remove
Interview 6-9-2022 4 Dakikalık Okuma

Sarar ile Turnuva Şıklığı

  • 834
  • 8-12 Eylül aralığında gerçekleşecek olan, ülkemizdeki tenis meraklılarının ve spor severlerin yakından takip ettiği İstanbul Challenger turnuvasına oldukça kısa bir süre kaldı. Heyecanın her geçen gün arttığı bu dönemde biz de bir tenis turnuvası için oluşturulabilecek kombinleri mercek altına alıyoruz ve stil ipuçlarını sizlerle paylaşıyoruz.

    İstanbul Challenger Nedir?

    Bu yıl 74’üncüsü gerçekleştirilecek İstanbul Challenger, ülkemizde düzenlenen en köklü spor organizasyonlarından biridir. İstanbul’un en eski Uluslararası Tenis Turnuvası olarak bilinen turnuva, Türk tenisçilerinin ilk basamağı olma rolünü de üstlenmektedir. Tenis severlere tüm karşılaşmaları canlı izleme imkanı sunan İstanbul Challenger, Fabrice Santoro’dan Phillip Kohlschreiber’e kadar birçok dünyaca ünlü tenis oyuncusuna da ev sahipliği yapmıştır.

    Bu tenis turnuvasında tek erkekler ve çift erkekler kategorileri bulunur. 8 gün içerisinde 3 set halinde yaklaşık 74 maç oynanır. Bunun yanı sıra Carlos Sanches, Mohammed Lahyani ve daha nice başarılı tenis hakemi İstanbul Challenger’da baş hakemlik yapmıştır. Tenis estetik olarak farklı bir görsel şölen sunmakla birlikte kendine özgü konsepte ve ruha sahiptir. Bu sporu seven sevmeyen, bilen bilmeyen herkeste bir iz bırakan diğer özelliği ise giyim tarzıdır. Hadi hep birlikte tenis stiline yakından bakalım!

    Son Zamanların Trend Tenis Stili: Wimbledon

    Tenis deyince akıllara hemen şortlu tenis etekleri, polo yakalar ve dikkat çeken şapkalar gelmiyor mu? Nereye kafamızı çevirsek orada tenis stiline benzeyen kıyafetler bulmak oldukça mümkün. Adını en prestijli ve meşhur şampiyonalardan birinden almış olan Wimbledon stili de tenis severlerin bildiği bir giyim tarzıdır. Peki, Wimbledon stili nedir?

    Oyuncuların şapkadan ayakkabıya kadar tamamen bembeyaz giyindiği, kısa eteklerden modern şortlu eteklere ve tulumlara geçiş yapılmıştır. Oyuncular kadar izleyicilerin de stillerini yarıştırdıkları bu turnuvada izleyiciler rahat giyim tarzının yanı sıra sade ve şık elbise ve pantolonları da tercih edebilirler.

    Havalı Kombinlerle Turnuva Şıklığını Yansıtın

    Göz alıcı ve havalı kombinler oluşturarak bakışları üzerinizde toplamak istiyorsanız, ihtiyacınız olan tek şey sweatshirtler! Farklı renk ve desenlerde ister kapüşonlu ister düz sweatshirt modelleri ile her stile uygun kombinler oluşturmak mümkün. Turnuva şıklığını yansıtmak için sweatshirtler ile kombin oluştururken dikkat etmeniz gereken nokta renk uyumudur. Fakat sadece pantolon seçimi ile renk uyumu sağlamak zorunda değilsiniz. Seçtiğiniz ayakkabı ile de renk uyumu oluşturabilir hatta aksesuarlarla destekleyebilirsiniz.

    Sarar Interview erkek giyim koleksiyonunda turnuva boyunca şık kombinler oluşturmak için ihtiyacınız olan farklı sweatshirt modelleri yer alıyor. %100 pamuk kumaş yapısına sahip baskılı veya düz sweatshirtleri, denim ya da kanvas pantolon modelleri ile eşleştirebilirsiniz. Sportif bir görünüm elde etmek için fermuarlı veya kapüşonlu sweatshirt modellerini tercih edebilir, slim fit pantolon modelleri ile kombinleyebilirsiniz. Ayrıca stilinizi en iyi şekilde tamamlamak için casual ya da sneaker ayakkabı modellerini tercih edebilirsiniz. Geniş erkek giyim ürün yelpazesine sahip Sarar sweatshirt modellerinin yanı sıra tarzınıza uygun pantolon ve ayakkabı modellerini de bulabilirsiniz. Sarar ile turnuvanın keyfini en şık şekilde çıkaracaksınız!

    Diğer Makaleler