remove
Trendler 28-10-2022 4 Dakikalık Okuma

Ekim Ayı Stil İlhamı

  • 821
  • Modanın dinamizmine uyum sağlamak ve yenilikleri yakalayabilmek için stil sahibi yıldızların tarzını incelemek işinizi kolaylaştırabilir. Stilini kendinize yakın gördüğünüz ünlülerin kombinlerini inceleyerek modern ve şık bir görünüme sahip olmak için onlardan ilham alabilirsiniz. Aylık stil ilhamı bölümümüzde bu ay stiliyle beğeni toplayan ve sevilen ünlü oyuncu Blake Lively; tarzıyla her zaman dikkatleri üzerine çeken ünlü model Johannes Huebl yer alıyor.

    Blake Lively, başarılı bir aktris olmasının yanı sıra anne ve çalışkan bir kadın olarak da stili mercek altına alınan ünlüler arasında. Başarılı oyuncu iş kadını stilini benimseyen ve kombinlerine kendine has dokunuşlarla farklılık katan tarzıyla beğenileri toplamayı başarıyor.

    Pantolon ve ceket kombinleriye dikkat çeken oyuncu, renkli seçimlerle de samimi ve sıcak yönünü ortaya koyuyor. Renkli casual ceketler ve pantolonlara dolabımızda yer açmamızı işaret ediyor.

    Kıyafet tercihlerinde spor, şık ve zarif dokunuşlarla modayı yakından takip eden güzel oyuncu, ceketleri sıklıkla tercih ederken birçok farklı parçayı bir araya getiriyor. Denim pantolon üzerine beyaz gömlek ve tamamlayıcı olarak da lacivert ceketi ile resmi olmaktan uzak ve şık bir görünüm elde ediyor. Hem iş hayatında hem de sosyal yaşamda bu tarz kombinler oldukça şık görünmenizi sağlayacaktır.

    Hareketli ve ikonik kıyafetleri de seven ünlü yıldızı, çiçek desenli etekler ve desenli gömlek modelleriyle de görmek mümkün. Arkadaş buluşmalarınız için rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu kıyafetlerle şık ve zarif bir görünümün elde edebilirsiniz. Ayrıca kombininizi topuklu bot modelleri ile tamamlayarak sonbahar mevsimine de uygun bir stil ortaya çıkartabilirsiniz.

    Johannes Huebl smart ve business casual tarzıyla; modern, klasik ve spor kıyafetleri bir arada kombinlemeyi tercih eden ünlüler arasında yer alıyor. Takım elbise modellerini kombinlerinde sıkça kullanan Johannes Huebl, seçmiş olduğu kareli takım elbise, mavi gömlek ve kravat ile klasik çizgiden uzaklaşmadan şık tarzıyla karşımıza çıkıyor. Sonbahar aylarında kareli takım elbise modelleri ile karizmatik bir stil oluşturabilirsiniz.

    Her giyim tarzında hayran bakışları üzerinde toplayan Johannes Huebl, kış mevsiminin vazgeçilmesi kaban modellerini; ceket, gömlek ve kolsuz hırka ile eşleştiriyor. Kravat ve ayakkabı seçimi de business kombini tamamlayan şık detaylar arasında. Son dönemin trendlerinden business casual giyim iş dünyasında ve davetlerde modern olduğu kadar karizmatik olmak isteyenlerin de en çok tercih ettiği stiller arasında yer alıyor.

    Sonbahar ve kış aylarının en sevilen kıyafetleri arasında yer alan balıkçı yaka triko modelini ceket mont ile kombinleyen Johannes Huebl, tarzına uygun pantolon seçimiyle de klasik ve sportif bir stili birleştiriyor. Günlük ve sosyal aktivitelerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu kombin, öz güvenli tarzınızı yansıtan bir seçim olacak.

    Sarar erkek giyim koleksiyonunda Johannes Huebl; Sarar kadın giyim koleksiyonunda ise Blake Lively stilinden ilham alarak oluşturabileceğiniz kombinler için birbirinden şık kıyafetler sizleri bekliyor.

    Diğer Makaleler