remove
Trendler 15-9-2023 9 Dakikalık Okuma

Ağustos Ayının Stil İlhamı

  • 182
  • Moda, sadece dış görünüşü değil aynı zamanda kişiliği ve dönemi yansıtan bir sanattır. Bu sanatın en ilham verici yönlerinden biri, ikonik figürlerin benzersiz giyim tarzları ve stilleridir.

    Ağustos ayının stil ilhamında, geçmişin büyüleyici yıldızlarından Olivia Newton-John ve Alain Delon’un giyim tarzına ve stiline odaklanacağız. Farklı dönemlerde farklı alanlarda parlamış olsalar da her ikisi de kendi tarzları ve stilleri ile moda dünyasına unutulmaz bir miras bırakmışlardır. İki farklı yıldızın parladığı dünyaları bir araya getirerek modanın evrensel ve zamansız güzelliğine hep birlikte göz atalım.

    Müziğiyle milyonların kalbini fetheden Olivia Newton-John, 70’lerden 80’lere uzanan kariyeri ve unutulmaz şarkılarıyla tüm dünyada tanınan bir isimdir. Müziğe olan yeteneği sayesinde genç yaşlarda sahne almaya başlamış olan ikon, ilk albümü “If Not for You” ile büyük bir çıkış yakalamıştır. Physical, Hopelessly Devoted to You ve You’re the One That I Want gibi unutulmaz hit şarkılar dünya çapında tanınmasında etkili olmuştur. Bu şarkılar, onu uluslararası müzik sahnesinin önemli isimlerinden biri haline getirmiştir. Olivia Newton-John, sahne kostümleri ve günlük tarzıyla da dikkat çeken bir isimdi. Klasik ve zarif tarzını genellikle renkli elbiseler ve bohem detaylarla birleştirerek ortaya koymuştur. Özellikle 1970’lerin boho modası onun tarzını etkilemiş ve onun imzası haline gelen birçok görünümü oluşturmuştur. Bluzlar, geniş paça pantolonlar ve açık saçlı hali, onun rahat ve feminen tarzının birer yansımasıydı. Rahat ve zarif giyinmeyi başaran Newton, bugün bile müziği ve stili ile bizi eski günlerin ışıltısına götürürken genç nesilleri etkilemeye devam ediyor.

    Siz de Olivia Newton-John gibi rahat kıyafetlerle şık görünmeye önem veriyorsanız casual chic stilini yansıttığı ilk kombininden ilham alabilirsiniz. Rahat ve doğal bir tarzı yansıtan parçalarla sofistike ve şık unsurları bir araya getirerek harika bir görünüm sergileyebilirsiniz. Gün boyunca size hareket özgürlüğü sağlayacak bu benzersiz kombini oluşturmaya Tina Lacivert Pantolon ile başlayabilirsiniz. Estetik dikişli cep detayına sahip olan bu beli lastikli rahat pantolonu şık bir dokunuşla tamamlamak için Cornel Kırmızı Gömlek tercih edebilirsiniz. Sarar Cornel Kırmızı Gömlek, nefes alabilen yapısı ve yumuşak dokusu sayesinde pek çok kombinin başkahramanı olabilecek niteliktedir. Pantolon kemeri, bir kombinin görünümünü önemli ölçüde etkileyen detaylardan biridir. Doğru seçildiğinde ve doğru şekilde kullanıldığında kombinin tarzını tamamlayarak kişisel stilinizi yansıtmanıza yardımcı olur. Bu yüzden şık kombininizi Örgülü Taba Spor Kemer ile tamamlamanızı öneriyoruz. Hazırlayacağınız bu kombini arkadaşlarınızla buluşurken veya sinemaya giderken değerlendirebilirsiniz.

