remove
Trendler 21-6-2023 7 Dakikalık Okuma

Yengeç Burçlarına Seyahat Rotası Önerileri

  • 505
  • Yengeç burcu için tatil, huzur ve yeni yerler keşfetmektir. Duygusal, hassas ve koruyucu bir yapıya sahip oldukları için yalnız seyahat etmek ve tatil yapmak yerine sevdikleriyle olmayı tercih ederler. Bu yüzden de yengeç burcu insanının yalnız başına tatil yaptığına pek rastlanmaz.

    Yengeç burçları için seyahat rotalarında deniz kenarındaki küçük kasabalar, tarihi yerler ve doğayla iç içe olabilecekleri kamp alanları öne çıkıyor. Yengeç burcu için seyahat planlarınızı yaparken romantik dokunuşları ve huzurlu mekanları tercih etmenizi öneriyoruz.

    Yengeç Burcu Kadınları için Seyahat ve Tatil Rotaları

    Sevdiği kişilere çok bağlı ve onların mutluluğu için elinden geleni yapan yengeç burcu kadını, romantizm dolu anılar biriktirebileceği tatillerden keyif alır. Genel olarak evine düşkün olduğu için gittiği ve kaldığı her yerde evinin huzurunu ve konforunu yaşamak ister. Bu nedenle de yengeç burcu kadını iseniz tatil planı yaparken Sarar kadın giyim koleksiyonlarından şık ve konforlu tatil kombinleri oluşturabilirsiniz.

    Yengeç burçları, maneviyata önem verir. Farklı dinleri ve kültürleri keşfedeceğiniz rotaları da tercih edebilirsiniz. Yeni Sarar kombinleriniz ve sevdiklerinizle harika anılar biriktirerek huzur dolu tatil yapmanız için size Şarm El Şeyh, İzlanda ve Trilye’yi öneriyoruz.

    Trilye

    İzlanda

    Şarm El Şeyh

    Şarm El Şeyh

    Şarm El Şeyh, Mısır’ın güneydoğusunda Kızıldeniz’in güney kıyısında yer alan bir tatil beldesidir. Sıcak iklimi, güzel plajları, dalış imkanları ve turistik aktiviteleri bulunan Şarm El Şeyh’in en popüler gezilecek yerleri şunlardır:

    • Ras Mohammed Milli Parkı: Bölgenin doğal güzellikleri ve deniz yaşamının en iyi örneklerini bu güzel milli parkta bulabilirsiniz.
    • Naama Körfezi: Şehrin merkezinde bulunan Naama Körfezi’nde birçok restoran, kafe ve farklı hediyelik eşyalar bulabileceğiniz alışveriş yerleri bulunur.
    • Tiran Adası: Burada dalış yaparak veya şnorkelle harika sualtı manzaralarını keşfedebilirsiniz.
    • Catherine Manastırı: İncil’de de bahsi geçen ve Musa Dağı’nda yer alan manastır, Mısır’ın en eski manastırlarından birisidir.

    İzlanda

    İzlanda, Kuzey Atlantik’te yer alan ve Grönland ile Norveç arasında bulunan bir adadır. Küçük ancak doğal güzellikleri, sıcak su kaynakları, buzulları, yanardağları ve çarpıcı manzaraları ile dünya çapında popüler olan turistik bir destinasyondur. İzlanda’da gezilecek yerler şunlardır:

    • Reykjavik: İzlanda’nın başkenti olan bu şehir, renkli evleri, sokak sanatı, müzeleri ve restoranlarıyla ünlüdür. Kuzey ışıklarını gözlemlemek için de ideal bir yerdir.
    • Blue Lagoon: İzlanda’nın en iyi termal spa merkezlerinden biri olan Blue Lagoon, güzel turkuaz mavi suları ile ünlüdür.
    • Golden Circle: Thingvellir Milli Parkı, Geysir ve Gulfoss Şelalesi’ni içeren Golden Circle, İzlanda’nın en turistik rotasıdır.
    • Jökulsárlón Buzul Gölü: Kristal mavisi buzulları ve etkileyici doğal manzarası ile Güneydoğu İzlanda’da yer alan bu muhteşem buzul gölünü mutlaka ziyaret etmenizi öneriyoruz.

    Trilye

    Trilye, Bursa’da bulunan tarihi bir balıkçı kasabasıdır. Tarihi dokusu ve doğal güzellikleriyle ünlü olan Trilye’de; tarihi Rum evleri, kiliseleri ve eski çarşılar bulunur. Sevdiklerinizle Trilye sahilini, Kumyaka Plajı ve Apollonia Antik Kentini ziyaret edebilirsiniz.

