remove
Özel Seçimler 11-5-2022 4 Dakikalık Okuma

Sarar 2022 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu

  • 1426
  • Baharın gelişiyle birlikte bir yandan kışlık kıyafetlerimizi kaldırıyor, bir yandan da bahar ve yaz ayları için hazırlıklar yapıyoruz. Sıcak havanın içimizi ısıttığı ve pozitif enerji sağladığı bu dönemde, atmosfere ve doğanın canlılığına uyumlu kıyafetler bizleri heyecanlandırıyor.

    Türkiye’nin öncü tekstil markalarından biri olan Sarar, isteklerinizi ve beklentileriniz karşılayacak, bahar – yaz mevsimin canlılığını üzerinizde taşımanızı sağlayacak, yeni ve şık bir koleksiyon tasarladı. 2022 ilkbahar ve yaz koleksiyonunda Sarar, özel renkleri ve estetik desenleri sizler için buluşturdu.

    Yeni Sezonda Sarar Kadın Koleksiyonu

    Bahar ve yaz mevsimleri hayatlarımızda önemli bir yere sahiptir. Yaprakların yeşermesi ile birlikte tazelenmenin, harekete geçmenin ve yeniden doğuşun haberini alırız. 2022 bahar ve yaz sezonunda bu güzel etkileri yalnızca doğadan değil modadan da alacağız. Sarar, özel olarak seçilmiş, canlı ve modern tonları tasarımlarında kullanıyor ve baharı sizlere bir kez daha müjdeliyor. Kırmızının, sarının, morun ve yeşilin en güzel tonlarını kadın kıyafetlerinde yer vererek şehir sokaklarında, ofiste ve sahil kıyılarında yüksek bir enerjiyle ve öz güvene sahip olmanızı sağlıyor. Soğuk ve sıcak tonların iç içe geçtiği özel tasarımlar eşsiz bir dengeyle gündüzün sıcaklarını, gecenin serinliğini anımsatıyor.

    Tüm bunların yanı sıra tasarımlarda eskiyi ve yeniyi de bir arada görmek mümkün. Her kadının kendinden bir şeyler bulabileceği yeni sezon koleksiyonunda vintage unsurlar ile floral ve yenilikçi unsurlar bir araya getiriliyor. Ayrıca yeni sezonda klasikleşen kalıplara modern detaylar eklenerek, zamansız parçalar ortaya çıkarılıyor.

    2022’nin her anında Sarar yeni sezon koleksiyonu size eşlik edecek.

    Yeni Sezonda Sarar Erkek Koleksiyonu

    Sarar, uzun yıllardır ve erkek giyim modasında öncü rolu üstleniyor. Şık ve karizmatik bir görünümün anahtarı olan Sarar erkek giyim koleksiyonu, yeni sezonda fresh ve trendy konseptleriyle oluşturduğu tasarımlarıyla da ön plana çıkıyor. Hem modern bir görünüm hem de konfor sağlıyor. Yeni sezon koleksiyonunun tüm parçalarında geniş bir renk yelpazesi sunan Sarar, erkek koleksiyonunu iddialı renklerden oluşturuyor. Yeşilin ve mavinin fresh enerjisiyle, sarının ve toprak tonlarının asaletini birleştirerek şık erkek giyim ürünleri ortaya çıkarıyor.

    Sarar’ın yeni sezon erkek koleksiyonunda göze çarpan bir diğer nitelik ise inovatif konsepttir. Koleksiyon yenilikçi tavrıyla erkeklere yeni bir özgürlük alanı ile modayı bir arada sunuyor. Tüm erkekleri zevkine ve tarzına hitap eden parçalarla şehrin her noktasında göz alıcı olmak mümkün.

    Sarar yeni sezonda erkek giyim modelleri ile her zaman karizmatik ve çekici hissedeceksiniz.

    Yeni Sezonda Davet Şıklığı

    Davetler, düğünler, yemekler ve dahası… Zarafetin ve centilmenliğin buluştuğu her organizasyonda Sarar daima yanınızda olacak. Smokin ve takım elbise modelleriyle erkeklere; elbiseler ve tulumları ile kadınlara şıklık katan Sarar, yeni sezon koleksiyonu ile size eşlik etmeye devam edecek. Yeni sezonda klasikleşmiş davet stilinin yanına 2022 bahar ve yaz trendlerini de ekliyor. Enerji yansıtan, pozitif ve modern renkler ile estetik desenleri buluşturarak, zengin bir tasarım çeşitliliği sunuyor.

    Sarar davet şıklığında bu sezon hem kadınlar hem de erkekler renkleniyor. Ferahlık ve zarafet veren yeşil – mavi renk tonlarından, coşkulu ve göz alıcı mor – kırmızı tonlarına ve konfor ve sıcaklık sağlayan sarı tonlarına sıkça rastlayabilirsiniz. Aynı zamanda kadın koleksiyonunda floral desenler, erkek koleksiyonda ise inovatif ve cool tasarımlar bulabilirsiniz.

    Sezonun en güzel gecelerinde ve özel davetlerinde şık ve kusursuz olmanızı sağlayacak, giyim ürünleri için Sarar’ın yeni sezon tasarımlarına göz atmayı unutmayın.

    Diğer Makaleler