remove
Trendler 15-8-2023 7 Dakikalık Okuma

Mart Ayının Stil İlhamı

  • 342
  • Zamanın ruhunu yansıtan ve kişisel ifadenin en güçlü araçlarından biri giyim tarzıdır. Kimi zaman günlük bir kombin kimi zaman ise tarihe damga vuran bir stil anlayışı, yaşanan dönemin estetiğini ve ruhunu yakalamamıza yardımcı olur. Bu ayki Stil İlhamı konseptimizde ikonik bir tarzın yaratıcıları arasında yer alan Mick ve Bianca Jagger çiftine yer veriyoruz. Müziğin efsanevi isimlerinden Mick Jagger ve modanın ilham kaynağı olan eşi Bianca Jagger, sahip oldukları benzersiz tarzlarıyla hem kendi zamanlarını hem de sonraki nesilleri etkilemeyi başarmışlardır. Hem modaya hem de popüler kültüre önemli katkıları bulunan bu çiftin benzersiz stillerini daha yakından inceleyelim.

    Bianca Jagger aktivist kimliği ve unutulmaz stiliyle adını tarihe altın harflerle yazdırmış bir isimdir. Hem sahip olduğu sofistike tarzıyla hem de sosyal konulara olan duyarlılığı ile tanınan Bianca Jagger, adeta bir dönemin sembolü haline gelmiştir. Zarif elbiseler, dikkat çekici takılar ve sofistike kesimler, onun tarzını oluşturan temel ögelerdir. Siyah elbiselerin şıklığından renkli takıların enerjisine kadar geniş bir yelpazede tarzını yansıtan Bianca Jagger, her zaman modanın ötesinde bir stil ikonu olarak anılmıştır. Sosyal sorumluluk çalışmalarıyla pek çok ödül alan Bianca Jagger’ın Studio 54 partilerindeki unutulmaz görüntüleri ve safir takılarıyla yarattığı etki hala hafızalardaki tazeliğini koruyor. Bugün bile birçok moda ve aktivizm tutkunu için bir ilham kaynağı olmaya devam eden Bianca Jagger’ın ilk kombini oldukça iddialı ve göz alıcı!

    İkonik modelimizin özel davetlerde giyilebilecek ilk kombinini oluşturmak için sadece ceket ve pantolon kullanmayı tercih ettiğini görüyoruz. Bu haliyle dikkat çeken ve feminen bir havaya bürünen bu kombini oluşturmak için Sarar koleksiyonlarından faydalanabilirsiniz. Kemer detayı sayesinde hareket kazanan Charlyn Ceket ve modern tasarımlı Charlyn Pantolon ile zarif bir görünüm yakalayabilirsiniz. Bu zarif kombini şık bir çanta ile taçlandırmak için Gri Elegant Kadın Çanta tercih etmenizi öneriyoruz.

    Günlük kombinlerin rahatlığını ve şıklığını doyasıya yaşamayı seviyorsanız Bianca Jagger’ın ikinci stilinden ilham alabilirsiniz. Bianca Jagger’ın bohem çantayla tamamladığı bu konforlu ve zarif kombini arkadaşlarınızla buluşacağınız zaman giyebileceğiniz gibi ofis kombini olarak da değerlendirebilirsiniz. Bunun için günlük kullanımda kalın topuklu ayakkabı, ofiste stiletto tercih etmeniz yeterli! Laila Gri Kadın Çanta ile tamamlayacağınız bu şık kombini oluşturmak için sadece iki parçaya ihtiyacınız var. Bel bölgesini vurgulayan Shayna Beyaz Ceket ve her zaman şık bir görünüm sunan Mario Siyah Etek ile Bianca Jagger şıklığını yakalayabilirsiniz.

    Mart ayı stil ilhamımızın finalinde ikonik bir kombin yer alıyor. Siyahın asaletinin beyazın saflığı ile dans ettiği bu kombinle herkesin gözlerini kamaştırabilirsiniz. Bianca Jagger’ın siyah kurdele ve beyaz kürklü çizme ile tamamlamayı tercih ettiği bu stili kendi tarzınıza göre özgünleştirebilirsiniz. Bel bölgesindeki büzgülü detay sayesinde kombine hareket kazandıran Alina Beyaz Gömlek bu kombinin en dikkat çeken parçalarından biri. Dikey ve yatay şekilde özenle konumlandırılan minik pileler sayesinde cool bir görünüme sahip olan bu gömlek ile kendinizi harika hissedeceksiniz. İkonik modelin tarzını yakalamak için tek düğmeli Clair Siyah Ceket 1 tasarımı ile pileli bel detayına sahip Mirela Siyah Pantolon kullanabilirsiniz.

