remove
Özel Seçimler 1-3-2022 2 Dakikalık Okuma

Sarar – Sartoria

  • 1725
  • Sarar’ın 78 yıllık deneyimi ve dünyanın en seçkin kumaşları benzersiz bir stil ortaya çıkarıyor: Sartoria…

    Sartoria, 1944’ten beri sektördeki bilgi birikimleri ile kumaşı modaya dönüştüren Sarar’dan gelmektedir. İtalyanca’da el dikimi ve terzi gibi anlamlara sahip olan Sartoria, en kaliteli kumaşları uzman terzilerin el emeği beraberinde eşsiz bir stile dönüştürüyor.

    Loro Piana, Cerruti, Vitale Barberis Canonico, Ermenegildo Zegna , Trabaldo Togna, Guabello, Reda, Fratelli Tallia Di Delfino, Lanificio gibi seçkin ve değerli kumaşlar özel dikim ve tasarımla birleşerek bir kıyafetin ötesinde benzersiz bir deneyim sunuyor.

    Sartoria, seçkin kumaşlarla usta terzilerin özenli el işçiliğinin yansıması olarak Sarar kalitesi ve şıklığında hayat buluyor. Sartoria’da profesyonel terziler tarafından özel tercihlere ve ölçülere göre haute couture tasarımlar hazırlanmaktadır. Stiliniz; ölçüleriniz, tercih ettiğiniz detaylar, malzeme ve kesim seçenekleriniz ile tüm detaylarıyla tek tek belirlenmektedir. Sartoria’da terzilerimizin hassas el işçilikleri ve stil odaklı danışmanlıkları ile ölçü alımından, ürün dikime kadar kusursuz deneyimler sunulmaktadır.

    Felsefesi müşterilerine özel ve eşsiz bir stil yaratmak olan Sartoria’da dikilen kıyafetlerin her bir parçası sadece kişiye özel hazırlanmaktadır. Bu doğrultuda; yaka dikişi, düğmeli kollar ya da monogram gibi kıyafette istenilen detaylar özenle, özel tercihlere göre hazırlanmaktadır. Sarar’ın 78 yıllık geleneği, seçkin kumaşları, terzilerin profesyonelliği ve müşterilerin özel tercihleri harmanlanarak sadece kişiye özgün tasarımlar ve stiller yaratılmaktadır.

    Özel dikim bir kıyafete sahip olarak Sartoria şıklığının konforunu yaşayabilir, en özel günlerde özgün parçalar ile fark yaratabilirsiniz.

    Özel dikim için aşağıdaki mağazalarımız ile iletişime geçebilirsiniz:

    • İstanbul Sarar Rumeli – 0 212 232 08 04
    • Ankara Sarar Panora – 0 312 490 60 68
    • İzmir Sarar Gaziemir – 0 232 252 01 40
    • Bursa Sarar Korupark – 0 224 241 29 62

    Uzman terzilerin ellerinde yaratılan eşsiz bir kaliteye ulaşmak ve kendi modanızı yaratmak için Sartoria’ya davetlisiniz.

    Diğer Makaleler