remove
Şehrin Dinamikleri 28-9-2022 4 Dakikalık Okuma

Şehre Dönüş Stili

  • 844
  • Yaz mevsiminin yerini sonbahara bırakmaya hazırlandığı şu günlerde, tatil destinasyonlarından şehirlere geri dönüşler hız kazanmaya başladı. Eğlence dolu bir yazı geride bırakıp, şehre dönmek bazı sorumlukları beraberinde getiriyor olsa da bu süreci keyifli bir hale getirmek mümkün. Şehre dönüş dönemi farklı stil fikirlerini denemeniz ve gardırobunuzu yenilemeniz için iyi bir fırsat olabilir.

    Hem okul hem de ofis tarzına uygun, size ilham verecek, çok yönlü kıyafet önerilerini bir araya getirdik.

    Erkekler için Şehre Dönüş Kombin Önerileri

    Kıyafet tercihlerinize sweatshirt modellerine göz atarak başlamak iyi bir fikir olacaktır. Sweatshirtler ile hem sade ve minimal hem de gösterişli kombinler oluşturabilirsiniz. Farklı renk seçeneklerinin yanı sıra düz ya da desenli modelleriyle de her tarza uygun sweatshirtler bulunuyor. Dolabınızda yeni sweatshirt modellerine yer açabilir ve alternatif kombiler yaratabilirsiniz.

    Sonbaharın değişken havasının size her zaman sürprizler yaşatabileceğini unutmayın! Stilinizi en iyi şekilde tamamlamak ve farklı hava koşullara uyum sağlamak için erkek trençkotlar, ince ceketler veya montlar gardırobunuzda mutlaka yer almalı. Fermuarlı montlar, casual ve smart casual bir stil yakalamanızı sağlar. Evden çıkarken tişört ve sweatshirt gibi kıyafetlerle kolayca eşleşebilen fermuarlı montalar, görünümünüzü en iyi şekilde tamamlar.

    Pantolon seçiminde ise sweatshirtler ve montlarla uyumlu, farklı kıyafetlerle de eşleştirebileceğiniz alternatifler bulabilirsiniz. Kanvas ve denim pantolonlar hem şık hem de havalı bir görünüm elde etmenin en iyi yoludur. Pantolon modelleriyle uyumlu ayakkabı tercihinde ise spor ayakkabılar yerine casual ve sneaker modelleri ön plana çıkıyor.

    Sarar’da ihtiyacınız olan sweatshirt, pantolon ve mont modellerini bulabilir, birbirinden şık ve trend parçalar ile kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz.

    Kadınlar için Şehre Dönüş Kombin Önerileri

    Şehre dönüş döneminde göz alıcı bir stil oluşturmak sanıldığı kadar zor değil. Doğru kıyafetleri bir araya getirerek harika kombinler oluşturabilirsiniz.

    Mevsim geçişleri için trikolar ve bluz modelleri her gardıropta yer alması gereken, kombin oluşturmayı kolaylaştıran, şık kıyafetlerdir. Düz veya desenli model seçeneklerinden kendi tarzınıza en uygun parçayı seçip ister pantolon ister etek ile kombinleyebilirsiniz.

    Şehre dönüş stili denince akla gelen ilk parçalardan biri olan gömlekler ile oldukça şık bir stil oluşturmak mümkün. Gömlek model çeşitliliği seçim yaparken işinizi kolaylaştıracaktır. Ayrıca gömleğinizin yakasına takacağınız fular ile kombininizi daha havalı bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

    Kadın trençkotlar, sonbaharın vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Her kadının gardırobunda bulunması gereken trençkotlar, okula dönüş stilini en yoğun hissettiğimiz sonbahar mevsiminde kombinlerin vazgeçilmezi olacak. Hemen hemen tüm giyim tarzlarına uyum sağlayan trençkotlar; günlük yaşamda hafta sonu buluşmalarından, özel davetlere kadar geniş bir kullanım alanına sahip.

    Şüphesiz bir kombini en iyi şekilde tamamlamak ve kusursuz bir hale getirmek için çanta tercihi önemlidir. Özellikle şehre dönüş stilinde kadınlar için hem şık hem de işlevsel olmasıyla çantalar ön plana çıkıyor. İhtiyacınıza uygun olarak birbirinden farklı renk ve modellerde çantalar ile stilinize son dokunuşu yapabilirsiniz.

    Sarar, şehre dönüş fırsatlarıyla sizleri bekliyor. Her tarza uygun kadın triko, bluz, gömlek ve çanta modellerine avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

    Diğer Makaleler