remove
Özel Seçimler 7-4-2022 4 Dakikalık Okuma

Kır Düğünü için Damatlık, Smokin ve Takım Elbise Önerisi

  • 1584
  • Kır düğünleri, bahar – yaz mevsimlerinin en çok tercih edilen düğün konseptlerinden biridir. Kır düğünlerinde, hava sıcaklığından veya nemden olumsuz etkilenmemek için vücut tipinize ve mevsime uygun damatlık, smokin ve takım elbise seçimi oldukça önemlidir. Düğün boyunca rahatsız olmadan hareket edebileceğiniz ve kumaş kalitesi ile sizi iyi hissettirecek damatlık, takım elbise ya da smokin modellerini tercih etmelisiniz.

    Kır Düğünü için Damatlık ve Smokin Önerileri

    Düğün organizasyonunu açık havada ve doğa ile iç içe yapmak isteyen çiftler, kır düğünü konseptini seçmektedirler. Bu noktada seçilen düğün konseptine uygun olarak damatlık veya smokin seçimi yapılmalıdır. Doğal olarak hava sıcaklığının yüksek olduğu bu aylarda tercih edilecek damatlık ve smokin modeli, mevsim koşullarına uygun olmalıdır. Akla ilk gelen tercih, beyaz ceket ve siyah pantolondan oluşan damatlık ya da smokin modelidir. Kır düğünleri için başta beyaz olmak üzere soft renklerdeki damatlık ve smokin modelleri ön plana çıkmaktadır. Açık mavi ve lacivert tonlar yine bu dönem için ideal tercihler arasında yer almaktadır. Ayrıca soft renk tonları doğa ile uyum sağlayarak, düğün konsepti ile damatlık ve smokin modelinin bütünleşmesini sağlayacaktır. Farklı bir alternatif arıyorsanız ise bordo renklerdeki damatlık ve smokin modellerine göz atabilirsiniz.

    Damatlık veya smokin seçerken renk ve konsept dışında dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli nokta ise, kumaş yapısıdır. Tercih etiğiniz damatlık veya smokinin kumaş yapısı, düğün süresi boyunca hareketlerinizi kısıtlamamalı, vücudunuza nefes aldırmalı ve konforlu hissetmenizi sağlamalıdır.

    Kır Düğünü için Takım Elbise Önerileri

    Bir kır düğününe davetli olup takım elbise konusunda kararsızsanız ve spor bir görünüm elde etmek istiyorsanız keten kumaşlardan üretilmiş takım elbise modellerini tercih edebilirsiniz. Yaz ayları için keten kumaşlar idealdir. Ayrıca vücudun rahat hareketi için pamuklu takım elbise modelleri de yine kır düğünleri için öne çıkan uygun tercihlerdir.

    Sizi rahat hissettirecek kumaş yapısını belirledikten sonra kır düğünü konseptine göre takım elbise seçimi yapabilirsiniz. Açık renk tonlarını (beyaz, açık lacivert, kahverengi ve mavi vb.) kır düğünü davetlerinde tercih edebilirsiniz. Ayrıca kontrast renk tonları kullanarak da ferah bir görünüm elde edebilirsiniz. Sadelikten hoşlanıyorsanız bu tarz takım elbise modellerine yönelebilirsiniz fakat desenli ceket modelleri ile de şık bir kombin ortaya çıkarabileceğinizi unutmamalısınız.

    Kır Düğünü için Sarar Damatlık, Smokin ve Takım Elbise Modelleri

    Kır düğünü konseptine uygun damatlık, smokin ve takım elbise modellerinde birçok farklı alternatif bulunmaktadır. Sarar, kır düğünü konsepti için tüm beklentilerinizi karşılayacak damatlık, smokin ve takım elbise koleksiyonlarına sahiptir. Kır düğünü konseptinde, Sarar şıklığını üzerinizde taşıyarak siz de öz güvenli ve konforlu hissedebilirsiniz. Sarar, özel günlerde konforlu hissetmenin ve şık olmanın ne kadar önemli olduğunu biliyor ve tüm koleksiyonlarında özverili üretim standardına sahip kumaşlar kullanıyor. Ayrıca kullanılan kumaş karışımı sayesinde satın aldığınız kıyafeti dört mevsim de kullanabilmenize olanak sağlıyor. Sarar ürünlerini hayata geçirirken farklı stilleri ve zevkleri de göz önünde bulunduruyor. Her stil ve tarza uygun takım elbise, smokin ve damatlık modellerini sunuyor.

    Kır düğünü veya farklı düğün konseptleri için istediğiniz renk tonlarında ve kaliteli kumaşlardan üretilmiş; takım elbise, damatlık ve smokin modellerini sarar.com’da ya da Sarar mağazalarında bulabilirsiniz.

    Diğer Makaleler