remove
Trendler 1-9-2021 2 Dakikalık Okuma

Sarar ile Yaz Işıltısı

  • 1254
  • Sarar el boyama ürünleri, bu yıl yaz mevsimini farklı ve daha keyifli bir hale dönüştürecek. Her kadının ihtiyacı olan zarafet ve şıklık Sarar’ın özel koleksiyonu olan el boyama ürünlerinde bulunuyor. Yaz mevsiminin vazgeçilmezi olacak kullanışlı el boyama koleksiyonuyla mükemmellik yeniden tanımlanıyor.

    Sarar’ın el boyama ürünlerinin tamamı fırça ile boyama tekniğiyle hazırlandı. Her ürün tek tek özenle ve incelikle boyandı. Emek ve zerafetin buluştuğu bu özel koleksiyonda orijinal Fransız boyaları kullanıldı. Ayrıca her ürün için özel marka ve kart etiketleri yapıldı. Yazın tüm ışıltısını yansıtan el boyama koleksiyonu: beyaz üçlü takım, ceket, elbise ve pantolon; üç model gömlek ve bej renkte etnik gruptan oluşuyor. Yazın kendi tarzını ve stilini yansıtmak isteyen kadınlara ilham verecek olan bu eşsiz koleksiyon, gardıropların favori parçaları arasında yer alacak.

    Yürüyüşten brunch’a; akşam yemeklerinden yazın en özel davetlerine kadar tüm anlarınızı şıklıkla tamamlayacak bu özel koleksiyon ile zarif bir görünüme sahip olabilirsiniz. Yaratıcılığın özgün tasarımlarla buluştuğu bu özel koleksiyonla yaz ışıltılarını üzerinizde taşımaya başlayın.

    Diğer Makaleler