsal ve sahil düğünlerinize uygun casual bir görüntü yakalayabilirsiniz.

    Yıllardan beri kalitenin izinde olan Sarar, müşterilerine ayrıcalıklı hissettirerek kaliteye davet etmekle birlikte bu özel gününüzde Sarar, en şık damatlık modelleri ile tüm gözlerin üzerinizde olacağı bir düğün garantisi veriyor. Damatlık seçiminde saygınlık, elitlik ve nitelik arayanlar için göz gezdirmeniz gereken Sarar damatlık koleksiyonu sizin için vazgeçilmez olacaktır. Sarar, her zaman olduğu gibi en özel ve  mutlu gününüzde de daima yanınızda.

    Diğer Makaleler