    Şimdi Bianca Jagger’ın bir döneme damgasını vuran eski hayat arkadaşı Mick Jagger’ın ikonik tarzına göz atalım.

    Rock müziğinin efsanevi figürlerinden biri olan Mick Jagger, hem sahne performanslarıyla hem de benzersiz tarzıyla popüler kültürde unutulmaz bir yer edinmiştir. The Rolling Stones’un lideri olarak adını altın harflerle yazdıran Jagger, kariyeri boyunca milyonlarca hayranıyla etkileşimde bulunmuş ve müzik dünyasına unutulmaz eserler sunmuştur. Mick Jagger’ı benzersiz kılan sahne enerjisi ve karizmasıdır. Sahnedeki dinamizmi, seyircileri büyülediği için The Rolling Stones’un konserleri efsanevi hale gelmiştir. Müzik sahnesinin ötesinde hayatını şekillendiren önemli unsurlar arasında özgür ruhu ve asi kişiliği bulunuyor.

    Kendine özgü giyim tarzı, onun stilini yansıtmıştır. Genellikle renkli ceketler, dar paçalı pantolonlar, baskılı gömlekler ve unutulmaz pelerinler onun ikonik tarzını tamamlamıştır.

    Aktivist ruhu, enerjisi, tarzı ve karizmasıyla gelecek nesillere ilham olmaya devam eden Mick Jagger’ın ilk kombini retro tarzı yansıtıyor. Geçmiş yılları özleten bu harika kombini oluşturmak için ihtiyacınız olan en önemli parça Sarar Goias Koyu Gri Uzun Kol Slim Gömlek. Bu gömleği bu kadar önemli yapan en önemli unsurlar kumaşın kalitesi ve kesimidir. Vücudu belirgin bir şekilde sararak daha ince bir görünüm sunan gömleğin modern ve şık bir duruşu bulunuyor. Mick Jagger’ın bu retro tarzını yakalamanıza çok az kaldı! Amara Açık Gri Ceket ile Ely Açık Gri Pantolon eşleşmesiyle harika bir ofis kombini ortaya çıkarabilirsiniz. Bu harika kombin üzerinizde olduğu sürece kendinizi sadece ofis ile sınırlandırmanıza gerek yok. Çünkü bu kombin, her ortama ve mekâna kolayca uyum sağlamayı başarıyor.

    Hem şık davetlere hem de günlük kullanıma uygun bir kombin hazırlamak için Mick Jagger’ın ikinci kombinine bakarak ihtiyacınız olan ilhamı bulabilirsiniz. Jagger’ın ikonik smart casual stiline benzer bir kombin oluşturmak için dolabınızda Hardwin Enric Gri Takım Elbise modeline yer vermeniz faydalı olur. Bu şık ve işlevsel takım elbiseyi Sosa Uzun Kol Beyaz Gömlek ile kombinleyebilirsiniz. Gömleğin slim fit kalıbı sayesinde Mick Jagger kadar benzersiz bir görünüm sergileyebilirsiniz.

    Mick Jagger’ın tarzından esinlenirken kombinlerinde kullandığı renkli parçalara yer vermemek olmaz. Keyifli bir hafta sonu gezmesini veya sevdiklerinizle geçirdiğiniz zamanları daha konforlu hale getirmek için Jagger’ın üçüncü kombininden ilham alabilirsiniz. Rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan bu kombini tamamlamak için Mick Jagger’ın siyah ve beyaz renkten oluşan ayakkabı tercih ettiğini görüyoruz. Ancak siz bu kombini tamamlamak için bej rengi ayakkabı veya beyaz spor ayakkabı tercih edebilirsiniz. Gelelim bu harika kombini Sarar kalitesiyle oluşturmaya: Resta Slim Fit Bej Pantolon ve Goias Koyu Mavi Slim Gömlek ile hem istediğiniz şıklığı hem de konforu yakalayabilirsiniz. Gün boyu rahat etmenize olanak sağlayan pantolonun altına Sarar 2’li Lacivert Pamuk Çorap tercih etmenizi öneriyoruz.

    Birbirinden kaliteli tasarımlarla benzersiz kombinler yapmak ve her zaman karizmatik görünmek için Sarar erkek giyim koleksiyonları size yeter.

    Size esin kaynağı olmak için Mart Ayının Stil İlhamı yazımızla ikonik tarzlarıyla fark yaratan Jagger çiftinin stilini yakından inceledik. Modern koleksiyonları ve zarif tasarımlarıyla Sarar, sarar.com’da sizleri bekliyor.

    Diğer Makaleler