remove
Trendler 23-3-2023 5 Dakikalık Okuma

Koç Burçlarına Seyahat Rotası Önerileri

  • 658
  • Tatil, koç burcu insanı için yepyeni deneyimler demektir. Bu yüzden maceracı koç burcu için en ideal tatil, keşif yapabildiği ve kendi gücünü test edebildiği deneyimler içermelidir. Zodyak kuşağının en hareketli ve en maceracı burcu olan koç, ilk defa gittiği yerlerden büyük keyif alır. Bu nedenle güneş, ay veya yükselen burcunuz koç ise tatil için daha önce hiç ziyaret etmediğiniz ülkeleri ve şehirleri tercih edebilirsiniz.

    Koç Burcu Kadınları için Seyahat ve Tatil Rotaları

    Koç burcu kadınlarını tatilde bir şezlong üzerinde güneşlenirken görmek zordur. Çünkü tatili yeni yerleri ve aktiviteleri keşfetmek için değerlendirmeyi tercih ederler. Şehrin göbeği, denizin kıyısı, dağın tepesi diye ayırt etmeden yeni heyecanların peşine düşerler. Koç burcu kadınları için seyahat ve tatil rotaları planlarken sıra dışı deneyimler sunan lokasyonların tercih edilmesi önemlidir. Cesur koç kadını olarak hala Dubai, Almanya ve Fethiye’yi görmediyseniz bu yıl rotanızı buralara çevirmenizi tavsiye ederiz.

    Dubai

    Dubai denilince akla ilk olarak genellikle lüks oteller, yüksek ve gösterişli gökdelenler geliyor. Ancak söz konusu koç kadını olunca Dubai’de nefes kesen Burj Khalifa manzarası ve skydiving (paraşütle atlama) ön plana çıkıyor. Burj Khalifa’nın 124. ve 148. katlarında bulunan seyir teraslarında şehri izlemek ve Palm Jumeirah (Palmiye Adası) üzerinde hava dalışı yapmak adrenalin tutkunu koç kadınlarına unutulmaz anlar yaşatır.

    Almanya

    Almanya, keşfetmeyi seven koç kadınları için ideal tatil rotalarından birisidir. Çünkü Almanya temmuz ayında başlayan ve ekim ayına kadar devam eden çok popüler festivalleri ile ünlüdür. Milyonlarca kişinin katıldığı festivallerde koç kadınları farklı kültürleri keşfederek eğlenceli zamanlar geçirebilir. Almanya’nın en popüler 5 festivali şu şekilde sıralanabilir:

    • Münih Oktoberfest
    • Düsseldorf Rheinkirmes
    • Stuttgart Cannstatter Wasen
    • Freimarkt Bremen
    • Herne Cranger Kirmes

    Fethiye

    Fethiye’nin doğal güzellikleri tüm burçlarda hayranlık uyandırır. Ancak koç burcu kadını için Fethiye demek, yamaç paraşütü demek. Doğal güzellikleri sadece karadan ve denizden değil havadan da keşfetmek isteyen koç burcu kadınları bu yaz mutlaka rotasını Fethiye’ye çevirmelidir.

    Koç Burcu Erkekleri için Seyahat ve Tatil Rotaları

    Mars gezegenin doğası ve etkileri koç burcu erkeklerinde açık bir şekilde gözlemlenir. Lider, cesur, maceracı ve heyecan tutkunu koç erkekleri ekstrem sporlar ve adrenalin dolu keşifler içeren tatiller yaparak yaşam enerjilerini yükseltebilir. Bu yıl koç burcu erkekleri için seyahat ve tatil rotaları; Afrika, Meksika ve Çoruh Nehri olarak planlanabilir. Koç burcu erkekleri her ne kadar erken rezervasyon yaptırmayı pek sevmese de bu harika rotalara seyahat planlamak için bu defa biraz esnek davranabilir.

    Afrika

    Safari turları, koç burcu erkeğine unutulmaz deneyimler yaşatan aktivitelerden biridir. Doğu Afrika’da Kenya ve Tanzanya, Güney Afrika’da Zimbabwe, Namibia ve Botswana sıradışı safari turları yapılabilecek yerlerdir. Haziran ayından ekim ayına kadar bu eşsiz deneyimi yaşama fırsatı bulabilirsiniz. Safari turlarındaki konaklama seçenekleri de koç burcu erkeklerinin benzersiz deneyimler yaşamasına olanak sağlar.

    Meksika

    Koç erkekleri için klasik Avrupa seyahatleri yerine Meksika seyahati daha caziptir. Çünkü Meksika, keşfedilmeyi bekleyen birçok kültüre ev sahipliği yapıyor. Teotihuacan Piramitleri, Monte Alban, Coba Harabeleri, Dzibilchaltún, Zona Arqueologica Edzna, Tulum Antik Kenti, Ek Balam, Zona Arqueologica Malinalco ve Zona Arqueológica de Kabah koç erkeklerinin Meksika’da mutlaka görmesi ve keşfetmesi gereken tarihi yerlerdir. Bakır Kanyonu, Sumidero Kanyonu, Los Coloradas, Chapultepec Ormanı ve Gran Cenote gibi doğal güzellikleri de keşfetmek koç erkekleri için harika bir deneyim olur.

    Çoruh Nehri

    Koç erkeğinin rafting yapmadan geçirdiği bir tatil düşünmek neredeyse imkansızdır. Ülkemizin en zor rafting nehri olan Çoruh Nehri, koç erkeklerine adrenalin dolu saatler vadediyor. Kano sporları ve rafting için mayıs ayının üçüncü haftasından eylül ayının sonuna kadar vaktiniz var. Adrenalinin yanı sıra parkur boyunca doğal güzellikleri gözlemleme olanağı da bulabilirsiniz.

    Koç burçları için en rahat ve konforlu tatil ve seyahat kıyafetleri Sarar’da sizleri bekliyor. Benzersiz deneyimler yaşarken şık görünmek ve gün boyu rahat etmek için kadın giyim ve erkek giyim kategorilerinde yer alan özel koleksiyonlara hemen incelemeye başlayabilirsiniz.

    Diğer Makaleler