remove
Şehrin Dinamikleri 14-10-2022 4 Dakikalık Okuma

Hafta Sonu Kaçamağı: Longosphere

  • 920
  • Longosphere; doğayla iç içe, yemyeşil ağaçların ve kuş seslerinin verdiği huzurla kendinizi adeta bir masaldaymış gibi hissedeceğiniz, unutulmaz bir hafta sonu kaçamağı imkanı sunuyor. İşlerinizden ve kalabalık şehir hayatından uzaklaşmanızı sağlayacak olan Longosphere’de, enerji depolayarak yeni haftaya başlayacaksınız.

    İğneada Longoz Ormanları içerisinde yer alan Longosphere, sunduğu farklı konaklama ve aktivite olanaklarının yanı sıra daha nice ayrıcalıkları sayesinde kısa ama etkisi uzun sürecek olan bir tatil deneyimi vaat ediyor.

    Longosphere Ulaşım

    Kırklareli’de yer alan Longospher’e farklı ulaşım seçenekleri ile kolayca ulaşarak huzurlu bir hafta sonunun tadını çıkarabilirsiniz. Kendi aracınızla seyahat ediyorsanız, navigasyon yardımıyla Demirköy İğneada Yolunu kullanarak rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz. Otobüs ile Longospher’e seyahat etmeyi planlıyorsanız, tesis yetkilileriyle iletişime geçerek İğneada Otogarından ulaşım sağlayabilirsiniz.

    Longosphere Aktiviteler ve Etkinlikler

    Türkiye’nin en büyük Glamping tesisi olan Longosphere, doğa ile iç içe eşsiz konumunun avantajı sayesinde hafta sonunu en verimli şekilde geçirmenizi sağlıyor. Longosphere birbirinden farklı, eğlenceli, dinlendirici çeşitli aktivite ve etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

    • Happy Sapiens Macera Parkı: Eğlenceli parkur olanakları sayesinde doğanın keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. Ağaçkakan, Saka ve Kartal olmak üzere farklı parkur seçenekleriyle keyifli saatler geçirmenize imkan tanır.
    • Orman Trekking Turları: Ormanın derinliklerine inerek, nefis bir yolculuk yapmanızı sağlar. Derin bir nefes alarak temiz havayı içinize çekebilir ve eşsiz doğal güzelliklerin tadını çıkarabilirsiniz.
    • Unimog Safari: Heyecan dolu bir doğa turuna ne dersiniz? İğneada’nın doğal güzelliklerini yakından keşfedeceğiniz bir yolculuk sizleri bekliyor.
    • Bisiklet Orman Turları: Longoz Ormanlarının özel atmosferini bisikletle beraber deneyimleyebilirsiniz.
    • Mantar Toplama Turu: Rehber eşliğinde ve yardımıyla sadece belirli dönemlerde toplanabilen mantarları keşfedebilirsiniz.
    • Yoga Eğitimi: Yoga eğitimi ise tüm bu huzurlu ortamı en iyi şekilde kullanmanıza ve enerjinizi yükseltmenizi olanak sağlar. Uzman eğitmen eşliğinde gerçekleşen yoga seansları ile ruhunuzu dinlendirebilir ve bedeninizi rahatlatabilirsiniz.

    Aktiviteleriniz ve etkinlikleriniz sırasında rahat hissetmek için Sarar kadın activewear ve erkek spor giyim ürünlerini tercih edebilirsiniz.

    Longosphere Lezzetleri

    Eğlenceli aktivitelerin ve etkinliklerin yanı sıra Longosphere, birbirinden leziz yemek seçenekleriyle ön plana çıkıyor.

    • Food & Wood Restaurant: Zengin menüsü ile Food & Wood Restaurant, Trakya’nın yerel lezzetleri ile dünya mutfağının en özel lezzetlerine ev sahipliği yapıyor.
    • Yin-Yang Bar: Ormanın içerisindeki huzuru ve şehir yaşamın verdiği zıtlığı bir araya getirmektedir. Böylelikle nefis manzara eşliğinde kokteyllerinizi içebilirsiniz.
    • Kozalak Cafe: Gün içinde kısa bir mola vermek istiyorsanız Kozalak Cafe’de yer alan yiyecek ve içecekleri tadabilirsiniz.
    • Pool Bar: Yüzme havuzunun kenarında en güzel kokteylleri deneyebilirsiniz.
    • Barbekü ve Izgara Alanı: Bu özel bölgede, kendi yemeğinizi kendiniz hazırlayabilir ve huzurlu ortamın keyfini yaşayabilirsiniz.

    Longosphere Konaklama

    Huzuru konforla birleştiren Longosphere’de birden fazla konaklama seçeneğini bulunuyor.

    • Sincap Çadır: Çadır şeklindeki mimarisi ile kamp yapıyormuş gibi hissetmenizi sağlar. Orman içerisinde doğaya hissetmenize olanak tanır. Klima ve mini bar gibi birçok imkanı içerisinde barındırır.
    • Kaplumbağa Çadır: Daha geniş olmasıyla birlikte rahat bir şekilde konaklama olanağı sunar. Doğayı hissetmenize ve sabahları huzurla uyanmanıza yardımcı olur. Duş, internet ve gardırop gibi birçok olanağı sağlar.
    • Kaplumbağa Plus Çadır: En büyük seçenek olmasıyla dikkat çeker ve konforu ön plana koyar. Birçok seçeneği bünyesinde bulundurmasıyla, rahat bir tatil geçirmenizi sağlamaktadır.

    Rezervasyon ve daha fazla bilgi almak için buradan Longosphere internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

    Diğer Makaleler