    Romantik tarzın yumuşak ve etkileyici özelliklerine kombinlerinde sık sık yer veren Olivia Newton-John, ikinci kombiniyle de ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Zarif, feminen ve rüya gibi bir atmosfer yaratmayı amaçlıyorsanız hemen ideal kombini oluşturmaya başlayalım. Yine rahatlığı ve şıklığı ile ön plana çıkan bir kombin oluşturmak için Sandra Beyaz Elbise tercih etmelisiniz. Beyaz renk, romantik tarzın temel renklerinden biridir. Çünkü saflığı, zarafeti ve masumiyeti simgeler. Klasik yakalı ve bel bölgesini vurgulayan bu elbise ile feminen bir siluet oluşturabilirsiniz. Bu zarif elbise kombinasyonunu tamamlamak için sadece şık aksesuarlara ihtiyacınız var. Elbisenin bel bölgesini daha fazla vurgulamak için Çift Taraflı Düz Dikişsiz Kemer kullanabilirsiniz. Kemer ile daha çekici hale gelen elbiseyi yumuşak dokusu ve zamansız tasarımıyla dikkat çeken Sarar Kadın Gri Çapraz Çanta ile tamamlayabilirsiniz. Harika görünmenizi sağlayacak bu şık kombini ofise giderken veya çok resmi olmayan davetlerde değerlendirebilirsiniz.

    Olivia Newton-John’un rahat ve feminen tarzını üçüncü kombininde de görüyoruz. Yoga ve meditasyon ile ruhsal dengesini korumaya özen gösteren, sağlıklı yaşam tarzıyla enerjisini koruyan Newton’un rahatlığa verdiği önemi bu kombinden anlayabiliriz. Müziğe ve sanata olan katkıları sayesinde pek çok ödüle layık görülen Olivia Newton-John’un bu sade ve konforlu kombini hemen oluşturalım. Bol paçaları ve ince kemer yerleriyle dikkat çeken Daisy Lacivert Pantolon, modası geçmeyen bir kombin için ideal bir parçadır. Her mevsim şıklığı vaadeden bu pantolonu Newborn V Yaka Beyaz Tişört ile eşleştirebilirsiniz. Casual outfit stilindeki bu kombini tamamlamanız için Gri Pearl Çanta öneriyoruz. Sarar’ın stilinizi ön plana çıkarmaya yardımcı olan bu şık çantası hem modern görünümlü hem de kullanışlıdır. Özel tasarımını çok seveceğiniz bu harika çantaya farklı stillerdeki kombinlerinizde de yer verebilirsiniz.

    Ağustos ayı stil ilhamı yazımıza sinemanın unutulmaz isimlerinden biri olan Alain Delon ile devam ediyoruz.

    Alain Delon, sinema dünyasının unutulmaz isimlerinden biri olarak sadece oyunculuğuyla değil aynı zamanda zarif ve maskülen giyim tarzıyla da hatırlanır. Şıklığıyla bir neslin tarzını yansıtan Fransız aktör, 60’ların ve 70’lerin stil ikonlarından biri olarak kabul edilir. Kendine özgü ve sofistike giyim tercihleriyle tanınan Delon, hem klasik ve rafine takımlarıyla hem de daha sade ve şık günlük kombinleriyle modayı etkilemiştir. Sinema dünyasına getirdiği özgün bakış açısıyla sadece kamera önünde değil gerçek yaşamında da farkını ortaya koymayı başarmıştır. 1950’lerin sonlarında başlayan kariyeri onu dünya çapında tanınan bir isim haline getirmiştir. Jean-Pierre Melville, Michelangelo Antonioni gibi usta yönetmenlerle çalışarak unutulmaz filmlere imza atmıştır. Rocco ve Kardeşleri, Kızgın Güneş ve Kiralık Katil gibi yapımlardaki performansları ile sinemaseverlerin gönlünde taht kurmuştur.

    Alain Delon oyunculuk kariyeri, benzersiz yaşam tarzı ve stil anlayışıyla hem kısa sürede büyük bir hayran kitlesi kazanmış hem de ikonik bir figür haline gelmiştir. Kamera önünde ve günlük yaşamında kendine özgü bir eleganlık ve maskülen duruş sergilemiştir. Özellikle takım elbiseler, blazer ceketler, düz renkli gömlekler ve deri ceketler gibi klasik parçalardan oluşan zarif ve sade stili günümüzde ilham vermeye devam ediyor.

