remove
Sarev 9-5-2022 6 Dakikalık Okuma

Sarev Innova White Koleksiyonu

  • 1445
  • 2005 yılından bu yana ileri teknolojili kaliteli kumaşları ile zengin tasarımları evlerimize taşıyan Sarev, eşsiz bir uyku konforu için Innoval White koleksiyonunu tasarladı. Yorgan ve yastık ürünlerinden oluşan koleksiyonda, rahat ve sağlıklı bir uyku için tüm detaylar düşünüldü.  Dört farklı tasarımdan oluşan koleksiyonun başlıca özellikleri ise şunlardır:

    İnovasyon: Koleksiyonun her bir parçası ileri teknoloji ile birlikte tasarlanmış, beden anatomisine uygun şekilde üretilmiştir.

    Dolgu: Yastık ve yorgan dolgularında ihtiyaca uygun özellikte dolgu materyalleri kullanılarak yumuşak, ergonomik ürünler üretilmiştir. Ürünlerin hafif ve esnek yapısı uyku boyunca bedenin de hafif hissetmesini sağlar.

    Yüksek kaliteli kumaş: Tekstil kalitesi uluslararası çapta bilinirliğe sahip olan Sarev, Innoval White Collection serilerinde doğal materyalleri ultra ince iplikler halinde dokuyarak yataklarınıza taşıyor.

    Zarif yapısal özellik: Dolgu ve kumaşta hafif ve ince bir yapıya sahip olan ürünler, uyku konforuyla birlikte lüksü de sunuyor.

    Volcanic Rock Heat Storage

    Volkanik ısı depolama serisinin başlıca özelliği, uyku boyunca bedenin ihtiyaç duyduğu ısıyı en sağlıklı şekilde sağlamasıdır. Doğada bulunan volkanik kayaçlardan elde edilen lifler, ultra ince iplikler halinde dokunarak pürüzsüz bir yüzey elde ediliyor. İnce iplikli materyal, termal etkisiyle ısıyı kolayca emebiliyor ve uzun süre muhafaza ediyor. Bunun yanı sıra seri, hava alan yapısı sayesinde koku gidericilik ve çabuk kuruma özelliklerine de sahip.

    Volkanik ısı depolama elyafı serisi, çabuk ısınmak ve ısıyı muhafaza etmek için ağır ürünlere mecbur olmamızın önüne geçiyor. Hafif dolgusu ve pürüzsüz kumaşlarıyla gece boyunca dengeli ısıya, havadarlığa ve esnekliğe kavuşmamızı sağlıyor.

    Pure Micro Jel

    Mikro jel fiber teknolojisiyle, yüksek kalitede üretilen Pure Mikro Jel serisi yumuşaklığı ve ısı dengesini bir arada sunuyor.  Geleneksel elyafa göre çok daha ince bir yapıya sahip olan mikro jel elyaf, bir yandan yastık ve yorganın daha hafif olmasını diğer yandan ısı kaybının en aza inmesini temin ediyor. Ayrıca ürün yüzeyinin soft ve ipeksi dokusu, uyku boyunca cildin rahat etmesini sağlıyor.

    Sophie Micro Plush

    Pratik, ısı dengeleyici, havadar, yumuşak ve ipeksi… Konforlu bir uyku için aranılan tüm özellikleri bir arada sunan Sophie Mikro Peluş serisi çift taraflı kullanım özelliğiyle de dikkat çekiyor. Ekstra sıcak ve ekstra yumuşak dolgusu, uyku boyunca kaslarınızın rahatlamasını sağlayarak bedende masaj etkisi yaratıyor. İpeksi yüzeyiyle cilt konforunu da hedefleyen ürünlerin hava geçirgenlik özelliği koku ve bakteri üremesinin de önüne geçiyor.

    Soya Protein

    Doğal, çevre dostu ileri teknolojik yöntemlerle tasarlanan Soya Protein serisinde sağlıklı beden ve sağlıklı uyku bir araya getiriliyor. Soya fasulyesinin bitkisel proteinlerinin materyal olarak kullanıldığı ürünler hava geçirgenliği ve nem tutma özelliğinin yanı sıra antibakteriyel özelliğe de sahip olması ile dikkat çekiyor. Tasarımda ultra ince iplik teknolojisi ile elde edilen ipeksi, Super Soft yüzeyi ve hafif elyafı ten üzerinde hafif bir etki yaratıyor. Ayrıca soya fasulyesi proteininden elde edilen bu seri, vücudu UV ışınlarının koruma özelliğine de sahiptir.

    Q-Bounce Memory

    Huzurlu ve keyifli bir uyku imkanı sunan Q-Bounce Memory serisi, aynı zamanda ultra ince ipliklerle dokunan yüzey kumaşı benzersiz yumuşaklık hissi sunar. Kolay şekil alan yapısı sayesinde basıncın, vücudun temas bölgelerine dengeli dağıtılmasına yardımcı olur.

    Corduray Warm

    Corduroy Warm serisi, ısı yalıtımı özelliği sayesinde vücudun ideal sıcaklığını korumasını sağlar. Hafif yapısı rahat bir kullanım sunarken, kadife dokusu ekstra yumuşaklık hissedersiniz.

    Flora Dream Soft

    Romantik ve floral desenleri ile estetik bir görünme sahip olan Flora Dream Soft serisi, yüksek hava geçirgenliği ile bedeninizin nefes almasını sağlar. Hafifliği ve konforlu yapısı ile huzurlu bir uyku deneyimi yaşamanıza imkan sunar.

    Croco Dream Soft

    Croco dream soft seri, yüksek hava geçirgenliğine sahiptir. Buna bağlı olarak vücudun nefes almasının yanı sıra ferahlık ve serinlik sağlar. Özel gofre etkili animal çizgiler ile desenledirilmiş kumaş yüzeyi modern ve estetik bir görünümü ile de dikkat çeker.

    Line Dream Soft

    Kesintisiz bir uyku deneyimi için Line Dream Soft, tüm beklentileri karşılar. Yüksek hava geçirgenliği ile Line Drem Soft, vüducun nefes almasına yardımcı olur. ‘Super Soft’ kumaşı, ekstra ince ipliklerle dokunmuştur. Yumuşak ve ipeksi bir his sunar. Özel gofre etkili ve seersucker görünümlü kumaşı, dalgalı olan yüzeyle birleşerek hafif ve ferahlığın yanı sıra teması azaltır.

    Sarev beyaz grup ürünleri ile her zaman konforlu bir uyku deneyimi yaşayacaksınız. İleri teknolojiyle üretilen yüksek kalite kumaşları, yenilikçi tasarımlarla buluşturan Sarev beyaz grup ürünleri ile huzurlu günlere uyanacaksınız.

    Diğer Makaleler