remove
Sarev 24-10-2022 5 Dakikalık Okuma

Sarev Sümer Koleksiyonu

  • 812
  • Sarev’in Doğuşu

    Sarev’in doğuşu, 1996 yılında Eskişehir Sümerbank Basma Fabrikası’nın Sarar markası bünyesinde satın alınmasıyla ve Sarev ev tekstil ürünlerinin üretilmesiyle başladı. Türkiye’nin sanayideki en önemli gelişmelerinden biri olan Sümerbank Kumaş Fabrikası ilk dönemlerinde olduğu gibi şimdi de Sarar bünyesinde Sarev markasıyla üreten Türkiye için çalışmaya devam ediyor.

    Sarev fabrikaları, yeni nesil teknoloji kullanımı, güncel zevkleri ve trendleri takip eden tasarımları, şık ve zarif anlayışı gösteren yenilikçi stilleri ile tarzınızı yansıtacak ev tekstil ürünlerini üretirken geçmişin mirasına da sahip çıkıyor. Sarev markası Eskişehir Sümerbank Basma Fabrikası’ndan devralarak çıktığı üretim yolculuğunda, tasarladığı Sümer Koleksiyonuyla hatıraları tazelemeye hazırlanıyor.

    Sarev Markası’nın Yolculuğu

    2006 yılında ev tekstil sektörüne katılan Sarev markası 62 yıllık köklü sarar kalitesini de arkasına alarak ev tekstil modasına yön vermek için yola çıktı. 185.000 m2 alana kurulu dev üretim kapasitesiyle ülke ekonomisine katkı sağlamak için çalışan özverili anlayışla büyüme yolunda emin adımlarla ilerliyor. Sarar Grup’un ev tekstil markası olan Sarev, nevresimden battaniyeye, yatak örtüsünden yorgana, banyo gruplarından çocuk ve bebek tekstiline kadar geniş ürün yelpazesiyle Türkiye başta olmak üzere Rusya’dan Nijerya’ya kadar dünyanın birçok ülkesinde yıllardır hizmet vermektedir. Markalarımızın genel prensipleri olan koşulsuz müşteri memnuniyeti ve güven, sadakat ve marka bağlılığı yaratma, modayı erişilebilir kılma anlayışını Sarev’de de sürdürmekteyiz.

    Sadece Sarev çatısı altında çalışan personellerin sayısı çoğunluğu kadın olmak üzere toplam 649 kişiden oluşmaktadır. Sarev kurulduğu günden bugüne 70 yıllık tecrübesi ve yenilikçi bakış açısıyla ev tekstil ürünleri üretiminde sektörde öncü markalar arasındaki yerini koruyor. Sarar bünyesinde oluşturulan Sarev markası zarif, sade ve şık tarzı, duruşunu koruyarak oluşturduğu modern yaklaşımını ev tekstili ürünlerinde de göstermekte.

    Ürünlerinin tamamını kendi tesislerinde üreterek ülke kalkınmasına önem veren grubumuz, aynı zamanda yurt dışındaki dünyaca ünlü markalar için de kendi tesislerinde üretime devam ediyor. Ürünlerimiz için yapmış olduğumuz tasarımların ve üretimin yanı sıra ihracatta, dünya çapında adını kalitesiyle duyurmuş birçok markaya da hizmetlerimizi artırarak sürdürüyoruz. Sarev kalitesini yurt dışındaki ünlü markalara da taşıyoruz.

    Sarev, modern çizgilerle tasarladığı şık tasarımlarını ve konseptini yine aynı anlayışla dizayn ettiği mağazalarıyla ve geniş bayi ağı ile ürünlerini satışa sunuyor.

    Sarev Koleksiyonları

    Sarev’de ev modasını yakından takip eden ve evinin atmosferini kendi yaratan her zevke göre koleksiyon mevcut. Minimal dizaynı tercih edenler için sade renkleriyle Solid ve Sport Chic koleksiyonu, sportif evler için tasarlanmış Dynamic Series koleksiyonu, daha hareketli ve renkli desenleri ve modelleri sevenler için ise Pure Life, Flannel ve More Style koleksiyonu ideal seçimler olabilir.

    Sarev’in sade ve zarif tarzıyla uyumlu motiflerin ve desenlerin bulunduğu koleksiyonlarımız evinin her köşesi için özel tasarımlar ve modeller seçenlerin işini kolaylaştıracak türden. Flannel koleksiyonun kendine has yorumuyla dekorasyonda toprak tonlarında renkler ve desenleri tercih edenler için tasarlandı. Canlı renkler ve pastel tonlarla motiflerin buluştuğu Pure Life ile ferah ve cıvıl cıvıl modellerimizi inceleyebilirsiniz.

    Bebek ve çocuk odalarında renk ve kumaş seçimi oldukça önemlidir. Pamuktan üretilen sade renkleriyle bebeklerin ve çocukların zihinlerini yormayan şık tarzıyla Baby koleksiyonu onlar için özel olarak tasarlandı.

    Throw, Bad Spread, Pique koleksiyonları dekorasyonunuza uygun çeşitli yatak örtüleriyle aradığınızı kolaylıkla bulacağınız renkler ve motifler/desenler içeriyor. Havaların soğumasıyla birlikte ortaya çıkan battaniyeleri ise renk ve desen seçenekleriyle Blanket koleksiyonumuzda bulabilirsiniz.

    Ev tekstil ürünleri arasındaki en temel ihtiyaçlar olan alezler, kaliteli kumaşları ve her çeşidiyle White Series’te mevcut. Evlerin en temel tekstil ürünlerinden havlular, masa örtüleri ve paspaslar da kaliteli ve şık koleksiyonlarımız içerisinde yerini alıyor.

    Modern ve yenilikçi bakış açısıyla tasarladığımız, geçmişten aldığımız güçle çalışmaya ve üretmeye devam ettiğimiz Sarev ev tekstil ürünlerine, hatıraları tazeleyecek Sümer Koleksiyonumuzu da ekledik. Sümer koleksiyonu sade ve zarif seçimlerle evlerinde ferah bir görünüm yaratmak isteyenler için her dekorasyona uyan tonlarıyla olarak tasarlandı. Eskişehir Sümerbank Basma Fabrikası’nın Sarar bünyesine katılmasıyla başlayan yolculuğun anısına üretilen koleksiyon, ilk günkü kalitenin teknolojiyle buluşmasından doğan yenilikçi bakış açısını temsil ediyor. %100 pamuktan oluşan yumuşak dokusu ve çift taraflı kullanılabilen tasarımıyla evlerinizde nostalji havası yaratacak.

    Sümer koleksiyonunda yer alan ürünleri incelemek ve daha fazla bilgi almak için sarar.com’u ziyaret edebilirsiniz.

    Diğer Makaleler