remove
Trendler 5-3-2024 8 Dakikalık Okuma

Sarar’la Gezi Rehberi – İstanbul’daki En İyi Kahvaltı Mekânları

  • 66
  • Tarihi dokusu ve benzersiz boğaz manzarasıyla İstanbul hem geleneksel hem de modern tarzda birçok kahvaltı mekânına ev sahipliği yapıyor. Bu yazımızda İstanbul’da ön plana çıkan ve benzersiz lezzete ev sahipliği yapan kahvaltı mekânları hakkında bilgi vereceğiz.

    Beşiktaş’taki En İyi Kahvaltı Mekânları

    Kardeş Payı Kahvaltı Kafe

    Mekân, sıcacık ortamıyla insanı içine çekiyor. Tüm kahvaltılıklar bol bol ikram ediliyor. Gelen misafirler sakin bir ortamda güzel bir kahvaltı yapmanın tadını çıkarıyor. Mekânda kahvaltı sonrası Türk kahvesi ikram ediliyor.

    Ortaköy Van Kahvaltı Salonu

    Bol çeşitten oluşan bir kahvaltı yapmak isteyenlere hitap eden bu mekân, eşsiz lezzetiyle de sıkça tercih ediliyor. Zengin seçenekler sunan kahvaltılıklar, işletmenin ilgisi ve nezaketiyle daha anlamlı hale geliyor.

    Bi Kahvaltı

    Geleneksel ve doğal kahvaltılıklardan oluşan mekânda hem açık hem de kapalı alan bölümü bulunuyor. Birbirinden güzel kahvaltı seçenekleri, “doymadan kalkmam” diyen misafirlere hitap ediyor. Küçük ve sıcak olan bu kahvaltı salonunda, farklı serpme menülerinin olması dikkat çekiyor.

    Kadıköy’deki En İyi Kahvaltı Mekânları

    Süt Yumurta Reçel

    Kafe, samimi ortamıyla her yaştan kişiye hitap ediyor. Sıcacık bir atmosfer sunan işletme, Türk mutfağından zengin kahvaltı seçenekleri sunuyor. Damak tadınıza uygun olan kahvaltı menüsünü seçebilir, açık alanda oturmanın tadını çıkarabilirsiniz.

    Ethem Efendi Kahvaltı

    Mekânda serpme kahvaltı sıkça tercih ediliyor. Gelen misafirler özellikle pişinin lezzetine hayran kalıyor. Ethem Efendi Kahvaltı mekânı özellikle hafta sonları yoğun ilgi gördüğünden gitmeden önce rezervasyon yaptırmak gerekiyor.

    Kardeş Payı Kahvaltı Kafe

    Ortaköy Van Kahvaltı Salonu

    Süt Yumurta Reçel

    Üsküdar’daki En İyi Kahvaltı Mekânları

    Katibim

    Üsküdar ile eşleşen Kâtibim isimli mekân, şık ambiyansı ve nefes kesen manzarasıyla son derece dikkat çekiyor. Her bütçeye uygun seçenekler sunan mekân hem ailelere hem de gençlere hitap ediyor.

    İBB Fethi Paşa Sosyal Tesisleri

    Servisi oldukça hızlı olan bu mekânda, uygun fiyata lezzetli bir kahvaltı yapmak mümkün. Genel olarak bu kahvaltı mekânına gelen kişiler, doğanın tadını çıkarmak istiyor. Küçük bir otoparkı bulunan mekânda, kahvaltıdan sonra keyifli bir yürüyüş yapabilirsiniz.

    Küçük Çamlıca Köşkü – Beltur

    Nezih bir ortamda güzel bir kahvaltı yapmak isteyen kişiler için uygun olan mekân, insana huzur veriyor. Bütçe dostu olan Küçük Çamlıca Köşkü, eşsiz manzarasıyla misafirlerin beğenisini kazanıyor.

    Bebek’teki En İyi Kahvaltı Mekânları

    Bebek Hotel

    Hem İstanbul’un kalbinde hem de bir o kadar uzak olmak için Bebek Hotel, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebileceğiniz tam size göre bir mekândır. Mekânın, muhteşem ve kendine özgü lezzetlerini ayaklarınızın altına serilen boğaz manzarasıyla deneyimlerken yeniden gelmenin planlarını kuracaksınız.

    Backyard

    Backyard, kahvaltı veya brunch için İstanbul’un en iyi seçeneklerinden biri. Menüsü oldukça çeşitli ve lezzetli. Fırında simit, sahanda sucuk gibi daha tanıdık lezzetleri de denebilirsiniz; avokado ve yumurtayla yapılan farklı tariflere de göz atabilirsiniz. Bu deneyimi kaçırmamak için rezervasyon yapmayı unutmamalısınız.

    Beykoz’daki En İyi Kahvaltı Mekânları

    Otağtepe Kafe

    Doğa ve tarihin bir araya geldiği bu güzel mekân, kahvaltı deneyimini unutulmaz bir hale getiriyor. Geniş bir alanda bulunan kafe, 600 kişilik geniş kapasitesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Kahvaltının ardından etrafı gezebilir, doya doya mis gibi havayı içinize çekebilirsiniz.

    Hidiv Kasrı

    Hafta içi serpme kahvaltı, hafta sonu açık büfe hizmet veren Hidiv Kasrı, zengin seçenekleriyle beğeni kazanıyor. Mekânda uygun fiyata lezzetli bir kahvaltı yapmanız mümkün. Fakat mekân çok kalabalık olabileceği için öncesinde rezervasyon yaptırmanızda fayda var.

