remove
Trendler 15-9-2023 8 Dakikalık Okuma

Eylül Ayının Stil İlhamı

  • 184
  • Giyim tarzları, ünlülerin hayatlarına kişisel birer imza gibi işlenir. Bu yüzden de zaman içinde unutulmaz izler bırakırlar. Bu izlerden bazıları ise adeta moda tarihine damga vuran niteliktedir. İşte iz bırakan ve Hollywood’un parlak dünyasında ışıldayan iki isim: Lola Van Wagenen ve Robert Redford. Bu ikili, sadece sinema kariyerleri ile değil benzersiz giyim tarzları ve unutulmaz stilleriyle de hafızalarda yer edinmiştir. Zamanın ötesindeki zarafetleri ve seçkin tarzlarıyla ikon haline gelen Lola Van Wagenen ve Robert Redford’un giyim tarzını Eylül Ayının Stil İlhamı yazımızda keşfe çıkacağız.

    Lola Van Wagenen, benzersiz giyim tarzının yanı sıra hayatı boyunca yansıttığı zarif duruşuyla da dikkatleri üzerine çekmiştir. Kariyeri, yaşam tarzı ve unutulmaz stiliyle adını modanın ve güzellik anlayışının vazgeçilmez isimlerinden biri olarak hafızalarda yer ediyor. Lola Van Wagenen’in hayatına yakından baktığımızda onun sadece bir güzellik ikonu olmadığını, kariyeriyle de etkileyici bir yolculuğa çıktığını görüyoruz. Van Wagenen, genç yaşlarındayken film yapımcısı Robert Redford ile tanışmış ve bu tanışma onun hayatının yönünü değiştirmiştir. Kendi alanında yetenekli bir film yapımcısı olan Lola, eğitim alanındaki kariyeri boyunca sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem vermiştir. Bu nedenle insani değerleri yansıtan yaşam tarzına yönelmiştir. Sade ve zarif bir tarza sahip olan Lola Van Wagenen, modayı sadece takip etmekle kalmamış kendi benzersiz tarzını da yaratmıştır. Her zaman sofistike ve çekici bir duruşla kendini göstermiştir. Minimalist ve klasik parçaları bir araya getirerek estetik bir uyum yakalamıştır. Kıyafetlerinden aksesuarlarına kadar her detayı özenle seçen Lola Van Wagenen, rahatlığı ve şıklığı bir araya getirerek kendi modasının ikonu olmuştur.

    Lola Van Wagenen’in ilk kombinine baktığımızda klasik ve şık tarzı karşısında bir kez daha büyüleniyoruz. Kullandığı trençkot sayesinde kombine sofistike bir hava katmış. Trençkot, klasik, zamansız ve kolay kombinlenebilen bir parça olarak bilinir. Bu sebeple de rahat ve şık bir stil elde edilmesini kolay şekilde sağlar. Günlük giyimden biraz daha resmi ve sofistike havaya sahip olan şık bir kombin oluşturmak için Lola Van Wagenen’in ilk kombininden esinlenebilirsiniz. Raine Lacivert Pantolon ile Mariam Beyaz Gömlek eşleştirmesi, zarif bir görünüm elde edilmesine yardımcı olacaktır. Gömlekte bulunan cep ve el boyaması detayları sayesinde şık ve modern bir görünüm sergileyebilirsiniz. Bu modern kombine sofistike bir dokunuş yapmak için Laura Bej Trençkot tercih etmelisiniz. Trençkotta bulunan kemer detayları ve kapüşon sayesinde şık olduğu kadar konforlu bir kombine de sahip olabilirsiniz.

    Davetler ve özel organizasyonlarda romantik ve feminen tarzı yansıtan kombinleri tercih ediyorsanız ilham almak için hemen Lola’nın ikinci kombinine odaklanmalısınız. Beli vurgulayarak silueti şekillendiren ve çiçek desenleri ile romantik bir hava yaratan bu kombini oluşturmak Sarar koleksiyonları ile çok kolay! Alyssa Mavi Elbise, klasik yaka detayı ile sofistike bir görünüm sunar. Zarif duruşu ve kadınsı havasını çok beğeneceğiniz bu şık elbiseyi Kirli Beyaz Pamuk Keten Şal ile kombinleyebilirsiniz. Kombinin şıklığını tamamlamak için son dokunuşu Gri Elegant Kadın Çanta ile yapmanızı öneriyoruz.

    İş toplantılarından akşam yemeklerine kadar geniş bir yelpazede kullanılabilen casual chic tarzı kombine ihtiyacınız varsa Lola’nın üçüncü kombini size ilham verebilir. Modern ve rahat bir şıklıkla minimalizmi bir araya getiren Lola Van Wagenen yine muhteşem görünüyor. Yancy Siyah Pantolon ile bu harika kombini oluşturmaya başlayabilirsiniz. Asil bir duruş sergileyen pantolonu Arbesa Siyah Triko ile tamamlamanızı öneriyoruz. Siyah renkli pantolon ve kazak temel olarak monokrom bir paleti temsil ediyor. Ayrıca bol paça pantolonun rahatlığı ve boğazlı kazağın şıklığı bir araya geldiğinde hoş bir denge oluşur. Şıklık ve rahatlığı bir arada sunan bu konforlu kombini zarif bir detay ile tamamlamak için Turuncu Pamuklu Şal kullanabilirsiniz.

