remove
Sarev 6-1-2023 4 Dakikalık Okuma

Limited Edition Serisi

  • 871
  • Sarev İpek Grubu Koleksiyonu

    Sağlıklı yaşamın en önemli unsurlarından biri şüphesiz uyku kalitesidir. Güne enerji dolu ve tam anlamıyla dinlenmiş olarak başlayabilmek için konforlu bir şekilde uyumanız gerekir. Konforlu ve kaliteli bir uykunun anahtarı ise doğru ev tekstil ürünlerine sahip olmaktır.

    Evinizde kullanacağınız tekstil ürünlerini seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli kriter üretildiği malzemedir. Ev tekstil ürünlerinde kullanılan kumaş türleri içerisinden sağlıklı, esnek, dayanıklı ve zarif yapısıyla ipek kumaşlar ön plana çıkmaktadır.

    Sarev size özel bir uyku deneyimi yaşatmak için ipek kumaştan ürettiği yorgan ve yastık kılıflarını Limited Edition olarak sunuyor.

    İpek Kalitesi ile Zarafeti Buluştu

    İpek kumaş, üretimi boyunca özen ve hassasiyet gerektiren lifin en doğal halinden elde edilmiştir. Yazın serin ve kışın sıcak tutan ipek kumaşlar, nefes alan yapısıyla her mevsim kullanılabilir.  Ayrıca ipek kumaşlar antialerjik ve yumuşak bir yapıya sahiptir. Böylece kaliteli bir uyku için ihtiyacınız olan konforu sağlar. Aynı zamanda esnek ve dayanıklı olan ipek kumaşlar, uzun ömürlü bir kullanım sunar.

    İpek, tamamen doğal ve sağlıklı bir kumaş türü olmasının yanında zarif duruşuyla da dikkat çeker. İpek kumaşlar, parlak ve canlı olmasıyla ev dekorasyonunda sıkça tercih edilir ve yatak odalarının modern bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Pürüzsüz ve az kırışan yapısıyla ipek kumaşlar, her zaman şık ve estetik dekorasyonların vazgeçilmezleri arasında yer alır.

    İpek Yorgan ve Yastık Kılıfı Modelleri

    Sarev, evinize şıklık ve zarafet katarak uyku kalitenizi artıracak ipek grubu serisini limited edition olarak sizlerle buluşturuyor.

    İpek kumaşın eşsiz dokusu ile özel olarak tasarlanan seride Sarev, yatak odanızın dekorasyonu ile bütünleşecek aynı zamanda benzersiz bir konfor sağlayacak yorgan ve yastık kılıflarını sizlere sunuyor. İpek yorganların ve yastık kılıflarının bulunduğu ve sadece sınırlı sayıda üretilen seride her zevke hitap eden bej, mint, ekru ve somon gibi farklı renk seçenekleri yer almaktadır. Yatak odası dekorasyonunuzu tamamlayıcı nitelikte olan bu koleksiyonda bulunan yastık kılıflarını yorgan modelleri ile eşleştirebilirsiniz. Böylece yaşam alanınızı şık ve modern bir görünüme kavuştururken aynı zamanda ipek kumaşın yumuşak ve hafif yapısıyla daima konforlu hissedeceksiniz. Uyku kalitenizin artmasına yardımcı olacak ipek grubu serisi farklı yatak ölçülerine uygun olarak tasarlanmıştır. Ayrıca yastık kılıflarının yanında ışık değişimlerinin uykunuzu etkilememesi amacıyla bulunan uyku bantları ipek kalitesini ve rahatlığını ayrıcalıklı olarak deneyimlemenizi sağlayacak. %100 ipek kumaştan üretilen Sarev Limited Edition Serisi ile her zaman eşsiz hissedeceksiniz.

    İpek grubu serisi hakkında daha fazla bilgi almak ve incelemek için Sarev ipek ürün grubu sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

    Diğer Makaleler