remove
Sarev 31-5-2022 5 Dakikalık Okuma

Sarev Innova White Koleksiyonu 2

  • 1315
  • Sarev White Series

    Uyku ürünlerini doğal materyaller ve üstün teknoloji ile konforlu hale getiren Sarev, White Serisinde birbirinden farklı alternatifler sunuyor. Uykunun kişiye özgü bir deneyim olduğu farkındalığıyla yola çıkan Sarev, geniş ürün yelpazesiyle sağlıklı bir uykunun tüm gerekliliklerini karşılıyor.

    Bamboo

    Doğal selülozik içeriğe sahip olan bambu bitkisinden üretilen elyaf ve kumaşlar; hava akışını sağlayan, terletmeyen ve alerjik reaksiyona sebep olmayan bir yapıya sahiptir. Sarev bambu materyalinden ürettiği yorgan ve yastıklarla uyku boyunca konforlu hissedilmesini sağlar. Gece terlemeleri, ten rahatsızlığı ve bakteri üretimini bambunun sağlıklı yapısıyla engeller.

    Wool

    Sarev Woolmark serisi yün dolgusu sayesinde gece boyunca doğal yalıtım yaparak, bedenin ısı dengesini korumasını ve ısının bedene eşit dağılmasını sağlar.

    Ghoose Feather

    Kaz tüyü yorgan ve yastık modellerinin yer aldığı bu seri, rahat ve hafif bir uyku deneyimi sunuyor. Doğal, yumuşak ve esnek yapısının yanı sıra nem çekme özelliğine de sahip kaz tüyü, terlememenize yardımcı olur.

    Fresh Air

    Sağlıklı bir uyku için uzmanlar birden çok özelliği şart koşar. Bunlardan biri de hava alıp verme özelliğine sahip uyku ürünlerini tercih etmektir. Cildin hava ile temas ettiği sürece beden ısı dengesini koruyabilir, terlemez ve bakteri üretimi oluşmaz. Cildin rahat etmesi iyi bir uyku çekmenizi sağlarken aynı zamanda cilt sağlığını da korunmuş olur. İçerisinde özel hava kanallarına sahip yastık ve yorgandan oluşan Fresh Air serisi, gece boyunca hava salınımı gerçekleştirerek sağlıklı ve rahat uyunmasını sağlar.

    Microfiber & Ranforce Silicone

    Microfiber ve ranforce silikon yastıklarının yanı sıra yorgan modelleri de bu özel koleksiyonda yer alıyor. Kaliteli bir uyku deneyimi yaşamak için Microfiber ve Ranforce silikon ürünlerine göz atabilirsiniz.

    Micro Gel Series

    Micro Gel serisi ürünler, Sarev’in Proctective White koleksiyonunda bulunuyor. Micro Gel serisi sağlıklı bir uykunun tüm gerekenlerini bir araya getiriyor, yüksek kalite yastık ve yorgan çeşitleri ile sizleri bekliyor.

    Micro Gel Serisi Ürünlerin Özellikleri

    • Yüksek baskı kalitesi ve ince konfeksiyon detayları
    • Lüks yorganlama tekniği ile elyaf stabilitesi
    • 200 TC / 240 TC yüksek kalite iplikli kumaş
    • Mikro jel dolgu yumuşaklığı
    • Esneklik ve hafiflik
    • Antibakteriyel özelliğe sahip Silver Plus teknolojisi ile üretilmiş Proctective kumaş

    Silky Micro Gel Series

    Silky Micro Gel serisinde bulunan ürünler 300 TC saten kumaşlardan üretilmiştir. %100 pamuk materyalden, yüksek kalite ile ürettiği pamuk saten kumaşların her bir santimetre karesinde 120 adet (300 thread/inch) pamuk iplik bulunmaktadır. Oldukça sıkı şekilde dokunan bu kumaşlar pürüzsüz ve yumuşak dokusunun yanı sıra nefes alıp verme özelliğine de sahiptir. Gece boyunca cildin rahat hissetmesini sağlar.

    İpek Yorgan ve Yastık Kılıfları

    İpek kumaş; yumuşak, hafif, pürüzsüz ve dayanıklı yapısı sebebiyle her zaman lüks kategorisinde yer almıştır. Doğal ipek liflerden üretilen Sarev ipek serisi de ipeğin tüm lüks özelliklerini üstün teknolojisi ile bir araya getiriyor ve kullanıcılara keyifli bir uykuyu garanti ediyor. Doğası gereği yazın serin, kışın sıcak tutma özelliğine sahip olan ipek lifler klima etkisi yaratıyor. Canlı, parlak ve şık görüntüsü ile dikkat çeken ipek serisini Sarev mağazalarında ve online mağazada bulabilirsiniz.

    Ortopedik Yastık

    Uykuda en önemli kriterlerden biri de boyun ve sırtın rahat etmesi, omurganın sağlıklı bir pozisyonda durabilmesidir. Sarev ortopedik yastık 2 farklı şekilde üretilmiştir ve farklı yatış pozisyonlarına alternatif sunar. Yastığın bir yanı ortopedik boncuk elyaf bir diğer tarafı ise kaz tüyü ile doldurulmuştur. Bu sayede uykunun farklı evrelerinde pozisyonunuzu değiştirdiğinizde de kemik sağlığınızı korumaya devam eder.

    Lateks Yastık

    Sarev Lateks Yastık, kauçuk ağacının sütünden elde edilen doğal materyalden üretilmiştir. İçerisindeki elyaf esnek yapıya sahiptir ve lüks yorganlama teknolojisi ile vücudun temas noktalarına eşit oranda dağıtılması sağlanmıştır. Lateks yastık hava geçirgenliğine, nefes alıp verme özelliğine sahiptir, bu özelliği sayesinde uyku boyunca terlemeyi önler. Aynı zamanda bakteri oluşumunu da azaltır.

    Sarev beyaz grup ürünleri eşsiz bir uyku deneyimi için sizleri bekliyor. Huzurlu ve enerji dolu bir şekilde güne başlangıç yapmak için ileri teknolojiyle üretilen Sarev beyaz grup ürünlerine hemen göz atmaya başlayın!

    Diğer Makaleler