remove
Tips & Tricks 1-9-2021 2 Dakikalık Okuma

Yazlık Pike Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • 1454
  • Bunaltıcı sıcakların geldiği yaz aylarında uyurken kullanabileceğiniz en ideal tekstil ürünlerinden biri de pike takımlarıdır. İnce, hafif ve hava alan yapısıyla hem yatak odanıza şıklık katar hem de kaliteli ve serin bir uyku çekmenizi sağlar. Fakat her pike takımı aynı kalitede değildir. Yazlık pike takımı seçerken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Peki bu püf noktalar nelerdir?

    Pike takımı seçerken ilk olarak dikkat edilmesi gereken nokta sağlığa uygun olması ve rahat olmasıdır. Konfor ve sağlık açısından en ideal pike takımları %100 pamuktan üretilen pike takımlarıdır. Saf pamuk hava geçirgenliği yüksek yapısı sebebiyle serin ve konforlu bir uyku çekmenize yardımcı olacaktır. Pike takımı seçerken dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise kumaş kalitesi ve dokuma sıklığıdır. Kalitesiz pike takımları kullanmanız durumunda birkaç yıkamada çekme ve solmayla karşılaşmanız kaçınılmazdır. 

    Pike takımları hem dekoratif açıdan hem de sağlık ve konfor açısından kullanılacak en iyi tekstil ürünlerinden biridir. Uykuda örtünmek için kullanılmasının yanı sıra yatak örtüsü olarak da kullanılabilir. Uygun yapısı nedeniyle sadece yaz aylarında değil dört mevsimde de kullanıma oldukça uygundur. Çeşit çeşit modelde, kaliteli ve uzun ömürlü Sarev pike takımlarına buradan ulaşabilirsiniz. 

    Diğer Makaleler