remove
Trendler 15-8-2023 8 Dakikalık Okuma

Nisan Ayının Stil İlhamı

  • 341
  • Başarılı kariyerleri, aldıkları ödüller ve sosyal sorumluluk çalışmaları ile pek çok kişiye ilham veren sanatçılar, özgün tarzlarıyla modaya da yön vermeyi başarırlar. Bu ayki Stil İlhamı konseptimizde The Color of Money filmi ile En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar ödülü kazanan Paul Newman ile Annie Hall filmi ile En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar ödülü kazanan Diane Keaton’a yer veriyoruz. Sinema tarihine damgasını vuran karakterleri canlandıran bu iki Amerikalı oyuncunun stillerine biraz daha yakından bakalım.

    Sinema dünyasının parlak yıldızı olan Diane Keaton, sadece oyunculuğuyla değil aynı zamanda kendine özgü yaşam tarzı ve unutulmaz stil tercihleriyle de tanınır. Uzun ve başarılı kariyeri boyunca pek çok unutulmaz karakteri canlandıran Keaton, özgün kişiliği ve benzersiz tarzıyla da dikkat çekmiştir. Sinemada canlandırdığı alışılmadık ve çekici karakterler sayesinde ödül alan ünlü oyuncu sade ve minimalist bir yaşam tarzını benimsemiştir. Kendine özgü ev dekorasyon tarzıyla da tanınan Keaton, antika eşyalar ve vintage parçalarla döşenmiş evleriyle dikkat çeker. Ayrıca yazarlık ve yönetmenlik de yapmış olan Keaton, sanatın farklı alanlarında da yeteneklerini sergilemiştir.

    Diane Keaton’ın tarzı, kariyerinde canlandırdığı karakterlerle paralellik gösteriyor. Erkek giyim tarzının feminen ve sofistike bir yorumunu yansıtan Keaton, genellikle bol kesimli takım elbiseler, geniş kenarlı şapkalar, gözlükler ve büyük boy kolyeler tercih eder. Özellikle şıklığını yansıtan monokrom kombinler ve karışık desenler onun stilini belirler. Ayrıca saç stili ve zarif makyajı da unutulmaz görünümünün bir parçasıdır. Diane Keaton’ın kariyeri, yaşam tarzı ve stili, onu sadece bir oyuncu olarak değil ikonik bir figür olarak da tanımlar. Hem sinemada hem de yaşamın farklı alanlarında sergilediği özgün duruşu ve tarzıyla Diane Keaton, zamanın ötesinde bir etki yaratmış bir isimdir. Şimdi bu ikonik figürün kombin tercihlerini mercek altına alalım.

    İlk kombini ile Diane Keaton bizi zamanda yolculuğa çıkarıyor. Özellikle 1970’ler ve 1980’lerde moda olan geniş yakalar, geniş çizgiler ve büyük düğmeler gibi özellikler retro tarzın karakteristik öğeleri arasındadır. Diane Keaton’un mükemmel bir şekilde taşıdığı bu retro tarz kombini özel davetlerde veya önemli iş toplantılarında değerlendirebilirsiniz. Kombini oluşturmaya kruvaze kapaması ile dikkatleri üzerine çeken Gaudy Ekru Ceket ve klasik fakat şık görünümlü Gaudy Ekru Pantolon ile başlayabilirsiniz. Bu eşleştirmeden sonra modern bir dokunuşla güncellenmiş görünüm katmak için kombininizi Crina Ekru Gömlek ile tamamlayabilirsiniz.

    Günün her saatinde ve neredeyse her ortama uyum sağlayan bir kombine ihtiyacınız varsa Diane Keaton’un ikinci kombini tam size göre! Şıklığı ve rahatlığı bir araya getiren casual chic tarzı bu kombini oluşturmak için maksimum konfor sağlayan Cristina Siyah Pantolon kullanabilirsiniz. Bu harika pantolonu kombinleyebileceğiniz en ideal parçalardan biri cepleri ile fark yaratan rahat kesim Siyah Gömlek. Gömlek ve pantolon ikilisine cool görünümü kazandırmak için kemer aksesuarı ve cep detayıyla dikkatleri çeken Betina Siyah Ceket ile son dokunuşu yapabilirsiniz.

    Diane Keaton’ın son kombini, günlük şıklığa ilham veren türden. Siz de Keaton gibi farklı tarzlara hitap eden parçaları bir araya getirerek özgün stil oluşturmaktan keyif alıyorsanız Sarar kalitesiyle hemen bu kombini oluşturabilirsiniz. Vücudu zarif bir şekilde sararak estetik görünüm kazandıran Laurian Mavi Pantolon ile başlayalım. Her kadının dolabında olması gereken bu pantolonu Diane Keaton stilinde tamamlamak için tercihiniz çizgili deseniyle öne çıkan Lorena Siyah Gömlek olabilir. Son bir dokunuşla kombine özgün tarzını kazandırmak için ise Silana Klasik Siyah Ceket kullanabilirsiniz.

