remove
Trendler 12-9-2022 4 Dakikalık Okuma

Eylül Ayı Stil İlhamı

  • 872
  • Özel davetlerde ve günlük yaşamda farklı kombinler oluşturmak istiyorsanız, ünlü isimlerin stillerini takip etmek doğru bir tercih olacaktır. Özellikle stiliyle ön plana çıkmış isimlerin kıyafet kombinleri size ilham verebilir ve yeni fikirler yaratmanıza yardımcı olabilir. Böylece tüm bakışları üzerinizde toplayan, özel kombinler oluşturabilirsiniz. Aylık stil ilhamı içeriğimizde ünlü isimlerin stillerini mercek altına alıyoruz. Bu ay ilham alabileceğiniz ve stil görünümlerini inceleyebileceğiniz ünlüler arasında David Beckham ve Sarah Jessica Parker yer alıyor.

    David Beckham, günümüzün en tutarlı ve en iyi giyinen ünlülerinden biri. Hem modern hem de klasik tarzda kıyafetlerle harika kombinler oluşturan David Beckham stiliyle tüm erkeklere ilham veriyor.

    David Beckham’ın mükemmel bir görünüme sahip olmasında şüphesiz takım elbise seçimi önemli bir yer tutuyor. Takım elbise seçimi sanılanın aksine basit ve kolay bir süreç değildir. Doğru beden ölçüsü, renk, gömlek ve kravat uyumunun yanı sıra düğmeler, yaka mendili gibi birçok farklı detaya özen gösterilmesi gerekiyor. David Beckham’ın takım elbise tercihleri ise doğru takım elbise nasıl seçilir?  Sorusunu yanıtlar şekilde karşımıza çıkıyor. Koyu renk tonlarının tamamını en iyi şekilde kullanıyor. Siyah, gri ve lacivert takım elbise modelleri stilinin önemli parçalarını oluşturuyor. David Beckham’ın vücut yapısıyla kusursuz uyum sağlayan takım elbise modelleri ile doğru aksesuar kullanımı dikkat çekiyor. Gömlek ve kravat seçimi ile kontrast yakalayarak hem şık hem de özel bir görünüme sahip oluyor.

    Özel davet ve etkinliklerin yanı sıra günlük yaşamda da David Beckham, şık bir görünüm elde etme konusunda oldukça başarılı. Farklı kıyafetleri bir araya getirerek oluşturduğu kombinler, casual bir tarz yaratma konusunda ders niteliği taşıyor. Mevsim geçişleri için ideal olan ince mont ve her erkeğin dolabında yer alması gereken beyaz tişört, farklı aksesuarla birleşerek stil sahibi bir görünüm ortaya çıkarıyor.

    Sonbahar ve kış mevsimlerinde özellikle kazaklarla yapılan kombinler ön plana çıkmaktadır. Spor veya klasik bir tarz oluşturmak için kazaklar ideal bir tercihtir fakat kombin doğru bir şekilde oluşturulmazsa istenen görünüm ortaya çıkmayabilir. David Beckham ise kazakları doğru kombinleyerek her zaman şık ve karizmatik görünmeyi başarıyor. Balıkçı triko, kahverengi pantolon ve beyaz casual ayakkabı ile katıldığınız her ortamda dikkat çekmek mümkün.

    Altın Küre ve Emmy ödülleri sahibi Sarah Jessica Parker, dünyaca ünlü başarılı bir oyuncudur. Bu başarısı sadece oyunculukla sınırlı değil. Aynı zamanda seçtiği kıyafetler ve oluşturduğu kombinlerle de dikkat çekiyor. Kendine özgü stili ile Sarah Jessica Parker, hayranlık dolu bakışları daima üzerinde topluyor.

    Şık, rahat ve zarif… Bu üç kelime Sarah Jessica Parker’ın stilini en iyi şekilde tarif etmenin yolu olabilir. Sarah Jessica Parker, konforlu olduğu kadar şıklık ve zariflikten de taviz vermeyen bir stil oluşturuyor. Beyaz gömlek ve kumaş pantolondan oluşan klasik bir kombin ise bunun en iyi örneklerinden biri.

    Beyaz gömlek, klasik tarzdan uzaklaşarak spor bir kombin yapmak için de oldukça ideal bir parça. Sarah Jessica Parker, siyah ceket ve denim pantolon ile beyaz gömleği eşleştirerek, günlük yaşamda her mevsim giyilebilecek bir stil oluşturuyor.

    Bir davete katılmak için en uygun kıyafet tercihi arasında elbiseler ilk sırada yer alıyor. Sarah Jessica Parker, çiçek motiflerine sahip bahar ve yaz aylarının ışıltısını taşıyan elbise ile hem şık hem de oldukça zarif bir görünüm yaratmış. Aksesuar kullanımına önem veren Sarah Jessica Parker, çanta ve diğer aksesuar tercihleriyle de kombinini en iyi şekilde tamamlıyor.

    Diğer Makaleler