remove
News 23-1-2024 4 Dakikalık Okuma

Sarar, Cumhuriyetimizin Değerlerini 80 Yıldır Yaşatmaya Devam Ediyor

  • 60
  • Türkiye’nin en köklü markalarından birisi olan Sarar, cumhuriyetin ilham verici değerlerine sahip çıkarak yeni başarılara imza atıyor. Global arenada büyük oyuncularla rekabet eden Sarar, ulusal kimliğimizi tüm dünyaya tanıtan tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Aynı zamanda çok yönlü yatırım çalışmalarıyla tekstil üretimi dışında da Türkiye ekonomisine katkı sağlayacak projeler yürütüyor.

    Sarar’ın 1944 yılında Eskişehir’de başlayan etkileyici hikayesi, 80 yıllık başarılı bir vizyonla devam ediyor. Cumhuriyet değerlerine bağlılıklarını da Sarar Yönetim Kurulu Üyesi Sara Sarar “Sahip çıktığımız değerleri yaymaya devam edeceğiz” sözleri ile pekiştiriyor.

    Moda dünyasında çizgisini ortaya koyan Sarar, prestijli yaşamın simgesi olarak öne çıkıyor. Türkiye’nin üretim gücüne büyük katkı sağlayan Sümerbank Basma Fabrikası, Sarar bünyesinde modernleşerek üretime devam ediyor. Günde 5.000 gömlek üretimi yapan fabrika aynı zamanda ev tekstil markası Sarev’in ürünlerini de üreten fabrikadır.

    Sarar Group kadınların iş hayatında aktif şekilde rol almasını destekleyen yaklaşımlarıyla da fark yaratıyor. Ekibinin %75’ini kadın çalışanlar oluşturuyor. Bir çok defa Kadın Dostu Şirketler ödülüne layık görülen Sarar Group, tasarımdan üretime her aşamada kadın emeğini destekliyor. Modernleşme, laiklik ve demokrasi gibi temel cumhuriyet değerlerini benimseyen Sarar, pratikteki uygulamalarıyla bu değerleri yaşattığını gösteriyor. 

    Türk modasının öncü isimleri arasında yer alan Sarar, tasarımlarında Türkiye’nin kültürel kaynaklarından ilham alan ulusal çizgileri yansıtıyor. Cumhuriyet değerlerinin işaret ettiği gibi ulusal kimliği tasarlarken karakteristik bir rol üstleniyor. Tasarladığı kıyafetler güçlü bir ulusun modern yüzünü temsil ettiğini gösteriyor. Cumhuriyetin 100. yılında bu serüvenin 80 yılına tanıklık etmiş bir marka olarak Türkiye’nin gelişimine katkıda bulunacak projeler üretiyor. Sadece tekstil alanında değil turizm, gayrimenkul, enerji, bilişim gibi sektörlerde de başarılı yatırımlarla ekonomiyi kalkındıran dinamikleri destekliyor.

    Sarar, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılını Kutluyor!

    Yüz yıl önce bir umut ışığıyla başlayan cumhuriyet yolculuğunda Türkiye’nin büyümesine katkıda bulunmak dünden bugüne Sarar ailesini gururlandırıyor. Daha güçlü bir geleceğe yürüyen Türkiye için çalışmaya devam eden Sarar Group, cumhuriyet coşkusunu kutluyor. 80 yıl boyunca cumhuriyet yolculuğuna eşlik etmiş Sarar markası tüm dinamikleriyle cumhuriyetin 100. yılında cumhuriyet değerlerine sahip çıkıyor. Geçmişten bugüne cumhuriyet değerlerine bağlılıkları ile hareket eden Sarar için 100. yıl bir başka anlam taşıyor. 

    Sara Sarar verdikleri bu önemi şu şekilde ifade ediyor; “Sarar Group olarak Türkiye’de farklı sektörlerde ilerlemelere katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz. Cumhuriyet değerlerini taşıyarak ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyoruz. Bu doğrultuda Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde ve dünyanın 4 farklı kıtasındaki müşterilerimize, sahip çıktığımız değerleri yaymaya devam edeceğiz.”

    Kalite, vizyon ve emekle başarılarını devam ettiren Sarar, Türkiye’nin güçlü adımlarla global arenada ilerlemesine katkıda bulunuyor. Sosyal sorumluluk projeleriyle toplumsal yapılanmayı destekliyor. Cumhuriyet değerlerinin işaret ettiği gibi birlik ve beraberlik düşüncesini pekiştiriyor. Kendi enerjisini üreten fabrika gibi devrim niteliğinde yaklaşımları benimseyerek geleceğe sahip çıkıyor.

    Türkiye gelişmeye ve değişmeye devam ederken Sarar yenilikçi yatırımlarla güçlü Türkiye imgesini dünyaya tanıtıyor. Üçüncü nesil Sarar yöneticileri dijitalleşme yolunda önemli adımlar atıyor. Sarar güçlü bir dünya markası olarak Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla karşılıyor.

    Hem ekonomik hem de sosyal anlamda ülkenin güçlü bir geleceğe ilerlemesini destekleyen Sarar, moda dünyasında ikonik bir yere sahip. Sarar’ın giyim ürünleri modernlik, kalite, güçlü duruş gibi kavramları simgeliyor. Kullanılan kumaşlardan kusursuz terzilik detaylarına kadar incelikli bir moda anlayışı tüm giyim ürünlerinde ilk bakışta anlaşılabilir.

    Cumhuriyetin estetik algısını moda tasarımlarına yansıtan Sarar, geleceğe umutla bakmamızı sağlayacak dinamikler üretmeye devam ediyor.

    Diğer Makaleler