    Kaliteli şıklığa zahmetsiz bir şekilde ulaşmak için tüm kombinlerinizde Sarar kadın giyim tasarımlarına yer verebilir, her zaman özgün tarzınızla fark yaratabilirsiniz.

    Sinema dünyasının unutulmaz isimlerinden bir diğeri olan Paul Newman, 1958 yapımı The Long, Hot Summer filmindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekerek sinemanın efsanevi yıldızları arasına girdi. Unutulmaz filmlerdeki rolleriyle izleyenlerini büyüleyen Paul Newman’ın sade ve çekici tarzı, onu sadece sinema sahnesinde değil günlük hayatta da farklı kıldı. Kendine özgü duruşu, kıyafet seçimleri ve karizmasıyla insanları her zaman etkilemeyi başarmıştır. Paul Newman’ın tarzını belirleyen temel unsur sadelik ve şıklık anlayışıdır. Kemer ve şapka gibi aksesuarlarla tarzını yansıtan Newman, maskülen ve sofistike bir imaja sahiptir.

    50 yıllık kariyeri boyunca 60’ın üzerinde filmde rol alan ve birçok prestijli ödülün sahibi olan  Paul Newman’ın ilk kombininde sade, şık fakat bir o kadar da karizmatik detayları görebilirsiniz. Siyah ve beyazın harika uyumunu bir kez daha vurgulayan bu kombin ile siz de hem ofise gidebilir hem de şık davetlere katılabilirsiniz. Sarar Tedrick Resta Siyah Takım Elbise ve Paul Newman’ın etkileyici bakışları ile çevrenizde bulunan kişileri kolay bir şekilde kendinize çekebilirsiniz. Bu şık takım elbiseyi tamamlamak için Sarar Giza Uzun Kol Beyaz Gömlek tercih edebilirsiniz. Kravat, takım elbiselerin olmazsa olmazıdır. Şık kombininizi harika bir dokunuşla tamamlamak için Mikrofiber Kravat modellerini tercih edebilirsiniz.

    Günlük kombinleri bile karizmatik bir şekilde taşıyan Paul Newman ikinci kombininde oldukça konforlu bir seçenek sunuyor. Arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçirirken tüm bakışları üzerinizde toplayacağınız bu şık ve konforlu kombini oluşturmak için Sarar Roys Antrasit Pantolon ve Goias Beyaz Slim Gömlek kullanabilirsiniz. Paul Newman’ın stilini birebir yansıtmak için kombininizi CCS V Yaka Antrasit Triko ile tamamlayabilirsiniz. Bu konforlu Sarar kombini ile hem bir pazar kahvaltısına katılabilir hem de akşam üstü keyifli sohbetler eşliğinde bir şeyler içmeye gidebilirsiniz. Keyifli bir akşam yemeği veya tiyatro, sergi gibi sanatsal etkinlikler ruhunuzu doyuracak!

    Paul Newman sofistike tarzıyla ilham vermeye devam ediyor. Sofistike tarz, günlük yaşamda severek yapılan aktiviteler için en ideal kombin stillerinden biridir. Çünkü sofistike tarz, yaşam tarzının yüksek kalitede ve incelikle işlenmiş olduğunu ifade eder. Paul Newman gibi güçlü ve dikkat çeken sofistike bir kombin yapmak için sadece 4 parçaya ihtiyacınız var. Her adımda rahatlığı ile sizi mükemmel hissettirecek Costa Kahverengi Koton Pantolon ile şık görünümlü Eleta Açık Mavi Selection Gömlek için kombinin baş kahramanları demek, çok abartılı olmaz. Pantolon ve gömlekten sonra bu harika kombini biraz süslemek ve tamamlamak için küçük bir dokunuş daha yapmak gerekiyor. Dikişli Kahverengi Kemer ile pantolonun daha şık bir görünüm elde ettiğinizi siz de fark edeceksiniz. Cool görünümüyle hayranlık uyandıran Matteo Bakır Rengi Ceket, Paul Newman tarzı bu kombini tamamlamanız için ihtiyacınız olan son parça. Sinema dünyasının unutulmaz isimlerinden olan Paul Newman’ın bu 3 farklı tarzdaki kombini kendi stilinizi yaratmak için size ilham verebilir. Günün farklı zamanlarında kendi tarzınız ile dikkat çekmek için Sarar erkek giyim koleksiyonlarında bulunan kaliteli özel tasarımları tercih edebilirsiniz.

    Kombinlerini incelediğimiz sinema dünyasının birbirinden yetenekli bu iki sanatçının özgün tarzları ve bu ayki stil ilhamı yazımız, umarız size ilham kaynağı olur. Benzersiz tarzınızı oluştururken modern, şık, klasik ve zarif parçalar sunan Sarar koleksiyonlarından faydalanabilirsiniz.

    Diğer Makaleler