remove
Şehrin Dinamikleri 1-9-2021 5 Dakikalık Okuma

Sneaker ile Çok Şık Olmanın 6 Püf Noktası

  • 1447
  • Günümüzde en çok tercih edilen ve rahatlığıyla öne çıkan ayakkabıların başında geliyor sneakerlar. Artık gündüzden geceye, iş hayatından gece hayatına birçok yer ve mekanda sıklıkla kullanılan bu ayakkabılar ile şık olmak için elbette bazı püf noktaları da var. Sizler için sneakerla şık olmanın yollarını yazdık. 

    Bol Paça Pantolon ve Sneaker Uyumu

    Bol paça pantolonlar, spor kombinlendiğinde çok şık ve trend bir görünüm kazanabilirsiniz. Sneakerlar günlük şıklığın önemli parçalarıdır. Bu sebeple hem şık hem de rahat seçimlerle birlikte kombinlenmeye çok uygundurlar. Bunların başında bol paça pantolonlar gelir. Bol ve uzun paça pantolonların altına giyilen sneakerlar sizi hem çok rahat hissettirecek hem de çabasız bir şıklığa kavuşmanızı sağlayacaktır. Bol paça pantolon ve sneaker uyumu son yılların en trend seçimleri arasındadır.

    Takım Elbise İle Sneaker Mümkün

    Takım elbise ile erkekler sneaker giymek birçok erkek için cesaret isteyen bir seçimdir. Ancak takım elbiseyle aynı renkte, kravatınıza ya da gömleğinize uygun düz tabanlı günlük sneakerlar ile kesinlikle çok modern, çabasız ve şık görünmek mümkündür. Elbette her sneaker takım elbise için uygun değildir. Takım elbise ile birlikte giyilecek sneaker seçiminde özenli davranmak gerekir. Üzerinde desen olmayan düze modeller, tabanı çok yüksek olmayan modeller takım elbise için en uygun seçimlerdir.

    Etek ve Elbiseler İçin Düz Tonlar

    Elbiseler ile kesinlikle rahat bir şıklık elde etmek mümkündür. Elbise zaten şık ve kadınsıdır, bu yüzden birkaç sportif parça eklendiğinde hem şık, kadınsı hem de rahat ve özenilmemiş bir görünüm elde edersiniz. Sneaker ile elbise tercihi içinse beden ölçülerinize göre ister uzun ister kısa olabilir. Zahmetsiz günlük bir şıklık elde etmek bu kadar kolaydır. Ancak elbise ve etek ile birlikte giyilecek olan sneakerın tek renk olması gerekir; beyaz, siyah, kırmızı, pembe ya da mavi. Abartılı tabanlı kalın spor ayakkabılar yerine, daha ince bir siluete sahip modeller elbise ve eteklerle kesinlikle çok iyi duracaktır.

    Jean ve Sneaker İkilisi

    Çok uzun yıllardır bu ikilinin birbiri ile ne kadar uyumlu olduğunu herkes bilir. Her kadın ve erkeğin gardırobunda kesinlikle birkaç jean ve sneaker vardır. Günlük spor bir şıklık bu ikisi ile oldukça kolay elde edilebilir. Farklı kesimlerde jeanler ile renkli veya tek renk sneakerla sadece bir tişört ile harika bir görünümü beraberinde getirebilir. Burada dikkat edilmesi gereken nokta ise bedeninize uygun olan kesimde jean tercihi yapmaktır. Sizi iyi gösteren bir jean ile birlikte sade bir tişört bir sneakerın en iyi kombin arkadaşı olabilir. Bu kombini renklendirmek için renkli bir çanta çok havalı görünmenize sebep olacaktır.

    Sneaker ve Çanta Seçimi

    Sneaker ayakkabılar her ne kadar spor bir şıklık vaad etse de çanta seçiminde sizi özgür kılacak seçimler mevcuttur. Baget renkli çantalar, büyük kol çantaları, postacı çantaları sneakerlar ile birlikte en uyumlu seçimler arasındadır. Çanta seçerken ayakkabı ile aynı renkte olmaması da artık çok trend olduğuna göre sizi renk konusunda bir kısıtlamaya da sokmaz. Bu sebeple sneakerlar ile birlikte kullanabileceğiniz yüzlerce çanta opsiyonu mevcuttur. Ancak şık bir görünüm elde etmek istiyorsanız sırt çantalarından uzak durmakta fayda var.

    Saç Makyaj Nasıl Olmalı?

    Sneaker ile spor bir şıklık elde edersiniz. Bu sebeple saç ve makyajınızda abartılı olmamak gerekir. Sneaker ile kombinlediğiniz kıyafetinize en uygun saç ve makyaj seçimi en doğal halinizi yansıtan seçeneklerden olmalıdır. Düz bir fön ya da doğal dalgalı saçlar, doğal örgüler veya atkuyruğu gibi modeller günlük bir şıklık için ideal seçimler arasındadır. Makyaj tercihiniz de kesinlikle ten renginizle uyumlu ve abartıdan uzak olmalıdır. Çok renkli ve abartılı makyajlar spor bir şıklık için kesinlikle uygun değildir. Son yılların makyaj trendleri arasında olan uçuk ve renkli makyaj seçimleri cilt tonunuzu ortaya çıkaran hafif allıklar ve parlak sağlıklı bir görünüm veren dudak parlatıcıları sizi çok ferah, genç ve dinamik gösterecektir.

    Diğer Makaleler