    Ayrıca Osmanlı tarzı konutlar, ahşap binalar, camiler ve hamamlar da görülmeye değerdir. Trilye limanında rakı balık keyfi yapabileceğiniz pek çok deniz ürünleri restoran da keyifli zaman geçirmenize olanak verir.

    Yengeç Burcu Erkekleri için Seyahat ve Tatil Rotaları

    Ailelerine ve yakın çevrelerine çok düşkün olan yengeç burcu erkekleri de sevdikleriyle tatil yapmayı severler. Yengeç erkekleri, ruh hali olarak zaman zaman dalgalı ancak yaratıcı bir yapıya sahiptir. Su grubu burçlarından birisi olduğu için suya yakın lokasyonlarda yapılan tatillerden büyük keyif alır.

    Konforuna ve şıklığına son derece düşkün bir yengeç erkeği olarak valiz hazırlamaya başlamadan önce Sarar erkek giyim koleksiyonlarına göz atmanız faydalı olur. Huzurlu ve keyifli zaman geçirmek için bu yıl tatilde Filipinler, Tibet ve Datça’yı ziyaret etmenizi öneriyoruz.

    Tibet

    Datça

    Filipinler

    Filipinler

    Güneydoğu Asya’da 7 binden fazla adadan oluşan Filipinler, bir takımada ülkesidir. Doğal güzellikleri, sıcak iklimi, denizi ve plajları ile ünlüdür. Filipinler’de sıcak hava balonu turları, tekne turları, su sporları, dağ tırmanışı gibi etkinlikler yapabilirsiniz. Gezilecek yerlerden bazıları ise şunlardır:

    • Boracay Adası: Beyaz kumlu plajları ve turkuaz renkli deniziyle ünlü olan Boracay, Filipinler’in en popüler yerlerinden biridir.
    • Tubbataha Resifleri: Dalış yapmayı sevenlerin uğrak noktası olan Tubbataha Resifleri, Cebu şehrinin yakınlarındadır. Nefes kesici mercan kayalıklarını ve binlerce deniz canlısını burada görebilirsiniz.
    • Palawan: Doğal güzellikleri ve yaban hayatı ile ünlü olan Palawan, Filipinler’in en büyük adalarından biridir. El Nido ve Coron ilginizi çekebilir.
    • Banaue Piramitleri: Piramit şeklindeki pirinç tarlalarıyla ünlü olan Banaue Piramitleri, dünya mirası olarak kabul edilir.

    Tibet

    Tibet, Çin’in güneybatısında Himalaya Dağları’nın yüksek rakımlı bir bölgesindedir. Tarihi, kültürel ve manevi bakımdan önemi bulunan pek çok yeri barındırır. Tibet’te gezip görmenizi önerdiğimiz yerler şunlardır:

    • Lhasa: Potala Sarayı, Jokhang Tapınağı ve Barkhor Bazaar gibi turistik yerlere ev sahipliği yapan Lhasa, Tibet’in en büyük şehri ve başkentidir.
    • Everest Dağı: Nepal ve Tibet sınırında yer alan Everest, dünyanın en yüksek ve görülmeye değer doğa harikası bir dağdır.
    • Namtso Gölü: Yüksek rakımı ve muhteşem manzarası ile ziyaretçilerini kendine hayran bırakan Namtso Gölü, Tibet’in en büyük gölüdür.
    • Tashilhunpo Manastırı: Tibet Budizmi için önemli bir öğrenme ve uygulama merkezi olan bu manastır, İlk Dalai Lama Gendun Drup tarafından 1447 yılında kurulmuştur.

    Datça

    Datça, Ege Denizi ile Akdeniz’in birleştiği noktada bulunan bir yarımadadır. Kristal berraklığındaki suları, plajları, koyları ile cazibe merkezi olan Datça’da gezmenizi önerdiğimiz yerlerden bazıları şunlardır:

    • Palamutbükü Koyu
    • Ovabükü Koyu
    • Hayıtbükü Koyu
    • Knidos Antik Kenti
    • Datça Kalesi
    • Domuz Çukuru Plajı
    • Gebekum Plajı

    Yengeç burcu insanı olarak sevdiklerinizle evinizin konforunda huzurlu ve keyifli bir tatil aradığınız şey olabilir. Seyahatinize çıkmadan önce şık görünmek ve rahat edebilmek için Sarar koleksiyonlarından beğendiğiniz parçaları sepetinize ekleyerek satın alabilirsiniz. E-bültenimize abone olarak sizin için hazırladığımız yeni koleksiyonlardan, indirim ve kampanyalardan haberdar olabilirsiniz.

    Diğer Makaleler