remove
Özel Seçimler 23-2-2024 8 Dakikalık Okuma

Sartoria: Özel Dikim Kıyafetlerle Zarafete Ulaşın

  • 198
  • Benzersiz tarzınızı; vücut hatlarınıza mükemmel şekilde uyan, kusursuz kesimleri, özenli el işçiliği ve kişiselleştirilmiş detaylarıyla öne çıkan özel dikim kıyafetlerle gösterebilirsiniz. Özel dikim kıyafetler, tarzınızı en iyi şekilde sergilemenize yardımcı olurken fiziğinizi de en iyi şekilde tamamlar. Bu tarz kıyafetler, bir giyim eşyasından daha fazlasıdır. Kendinizi en özel şekilde ifade etme biçiminiz ve özgünlük kaynağınız olabilirler.

    Sarar; erkek giyiminde kusursuz tasarım, kaliteli malzeme ve işçilik ile öne çıkar. Sarar Sartoria ile kendi tarzınızı yaratmanın ve giyim deneyiminizi bir adım öteye taşımanın keyfini çıkarın!

    Sartoria, sizlere kıyafetin ötesinde kimsede bulunmayan eşsiz bir stil sunmak için çalışır. Tüm süreçlerinde de bu felsefeyi esas alarak hareket eder. 

    Sartoria ile giyim alışkanlıklarınızı bir üst seviyeye taşıyın! Bireyselliğin ve özgünlüğün önemini fark edin. Bu özel giyim tarzının size getirdiği zarafeti deneyimleyin.

    Sartoria, Sarar’ın geçmişten günümüze 80 yıllık deneyiminin eşsiz bir ürünüdür. Özenle dokunmuş en seçkin kumaşlar, uzman Sarar terzilerinin el emeğiyle harika bir sanat eserine dönüşür.

    Sartoria Ayrıcalıkları

    Özel dikim kıyafetlerin tasarımından size sunulana kadar, çok büyük emek harcanır. Malzemeler birinci sınıftır. Detaylar özenle şekillenir. Şık, prestij sahibi bir görüm elde etmeniz sağlanır. Sartoria, size mükemmel şekilde uyan kıyafetler almanın en iyi yoludur. Sartoria ile özel dikim kıyafet sahibi olduktan sonra hazır giyime geri dönmek istemeyeceksiniz.

    Özel Dikim

    Özel dikimle; ölçüleriniz, size özel detaylar, kaliteli malzemeler, vücudunuza uygun kesim tarzı ve stiliniz harmanlanır. Tecrübeli terzilerimiz kumaş seçiminden en küçük tasarım detayına kadar kıyafetlerinizi sizi yansıtacak şekilde tasarlar. Detaylar bizim için önemlidir. Çünkü küçük detayların büyük farklar yarattığının bilincinde olarak hareket ediyoruz. Titizlikle hazırladığımız kıyafetlerle sadece harika görünmenizi değil, aynı zamanda lüksü ve prestiji hissetmenizi de sağlamak istiyoruz.

    Zamansız Kalıplar

    Moda rüzgarları oldukça değişkendir. Her bir moda akımı kendi moda tarzını gardıroplara sokar. Ancak özel dikim kıyafetler, her anınızda sizi en iyi şekilde tamamlayacak zamansız kalıplar sunar. Moda trendleri gelip geçse bile özel dikim bir kıyafetin zamansız zarafeti hiç değişmez. Bu açıdan da Sartoria, yıllar boyu değer vereceğiniz, elegan parçaları sizler için yaratır. 

    Sarar terzilerinin elinde özel dikim bir kıyafet sadece bir giysi olmaktan çıkar. Kişiliğinizi, tarzınızı, özgünlüğünüzü yansıtan bir esere dönüşür. Deneyimli terzilerimizin elinden çıkan her bir parça en iyi özelliklerinizi vurgulayan en şık kıyafetiniz olur.

    Özenli El İşçiliği

    Özel dikim kıyafetler size özel tasarlanır ve özenli bir eş işçiliği ile dikilerek hazırlanır. Deneyimli terzilerimiz, usta işçiliklerini sergilerler. Bu şekilde en zorlu kullanımda dahi ilk günkü performansıyla sizi tamamlayan kıyafetlerin sahibi olursunuz. Terzilerimiz, kendi zanaatlarının en iyi ustalarıdır. Yılların getirdiği deneyim ve bilgiyi mükemmel el işçiliğiyle size yansıtırlar. Yeteneklerini üst seviyede kullanırken tutkularının kanıtı olan kıyafetler yaratırlar.

    Özgünlük

    Kıyafetler insanları yansıtan aynalardır. Sartoria olarak özel dikim kıyafetlerle sizi en iyi yansıtacak parçalar sunmak için çalışıyoruz. Usta terzilerimizin elinden çıkan parçalar, tamamen kişisel zevkinize, bedeninize ve tarzınıza göre özelleştirilmiştir. 

    Sartoria’da her sipariş bir tanışma ile başlar. Özel dikimden öte sizi tanıma ve yansıtmayı hedefleyen eşsiz bir deneyime dönüşür.

