remove
Trendler 10-1-2023 6 Dakikalık Okuma

Ocak Ayının Stil İlhamı

  • 710
  • Sanatçıların yetenekleriyle büyülemenin dışında modaya yön verme gibi doğal bir etkileri de vardır. Dönemin ruhunu anlamak isterken onlara bakar ya da kendi tarzımızı oluştururken onlardan esinleniriz. Stil İlhamı konseptimizde bu ay The King’s Speech filmiyle ününe ün katan Oscar ödüllü Colin Firth ve 5 Grammy ödüllü Céline Dion var. Sayısız başarılarının yanında 80’lerden günümüze ulaşan muhteşem tarzlarıyla da kendinden söz ettiren bu iki sanatçının stillerini inceleyelim.

    Pride and Prejudice dizisi ile hayatımıza giren Colin Firth, hem tiyatro hem de sinemadaki yeteneğiyle sempati kazanan İngiliz bir aktördür. Etkileyici sesi ve yakışıklılığıyla izleyenlerini kendine hayran bırakan oyuncu, söz konusu moda olunca da tarzı örnek alınan seçimlere sahip.

    Colin Firth’ün inceleyeceğimiz ilk kombini tam da içerisinde bulunduğumuz mevsime şahane bir uyum sağlıyor. Aynı rengin farklı tonlarını kullanarak baştan aşağı akıcı bir bütünlük yakalayan bir kombin. Bu tarz bir kombin ile ister arkadaşlarınızla buluşmak üzere dışarı çıkabilir, isterseniz de gündüz gerçekleşecek bir iş yemeğine rahatlıkla katılabilirsiniz.

    Yüzünüze Colin Firth’ün o çok sempatik gülüşünü de yerleştirirseniz, yemeğin mükemmel geçeceğinden hiç şüpheniz olmasın!

    Soğuk günlerde dışarı adım atarken sizi sıcak tutacak bir kaban ve zamansız, yumuşacık bir triko ilk tercihleriniz olabilir. Bu parçaları hem rahat hem şık bir gömlek ile tamamlayabilirsiniz. Günün temposuna uygun, dinamik bir kot pantolon ise harika bir son dokunuş olacaktır. Böylece ilk Colin Firth kombin önerimizi, yoğun tempolu günlerinizde şık ve zahmetsiz bir tarz yakalamak isterseniz değerlendirebilirsiniz.

    Klasik takım elbiseyi en şık haliyle taşıyan Colin Firth eskimeyen bir seçenek sunuyor. Oluşturacağınız bu kombinle katıldığınız şık bir davette şüphesiz tüm gözler üzerinizde olacak. Erkeklerin gardırobunda mutlaka bulunması gereken temel kıyafetlerden siyah bir takım elbise öneriyoruz. Yüzünüzün duruluğunu ortaya çıkaran klas bir beyaz gömlek bu görünümün sade bir tamamlayıcısı olacaktır. Şıklığınıza vurgu yapan modern tasarımlı siyah kravat ise business ve smart casual stilinizin vazgeçilmez öğesi olmalı. Kıyafetleriniz tamamsa, stilinize Colin Firth özgüveni ve havalı saçlarını da ekleyerek başaramayacağınız hiçbir şey yok!

    Bir pazar kahvaltısı, bir uçuş programı ya da sevdiklerinizle rahat bir buluşma… Colin Firth tarzıyla bize ilham olmaya devam ediyor. Rahat giyinmek sanılanın aksine şık olamayacağınız anlamına gelmemektedir. Enerjik görünümü ortaya çıkaran kısa bir kaban hafta sonu stilinizin en önemli parçası olacak. Entelektüel duruşunuzu ortaya koyabilecek desenli örgü kaşkol hem tarzınızı hareketlendirir hem de sıcacık dokunuşuyla soğuk havalarda ısınabilirsiniz. Kış mevsiminin vazgeçilmezi triko ise geometrik desenleri ve fit kalıbıyla sportif görünümünüze katkı sağlayacak. Bu fit görünümü limited edition bir kot pantolon ile bir üst seviyeye çıkarabilirsiniz. Colin Firth bu üç görünümüyle dahil olabileceğiniz her ortamda size stil ilhamı olabilir. Siz de Sarar erkek giyim koleksiyonunu ile özel tasarımların ve üst düzey kalitenin tadını çıkararak tarzınızı yaratabilirsiniz.

    Celine Dion’un sonbahar renkleriyle ve hareketli ayrıntılarla oluşturduğu bu kombin, basic parçaların nasıl cool hale getirilebileceğini görmek için muhteşem bir örnek. Kombini oluşturmaya kiremit rengi bir kaban ile başlayabilirsiniz. Büzgülü bel detayıyla fitliğinize vurgu yapacak basic stilin en şık hali beyaz gömlek bu kombinin klasik seçimi olacak. Beyaz gömleğinizi, eskitme detaylarıyla hareketlendirecek bir denim pantolon ile eşleştirebilirsiniz. Son olarak stilinize zarif bir dokunuş yapmak isterseniz, eşarp doğru bir seçim olacaktır.

    Çok ferah, zamansız ve cool bir görünüm oluşturmak isterseniz ikinci stil ilhamımız tam aradığınız görünümü size sunuyor! Stiletto ile kombinleyip farklı bir seviyeye çıkardığı bu tarz ile Céline Dion, adeta nefes kesiyor. Kapıdan girdiğiniz ilk anda yaydığınız auranın direkt fark edileceği bu kombinin ilk parçası fırfır detaylarıyla beyaz bir gömlek. Yırtmaç detayıyla cesur bir hava veren klasik siyah etek, beyaz gömleğinizin mükemmel bir eşlikçisi olacak. Altın görünümlü askısı ile takılarınızla uyum sağlayacak elegant çanta ise modern tarzınızın tamamlayıcı parçası olmaya aday.

    Ocak ayı stil ilhamımızın final görünümü bu son derece cool, elegant kombin oluyor. Gri rengin muhteşem parlaklığı, süet ile satenin karşıtlığından doğan dinamizm hayran kalınacak bir görünüm.

    Bel kısmındaki büzgülü detayla kombine hareket kazandıracak bluz ile başlayalım. Bu siyah bluzu duruşunuzu ön plana çıkaracak gri pantolon ile kombinleyebilirsiniz. Kış mevsiminin vazgeçilmez sıcaklığı gri kaban, şık kuşağı ile modern görünümüzü kuvvetlendirecek. Temel parçalardan oluşan bu kombininizi kapitone dokulu çanta ve şık bir şal ile tamamlayabilirsiniz. Böylece özel günlerinizde kullanılmak üzere harika bir kombin elde ettiniz.

    Sarar kadın giyim koleksiyonu ile şıklığa zahmetsizce ulaşabilir, birbirinden kaliteli ve cool tasarımlara hemen sahip olabilirsiniz.

    Alanının en iyisi iki farklı sanatçının kombinlerini incelediğimiz bu ayın stil ilhamı yazımız size esin kaynağı olmayı amaçlıyor. Sarar zarif, klasik ve modern koleksiyonlarıyla sizleri bekliyor.

    Diğer Makaleler