    Zarif ve sofistike bir tarzı bulunan Alain Delon’un ilk kombini, hem önemli iş toplantılarına hem de davetlere uyum sağlayacak özelliktedir. Sade ancak zarif bir görünüm sunan bu kombini hazırlamak için Tedrick Gri Takım Elbise ile Elvio Açık Mavi Klasik Gömlek kullanabilirsiniz. Bu tür bir kombin iş dünyasında veya resmi etkinliklerde tercih edilen şık ve profesyonel görünümü elde etmeniz için idealdir. Gri takım elbise resmiyeti ve ciddiyeti simgelerken açık mavi gömlek ise taze ve hafif bir hava katar. Bu renklerin bir araya gelmesiyle uyumlu ve zengin bir görünüm ortaya çıkar. Zengin ve şık görünümü estetik şekilde tamamlamak için Sarar Microfiber Kravat K436 tercih etmeniz faydalı olur. Böylece tarzınıza özgün bir dokunuş katabilir ve görünümünüzü kişiselleştirebilirsiniz.

    Motor sporlarına olan tutkusu ve hayvanlara olan hassasiyetiyle de dikkatleri çeken Alain Delon gibi karizmatik bir görünüm sergilemek için hemen ikinci kombinine bakıyoruz. Sinema sahnesindeki parıltısını bu kombinine de yansıtmayı başaran Alain Delon’un yine hayranlık uyandırıyor. Böyle elegan ve etkileyici bir stil oluşturmak için Mace Siyah Pantolon ile Sarar Premium Polo Yaka Koyu Gri Sweatshirt eşleştirmelisiniz. Maksimum konfor sunan kumaşı ile şık giyim deneyimi sunan pantolonu dilediğiniz zaman Sarar erkek gömlek modelleri ile de kombinleyebilirsiniz. Günün her saatinde keyifle giyebileceğiniz bu hoş kombini Siyah Merserize Çorap ile tamamlayabilirsiniz. Sarar kalitesi ile tasarlanan çorapların terletmeyen yapısı gün boyunca rahat etmenize yardımcı olur.

    Ağustos ayının stil ilhamı yazısının finalinde yine bir Alain Delon kombini var. Casual chic stilindeki bu kombini ile göz dolduran oyuncu her zamanki gibi büyüleyici görünüyor. Siz de Alain Delon gibi hem rahat hem de şık görünmeyi tercih ediyorsanız casual chic tarzından ilham alabilirsiniz. Zamansız parçalardan biri olan Mavi Kot Pantolon ve şık Slimeo Beyaz Gömlek ile harika bir kombin yapabilirsiniz. Pantolonun slim fit kalıbı ve mükemmel duruşu sayesinde her zaman rahatlığı hissedebilirsiniz. Önerdiğimiz gömleği kot pantolonun yanı sıra kumaş pantolonlarla ve kravatlarla da eşleştirerek farklı kombinler oluşturabilirsiniz. Şıklık ve rahatlık sunan bu kombini kusursuz bir şekilde tamamlamak için Bisiklet Yaka Saks Mavi Triko ile tamamlayabilirsiniz. Pantolon, gömlek ve trikodan oluşan bu harika kombini arkadaşlarınızla buluşacağınız kahvaltı, brunch veya hafta sonu gezmelerinde değerlendirebilirsiniz.

    Kombinlerini yakından incelediğimiz bu yetenekli iki sanatçının kendine özgü tarzlarına stil ilhamı yazımızda yer verdik. Umarız ikonik sanatçılarımızın tarzları ve yazımız size esin kaynağı olur. Sarar koleksiyonlarında bulunan zarif, kaliteli, modern ve şık parçaları benzersiz tarzınızı oluşturmak için tercih edebilirsiniz.

    Diğer Makaleler