    Sizi en iyi yansıtacak kıyafetler ve daha fazlası için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    Model Çeşitleri

    Sartoria olarak günlük kıyafetlerinizden en özel etkinliklere kadar sizi en iyi şekilde tamamlayacak parçaları hazırlıyoruz. Özel dikimde ceketlerden gömleklere, yeleklerden pantolonlara kadar birçok kıyafeti tercih edebilirsiniz. Farklı ceket modelleriyle özel dikim ayrıcalığını birleştirebilirsiniz. Dilerseniz de dış giyimde de özel dikim avantajlarını yaşayabilirsiniz. Şık ve lüks bir palto ile kıyafetlerinizi tamamlayabilirsiniz.

    Özel dikimi en özel zamanlarınızda da tercih ederek tarzınızı yansıtacak bir görünüme ulaşabilirsiniz. Sartoria olarak en özel günlerinizde en özel smokinlerle harika görünmenizi sağlıyoruz. Smokinlerin içerisine giyeceğiniz gömleklerde dahi özel dikim ayrıcalığını yakalayabilirsiniz.

    Sartoria ayrıcalıklarını yaşarken beden, stil ya da kumaşlarla sınırlı kalmazsınız. Kumaştan rengine, dikişten düğmesine, yakasından astarına kadar kıyafetlerinizin her bir detayını seçme özgürlüğüne sahip olursunuz.

    Randevulaşmanın Nasıl Gerçekleştiği, VIP Servisler

    Sartoria’da kıyafet tasarlama yolculuğunun her adımı özenle planlanır. Her şey, kusursuz ve mükemmel bir sonuç elde etmek içindir. Uzmanlarımızla randevulaştıktan sonra size altı adımda siparişlerinizi teslim ederiz:

    1. Kumaş Seçimi

    Özel dikim kıyafetin ilk adımı doğru kumaşın seçilmesidir. Çünkü kumaş seçimi kritik bir karardır. En iyi kumaşlardan oluşan 3000’den fazla seçenek arasından zevkinize ve gereksinimlerinize uygun olanı seçmenizde yardımcı oluruz.

    2. Kesim Seçimi

    Kumaşın detayına göre kesim seçimi yapılır. Aynı zamanda da düğme, ceplerin şekli ya da manşet gibi detaylara da karar verilir. Bu sürecin her bir adımında usta terzilerimiz size danışmanlık hizmeti sunarak en iyi seçimi yapmanız için yardımcı olurlar.

    3. Ölçü Alımı

    Ölçü alımı, özel giyimin en önemli adımıdır. Doğru ölçü alımı, üstünüze tam oturacak kıyafetin dikimi açısından önem taşır. Usta terzilerimiz vücudunuza uygun bir model oluşturmak için hassas şekilde ölçülerinizi alırlar.

    4. Hazırlama

    CAD teknolojileriyle tüm detayları bilgisayar ortamında görselleştiriyoruz. Dijital olarak yönlendirilen kesim aparatıyla milimetrik hesaplama ile özenle kesimleri yapıyoruz. Yetenekli terzilerimiz giysinin her yönünü özel el işçiliğiyle işleyerek hazırlar. Ayrıntılara dikkat ederek her dikişin kusursuz olmasını sağlıyoruz.

    5. Deneme ve Teslim

    Deneme, gerekli tüm ayarlamaların yapılmasına imkân verir. Bu şekilde de kıyafetin son halinin size ikinci bir cilt gibi uyması da garanti edilmiş olur. Gerektiğinde de son rötuşlarla kıyafet mükemmel hale getirilir. Ve son adım: Sizinle mükemmel uyumu yakalayan, tarzınızı, kişiliğinizi yansıtan ve hikâyenizi anlatan kıyafetin teslim edilmesidir.

    6. Ödeme

    Yaptığınız tercihlere göre ücretler belirlenir. Ücretin yarısı dikim öncesi yarısı da teslimat sonrasında ödenir. Ödemede kart ya da nakit tercih edebilirsiniz. Özel dikim kıyafetlerle ödediğinizin tam karşılığını alırsınız. Aynı zamanda da kendi tarzınızı yaratmanın ve giyim deneyiminizi bir adım öteye taşımanın keyfini de yaşarsınız.

    Dilerseniz Sartoria VIP üyelik avantajlarından da faydalanabilirsiniz. VIP üyelerimize özel sürpriz hediyeler, ayrıcalıklı hizmetler ve indirimler de sunuyoruz.

    Mağazalarımız

    Sarar kalitesini özel dikim ayrıcalıklarıyla yaşamak için İstanbul, Ankara, İzmir yanı sıra Eskişehir ve Bursa illerimizde yer alan mağazalarımızla iletişime geçebilirsiniz. En prestijli alışveriş bölgelerinde yer alan mağazalarımızdan randevu alarak her ihtiyaç duyduğunuz anda size en iyi şekilde eşlik edecek kombinlere kavuşabilirsiniz.

    Eğer özel dikim kıyafetler arıyorsanız “Sartoria” sizin için ideal adres olacaktır!

    Daha fazla bilgi ve VIP üyeliğin avantajları için aşağıdaki mağazalarımızla iletişime geçmeniz yeterlidir.

    Özel dikimin benzersiz lüksünü deneyimlemek istiyorsanız Sartoria uzmanlarımızı arayarak randevu oluşturabilirsiniz. Böylelikle hikâyenizi anlatan, her dikişte zamansız zarafeti yansıtan bir kıyafetin sahibi olabilirsiniz.

    Diğer Makaleler