    Muhlama Karadeniz Mutfağı

    Karadeniz mutfağının zengin lezzetlerini seviyorsanız Muhlama Karadeniz Mutfağı tam aradığınız yerdir. Turşu kavurmasından patates kızartmasına, kavurmalı muhlamasından kayganaya kadar birçok Karadeniz lezzetini bulabileceğiniz mekânda çok zengin bir serpme Karadeniz kahvaltısı size sunulur. Doyasıya yemek ve Karadeniz mutfağını deneyimlemek için gidilmesi gereken yerlerin başında gelir.

    Sarıyer’deki En İyi Kahvaltı Mekânları

    Ahali 279

    Sakin ve huzur dolu olan bu mekân, doğayla iç içe bir atmosfere sahip. Kendinizi bambaşka bir diyarda gibi hissedebileceğiniz bu güzel yerde, kahvaltı menüsünün zengin olması misafirleri memnun ediyor.

    Gazebo

    Deniz kenarında yer alan bu güzel mekânda huzurun ve manzaranın tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Denizi seyrederken birbirinden güzel kahvaltılıkları yiyebilir, Türk kahvenizi keyifle yudumlayabilirsiniz.

    Bolu 1 Restaurant

    Ağaçların arasında yer alan mekân, şehrin gürültüsünden kaçmak isteyen kişilere de hitap ediyor. Mekânda yer alan doğal ürünler, damaklarda hoş bir tat bırakıyor. Sevdiklerinizle güzel bir kahvaltı yapmak için önceden rezervasyon işlemlerini tamamlamanız gerekiyor.

    Gazebo Yeniköy

    Ahali 279

    Büyükada’daki En İyi Kahvaltı Mekânları

    Ada Kahvaltı

    Oldukça sevimli bir atmosfere ev sahipliği yapan bu mekân, küçük olmasına rağmen lezzetli kahvaltılıklar ile yoğun ilgi görüyor. Kahvaltı yaparken anne elinin lezzetini tadabilir, eşsiz reçelleri deneyimleyebilirsiniz.

    Mavi Kulüp

    Ormanın içinde yer alan bu kafede, hamaklarda sallanarak çocukluğunuza dönebilirsiniz. Mavi Kulüp’te güzel bir kahvaltının ardından Türk kahvesinin tadını çıkarabilirsiniz.

    Eskibağ Teras Restaurant

    Salaş ama keyifli bir mekân arayışı içindeyseniz Eskibağ tam da size uygun bir yer. Burası kalabalıklardan uzak olduğu için rahat bir şekilde kahvaltı yapabilir, sakinliğin tadını çıkarabilirsiniz.

    Beyoğlu’ndaki En İyi Kahvaltı Mekânları

    Okra İstanbul

    Manzarasıyla ön plana çıkan bu mekân, modern olduğu kadar şık dekorasyonuyla da gelenleri rahatlatan bir atmosfer sunar. Mekânın bu rahatlatıcı atmosferi de hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgi odağı haline gelmesini sağlamıştır. Okra İstanbul’da birbirinden lezzetli yemekleri yerken İstanbul’un o unutulmaz manzarasının tadını kolayca çıkarabilirsiniz.

    Biz İstanbul

    Yüzlerce yıldır çok çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmış İstanbul’daki kültürel çeşitliliği yaşamak için Biz İstanbul’u tercih edebilirsiniz. İstanbul’dan tat almış ve ona tat vermiş herkese hitap eden mekânda kendi evinizin lezzetlerini kolaylıkla bulabilirsiniz. Her kültürün kendisinden bir şey bulabileceği Biz İstanbul’un panoramik manzarası da sizi kendisine ayrı hayran bıraktıracaktır.

    Boğaz Manzaralı Kahvaltı Mekânları

    Lacivert

    Beykoz Anadolu Hisarında konumlanan mekân, 1999 yılından beri hizmet veriyor. Organik ve özenle seçilen birbirinden güzel kahvaltılıkları bulabileceğiniz mekânda, boğaz manzarası kendine hayran bırakıyor.

    Mihrabat Korusu

    Anadolu Yakasında yer alan mekânda, tertemiz hava ve lezzetli kahvaltılıklar bir arada bulunuyor. Geniş alanda serpme kahvaltıyla güne başlayabilir hem kendinize hem de sevdiklerinize unutulmaz bir gün yaşatabilirsiniz.

    Aşşk Kafe

    Beşiktaş Kuruçeşme’de yer alan mekân, son derece nezih ve keyifli. Yeşillikler içindeki bu kafede tüm ürünlerin organik olması misafirleri son derece memnun ediyor. Birbirinden güzel kahvaltılıkları yiyebilir, isterseniz de lezzetli tost seçeneklerinin tadına bakabilirsiniz.

    Bonus

    Bazlama Kahvaltı

    Bir aile işletmesi olan Bazlama Kahvaltı, lezzetini Türkiye dışına taşımız bir mekândır. Zenginmenüsünde Ege lezzetlerini sıcak bir ortamda yerken, gözlerinizi kapattığınızda kendinizi Çeşme sokaklarında kolayca bulabilirsiniz. Bazlama Kahvaltı’nın nezih ve keyifli

    atmosferinde masanızı harika lezzetler süsleyecektir.

    Siz de sarar.com üzerinden birbirinden güzel ve rahat kıyafet seçeneklerine bakabilir, gideceğiniz kahvaltı mekânına göre kombin oluşturabilirsiniz. Daha fazla bilgi için de e-bültenimize üye olabilirsiniz.

    Diğer Makaleler