    Lola Van Wagenen’den ilham alarak Sarar kadın giyim koleksiyonları ile siz de kendi stilinizi yaratabilirsiniz. Şimdi de Lola Van Wagenen’in bir zamanlar hayat arkadaşı olan ünlü aktör Robert Redford’u ve stilini mercek altına alalım.

    Sinema dünyasının en saygın ve tanınmış isimlerinden biri olan Robert Redford, hem oyunculuğu hem de sinemacılığı ile dikkat çeken bir isimdir. Sunduğu sakin duruşu, zarif tarzı ve derinlemesine performansları ile Redford, Hollywood tarihinde özel bir yer edinmiştir. Robert Redford, oyunculuk kariyerine Broadway sahnelerinde adım atmıştır. Ancak gerçek çıkışını 1969 yılında Butch Cassidy and the Sundance Kid filmindeki Butch Cassidy rolü ile yapmıştır. Bu rolle birlikte çekici duruşu, mizahi yetenekleri ve doğal oyunculuğuyla izleyicilerin ilgisini çekmeyi başarmıştır. Daha sonra The Sting ve The Way We Were gibi unutulmaz yapımlarda da başarılı performanslar sergilemiştir. Redford, sadece bir oyuncu olarak değil bağımsız sinemanın savunucusu olarak da öne çıkmıştır. 1980 yılında Sundance Film Festivali’ni kurarak bağımsız yapımların desteklenmesine katkı sağlamıştır. Ayrıca Ordinary People filmiyle de yönetmenlik oturmuş ve En İyi Yönetmen Oscar’ını da kazanmıştır. Robert Redford’un sade ve sofistike tarzının günlük yaşamına da yansıdığını görüyoruz. Doğa ve çevre konularına duyduğu ilgi, ekolojik yaşam tarzını benimsemesine yol açmıştır. Sade ve klasik bir giyim tarzına sahip olduğu için özellikle rahat kesimli pantolonlar, ceketler ve zarif gömlekler imzası niteliğindedir. Sanatsal başarıları, yaşam felsefesi ve giyim tarzı ile hayranlarına ilham olmaya devam eden Robert Redford’un stiline daha yakından bakalım.

    Kariyeri boyunca birçok unutulmaz karaktere hayat veren Redford’un sade ve zarif stilinden ilham almak isteyenler için ilk kombini harika bir örnek! Doğal ve rahat şıklığı sunan bu kombinle günün her saatini hem konforlu hem de keyifle geçirebilirsiniz. Casual şıklığı yaratmaya yardımcı olan bu kombinde Roys Koton Taş Rengi Pantolon kullanmanızı öneriyoruz. Son derece rahat olan bu pantolonu Goias Uzun Kol Çizgili Bej Gömlek ile eşleştirebilirsiniz. Gömleğin pamuklu yapısı ve slim fit kalıbı, şık bir etki yaratmaya yardımcı olur. Bu harika kombini sıcak ve doğal bir şekilde tamamlamak için Dikişli Kahverengi Kemer tercih etmelisiniz. Robert Redford gibi havalı bir görünüm sergilemek için dilerseniz siz de gömleğin kollarını katlayabilirsiniz.

    Robert Redford’un ikinci kombini smart casual tarzın en ideal örneklerinden biridir. Resmiyet ve rahatlık arasında muazzam denge yaratan bu kombin, gününün bir kısmını ofiste bir kısmını ofis dışında geçirenlere hitap ediyor. Redford’un verdiği ilhamla kombini oluşturmaya başlayalım. Enric Koyu Bej Pantolon ve Goias Mikro Desenli Slim Fit Ekru Gömlek bu harika kombinin önemli parçaları arasında yer alıyor. Keten pantolonun hafif ve rahat yapısı ile gömleğin nefes alan yapısı, kombini daha rahat bir hale getiriyor. Son derece konforlu olan bu kombine ekleyeceğiniz Sarar Triko Yelek, kombinin rahat havasını pekiştirecek nitelikte. Hem profesyonel hem de rahat bir izlenim bırakmayı hedefliyorsanız bu tarz bir kombini tercih edebilirsiniz.

    Sadeliğe ve rahatlığa önem veren Robert Redford’un final kombini de casual tarza hitap ediyor. Hem modern hem de tarz sahibi bir izlenim bırakmayı amaçlıyorsanız Redford’un üçüncü kombininden esinlenebilirsiniz. Kombine stil ve rahatlık katmak için Sarar Premium Lacivert Denim Pantolon tercih etmelisiniz. Terletmeyen ve dört mevsim rahat bir şekilde kullanılabilen bu pantolonu Eleta Desenli Slim Mavi Gömlek ile eşleştirebilirsiniz. Gömleğin modern duruşu, gün boyu şıklığınızı destekleyecek özelliktedir. Günlük aktivitelerinizde size eşlik edecek bu kombini tamamlamak için Çift Taraflı Düz Dikişsiz Kemer kullanabilirsiniz.

    Sinemanın efsane ismi Robert Redford’un sonuncu kombiniyle yazımızı tamamlamış bulunuyoruz. Ünlü ismin stilinden ilham alarak kendi kombinlerinizi hazırlamak için Sarar erkek giyim koleksiyonlarında yer alan özel parçalardan faydalanabilirsiniz.

    Size ilham kaynağı olmak için Eylül Ayının Stil İlhamı yazımızla ikonik tarzlarıyla hayranlık uyandıran ünlü isimlerin stilini yakından inceledik. Zarif ve kaliteli tasarımlardan oluşan modern koleksiyonlarıyla Sarar, sarar.com’da sizleri bekliyor.

    Diğer Makaleler